Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Am luat acum cateva zile peanut butter si i-am dat si Karinei dimineata intins pe paine, cu fructe si-i place...din cate-am citit, consumat in cantitati mici, este sanatos, contine vitaminele E, H, magneziu, calciu, fier, proteine, fibre...puii vostrii papa si asa ceva? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Prima data cand am vazut asa ceva a fost aici. Acasa nu am avut ocazia.Mie nu-mi place.Daria a papat un pic asa gol sa vad daca-i place dar daca eu nu mananc nici ei nu prea am avant sa-i dau.Poate o cere ea singura mai tarziu |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Nici eu nu mancasem pana sa vin aici...am luat la inceput de curiozitate, mi-a placut si cand am vazut cate calorii are n-am mai luat...apoi acum cateva zile plimbandu-ma prin grocery am dat cu ochii de el si am zis sa iau, poate ii place Karinei...si il papa si gol, vine cu lingurita s-o bage-n borcan sa-i mai dau . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Mi-ati dat idei. Maine iau si eu ! Ca mie personal nu prea ma incanta. Sa vedem Maria ! |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Acum se gaseste si la noi prin supermarketuri. Si mie imi place mai ales pus la clatite dar te ingrasa de nu te vezi. parca-si mareste dimensiunea imediat ce-ti ajunge in stomac. Lui Alex nu i-am dat ca eu ma chinui sa-i dau cat mai multe fructe proaspete. oricum este cu potential alergen asa ca ( ochii mari) |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mai mie nu imi place ... dar poate o prostesc pe fii-mea. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Nici mie nu-mi place, dar uite ca mi-ai dat o idee. Incercam si noi. |
|
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Prima data am mancat cand eram insarcinata in a 2-a luna si mi s-a parut bun atunci.Apoi am mai cumparat unul si sta si acum prin frigider ca nu mai imi place trebuie sa ma uit sa nu fi expirat ,dar Karinutei nu i-am dat prefer sa-i dau unt normal. |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Din cate am inteles eu, alunele sunt alergeni foarte puternici. Lui V in mod sigur nu -as da. |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Mie imi place foarte mult si cred ca as putea sa-i dau si fetitei mele o feliuta de paine cu unt de alune.E destul de mare de acum. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sousourel wrote:Din cate am inteles eu, alunele sunt alergeni foarte puternici. Lui V in mod sigur nu -as da.
confirm. inainte de Pasti, Leea a facut alergie la Cheese Snack de la Hochland, pe care scria poate contine urme de alune, ii mai dadusem dar fara alune. de atunci pazesc tot ce baga in gurita ca am vecini binevoitori care-i ofera napolitane, chips-uri si alte snacks-uri. Fereasca Dumnezeu sa inghita ceva cu alune ca ... |
|
Inregistrat: 6/20/2007 Mesaje: 7309
| Si mie imi place foarte mult!!! Robert, in schimb, nu este foarte incantat de el, iar lui Denis inca nu i-am dat!!!! |
|
Inregistrat: 3/4/2008 Mesaje: 7332
| Mie nu-mi place, dar Isabellei ii place. Ea a vazut la desene animate ca-l intindeau pe felie de mar. Asa-l mananca, nu pe paine. |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Nu am mancat niciodata |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am primit si noi de la un prieten un borcan. Mie personal nu-mi place, dar sotului da si vad ca si Cristinei. Eu nu ii dau, dar sotul ii mai da cate o lingurita in we. |
|
|