Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| Nici la mine nu se potriveste....sunt in zodia scorpion...sincer, sunt tacuta de felul meu...si nici la telefon nu prea vb...Ce-i drept, de cand am venit aici vb mai mult...dar depinde cu cine.. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| raly wrote:La mine nu se potriveste...mie nu-mi plac fustitele!
Nici mie! Si lui Yohanan careeste rac nu-i plac tigariile ba chiar le uraste rau de tot!Fals! |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/8/2007 Mesaje: 14165
| La mine deloc nu se potriveste,Gemeni-ies in fiecare zi la un suc cu prietenii,dar eu nu ies aproape deloc,in afara de servici si putine cumparaturi Shirel bai mare cu tigarile astea |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| :018: Oanalaurisa, trebuie sa fiu de acord cu tine, ca ne aflam in aceeasi barca. Si eu cheltuiesc multi bani , recunosc: sunt shopalcoholica:008:, dar nu iau lucruri care nu ne trebuiesc si in nici un caz de proasta calitate, chiar daca platesc dublu. Insa-mi place sa economisesc, de aceea am geanta plina de cupoane de reduceri, portofelul plin de carduri de credit la multe magazine cu care iau mai ieftin produsele de la ei. De partea de strans bani la teschelea se ocupa cu drag barbata-miu, care e exact opusul meu, de-aia ne-am si luat ca el facea prea multi bani si n-avea cine sa-i cheltuie .
La Dan al meu nu se potriveste deloc. E rac si e anti-fumat de 10 ani de cand suntem impreuna. Shirel, inteleg perfect cum e cu sot incapatanat contra fumatului, ca si eu am fumat si n-am avut viata usoara cu el din cauza asta. |
Nivel: Senior
Inregistrat: 9/23/2008 Mesaje: 6611
| Nici la mine nu se potriveste chiar deloc!!! |