Profil: PaulaPau
Despre
Utilizator: PaulaPau
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 31, 2018
Ultima vizita: Saturday, April 11, 2020 12:36 PM
Numarul de postari: 25
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 51
Postat: Wednesday, June 12, 2019 12:36 PM
*POSTARE LUNGA*
Burtici, vineri va intrebam ceva referitor la Streptococul B. Cine se gandea ca vineri si nasc...? Nu toate ma stiti, scriu rar dar nu e zi sa nu va citesc. Acum csteva luni mi-am spus durerea din suflet, ca am pierdut 2 sarcini dar si bucuria si nelinistea ca sunt insarcinata(oct 2018)

Toata sarcina am stat cu frica, nu m-am bucurat asa cum trebuie. Sunt foarte sensibila de fel, dar de la sarcina si mai si.

Vineri aveam programare la spitalul unde trebuie sa nasc(Germania). Stiam ca fetita este ecografic mai mic si incercam cat mai mult programari sa am ba la spital ba la ginecoloaga mea. Am avut(sper ca nu mai revine si nu il mai am) si diabet gestational si in majoritatea cazurilor cand gravida are, vevele se dezvolta repede in sensul ca va cantari mai mult. La mine nu a fost asa.
La programare, dr nu a fost incantat si spunea ca are o greutate de 2100gr. La 37sapt. Si sa raman in spital pt cezariana de urgenta. Am crezut ca innebunesc. Nu stiam ce sa fac. Eram cu sotul meu si el era tare speriat si a incercat sa ma linisteasca. Tremuram din toate incheieturile. Nu am avut nimic pregatit.
Am ascultat de medic, am ramas acolo si in maxim.2 ore am fost pe masa de operatie. A decurs totul repede, si cand au scos-o pe micuta mea, parca am inviat. Nu stiu sa explic senzatia. A avut 2590 si 49cm. E asa de firava si de dulce. Nu a fost tinuta in incubator, a respirat singura si am avut o numai langa mine. De ieri suntem acasa. Totul este nou. Mi-e frica sa raman singura cu ea. Ai avut dreotate Ella cand ai sous ca abia acum incep grijile. Am foarte mult lapte si cu tot cu consultantul in alaptare di spital nu reusesc sa o atasez corect la san. Nu poate sa ia mameleonul bine in gurita si nu suge. I dau lapte muls cu seringa langa degetul meu mic(ca sa o stimulz sa suga)

Nu stiu ce va mai fi. Nu realizez ca o am langa mine. Ma rog la Doamne Doamne sa ne dea putere ss o crestem si rabdare. Si sa imi alunge frica. Sper ca va reusi sa suga intr un final, e si pacatsa am asa mult lapte si sa ma tot mulg.

Imi cer scuze ca am.scris atat, am simtit insa nevoia sa impartasesc cu voi asta. Multumesc celor ce au avut rabdare sa citeasca. Sarcina usoara in continuare tururor burticilor!

img
Postat: Friday, June 7, 2019 11:44 AM
Iulia, felicitari! Sa te recuperezi usor si bebelina sa va infrumuseteze viata mereu si sa fie sanatoasa!

Adina, testul de glucoza eu l-am facut, doar ca locuiesc in Germania

Ma gandesc ca e peste tot la fel. Prima data l-am facut la ginecologul meu si fiindca a iesit mare, am mers la o clinica speciala si l-am facut, cu 75ml glucoza. Adica un suc de struguri dulce. Nu a fost asa de dulce cum ma.asteptam atata doar ca eram nemancata(asa a trebuit) si am fost putin ametita cat am asteptat 3 ore. Mi a luat sange inainte sa-l beau, dupa o ora si apoi dupa inca una. La mine din pacate a iesit pozitiv si ma confrunt cu diabet gestational. Am tinut dieta si inca tin si fac si insulina din cauza valorilor mari ce le am dimineata. Si daca il faci, sa nu iti faci griji. Orice rezultat ai avea. Si sa stii ca eu nu cred ca are legatura cu greutatea ta. Cheek Kiss

Burtici, am facut testul pt streptococ B si tocmai am aflat ca e pozitiv. Doctorita stie cat de frica mi-e sa nu fie ceva in regula si m-a asigurat ca va fi bine, atata doar ca trebuie sa primesc antibiotic inainte de nastere. V-ati confruntat cu asta? Mai e asa putin si mi-e asa de frica. Doamne, nu vreau nimic altceva decat sa fie mamaruta mea sanatoasa.

img
Postat: Monday, June 3, 2019 10:15 PM
Mihaela14 wrote:
Multumesc mult fetelor! M-am linistit acum si am incredere in bebele meu ca e un luptator ca mami si tati! computerlove

Doamne ajuta! Bebe e luptator, stie cat de dorit este.topai

img
Postat: Wednesday, May 22, 2019 4:20 PM
Mihaela14 wrote:
Buna fetelor!
Ieri tatal meu a trecut in nefiinta Bye2 si eu ma simt destul de rau: de dimineata am avut trei scaune diareice si am observat ca secretia vaginala s-a colorat putin in maro deschis. Credeti ca e din cuza emotiilor puternice, a stresului ?ar trebui sa contactez medicul ?
Multumesc !

Sincere condoleante!
Incearca sa fii puternica, ai un sufletel care te-a ales sa-i fii tu mamica. Doamne ajuta...sa treceti cu bine peste incercarea asta grea.

img
Postat: Thursday, May 16, 2019 7:27 PM
Ella30 wrote:

Cred ca eu ti am zis, daca mi amintesc bineLol
Acum ceva timp si eu eram panicata cu sughitul, la fel citisem si eu prostii pe net si m au linistit fetele imediatcoeur nu mai crede tot ce citesti pe net..
Este in regula, o ajuta sa si intareasca plamanii. La mine in sapt 32 sughita chiar si de 3 ori pe zi, acum de cateva zile vad ca parca s a mai rarit, o simt cam o data pe zi. Sau poate nu mai sunt eu stresata si nu mai dau asa importanta..
Nu ti face griji, daca bebelina e in norme n ai de ce sa te ingrijorezi computerlove

Hey, asa e Ella, tu erai burticaBig Laugh
Cand eram ingrijorata ca e bebelina mea mai mica ecografic(si inca mai sunt).
O sa incerc sa ma linistesc cu sughitul ei si sa nu-mi mai fac idei in cap.

img
Postat: Thursday, May 16, 2019 4:03 PM
Multumim frumos, Andreea! Doamne, mi s-a facut pielea de gaina...inca nu realizez...ce sentimente puternice imi joaca prin minte si suflet.
Doamne ajuta pe toata lumea!

Fetele, voi simtiti sughitul in fiecare zi al bebelului? Eu da, si tocmai am citi ca nu e ok sa simti zi de zi, din saptamana 32-a. Parca tot cate ceva citesc ce nu e in regula si iar am ganduri mii si mii si iar stau nelinistita. Mereu zic ca o sa respir linistita abia cand vine bebelina noastra pe lume sanatoasa, sa o simt/vad dar stiu ca atunci vor veni alte griji, chiar mi-a zis una din burtici(scuze ca nu mai stiu cine??

O zi frumoasa sa aveti!Cheek Kiss

img
Postat: Thursday, May 16, 2019 10:58 AM
Andreea06 wrote:
Neata!

Eu am lista asta de burtici, daca vreti pe lista va rog sa aveti ticker facut. Va adaug in decursul zilei, cum ajung la laptop.
Mai vrea cineva?

- [ ] Eugeia
- [ ] Andra09
- [ ] Nella
- [ ] Laurammm
- [ ] Rox
- [ ] Mihaela14
- [ ] Claudiailee
- [ ] Georgy06

Neata, Andreea. As putea fi si eu adaugata? Multumesc frumos??

img
Subiect: Gravidutele noastre dragi - 50
Postat: Tuesday, May 7, 2019 7:03 PM
Adina Mariana wrote:
Monica imi pare rau pt.episodul de dimineata dar ma bucur ca la eco a fost totul ok si ai auzit inimioara.Intradevar este un sentiment greu de descris.Sarcina usoara in continuarepupici

Raluka multumesc pt.detaliile cu Euthyroxul..chiar m-au ajutat mult si stiam si eu ca 3 nu este o valoare care sa puna probleme numai daca depaseste limita de 4,2 dar zic va intreb si pe voi ca sa stiu.Luna urm.fac analiza iar sa vedem daca a mai crescut sau a ramas la fel sau variaza.Sa ai bafta si tu la eco azi,abia astept si eu sa merg.Eu in primul trimestru am dat 150 lei si ma chemat odata la 3 sapt.Din al doilea trimestru adica de la dublu test incoace dau 200 si ma chiama odata la luna si in ultimul trimestru am auzit ca ia 250.Asta este...fara bani nu putem face nimic in ziua de azi.Important sa fie bebelusii bine si noi,restul sunt trecatoare.

Irina imi pare rau pt.perfuzie dar in schimb ma bucur ca bebe este bine.Ce grasunica frumoasa ai tu.Ce frumos poate fi.Abia astept si eu sa imi spuna ca macar de 1 kg este dar mai este pana atunciCrazy sarcina usoara in continuarepupici

Georgy te asteptam cu drag cand esti pregatita.Sarcina usoara sa ailove

PaulaPau eu nu te-am prins inca pe forum dar iti urez sarcina usoara in continuare si numai binecoeur

Fluturash te pupCheek Kiss Cheek Kiss Cheek Kiss

Bafte fetelor la eco,ce ne-am suprapus zilele astea majoritateamajoreta

Multumesc, asemenea! Doamne ajuta sa ai numai vesti bune azi si sa fii mai linistita
Te inteleg perfect... pupici

img
Postat: Tuesday, May 7, 2019 8:49 AM
Ella si Iulia, va multumesc tare mult ca mi-ati raspuns. Incerc sa gandesc pozitiv si sa ma bucur de tot. Si asa e, dupa ce vine bebe vor veni si alte griji, mai ales ca ma cunosc si tareee ma tem ca voi fi prea panicoasa si prea grijulieBoredom
Bafta fetele la eco azi. Doamne ajuta??

img
Postat: Monday, May 6, 2019 3:02 PM
gravida Felicitari Alle! Si tuturor burticutelor
Doamne ajuta tuturor. Desi nu am.mai scris, va urmaresc din umbra mereu si sunt la curent cu tot. Ma bucur ptr fiecare in parte.

Eu acum am venit de la control si imi fac griji ca bebe e mai micuta cu 1 sapt si la 32+3 are doar 1614gr. Am si diabet gestational si fac si insulina seara inainte de culcare. Stiu ca fiecare bebe creste in ritmul lui dar eu cum din orice ma tem si pt ca povestea din spatele meu nu e asa frumoasa(2 sarcini pierdute, la 6 si 9 sapt) sunt foarte panicoasa si nu ma pot bucura parca cum trebuie.

O sa respir usurata cand o vad. Inca nu realizez ca am ajuns asa departe. Va multumesc ca "m-ati ascultat". Pupici

img