Profil: Paula9
Despre
Utilizator: Paula9
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Saturday, January 31, 2015
Ultima vizita: Sunday, February 1, 2015 3:23 PM
Numarul de postari: 19
[0.00% din toate postarile / 0.01 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Tabere
Postat: Sunday, February 1, 2015 12:36 PM
carmenalina wrote:
Am citit ce-ai postat, si parca ai vrea sa iti oferim noi un raspuns, pentru unele din noi este mai greu de dat. Eu n-am copii, dar cand eram la scoala, mama m-a lasat in prima tabara la 12 ani, atunci cand a considerat ca pot sa ma descurc si singura, fara ei prin preajma, asta dupa ce cativa ani mergeam impreuna in concedii si eram atent monitorizate. Dar asta se intampla in anul 1981, cand nu erau atat de multe tenatiii si nu se intamplau atatea. Daca ai certitudinea ca profesoara e o persoana de incredere, si mai presus de toate, ai incredere in copilul tau, lasa-l...Tu esti singura care-si cunoaste cel mai bine copilul, fetele se maturizeaza mai repede, si este posibil sa-si doreasca si repede sa fie mai libera, trebuie luate in calcul si situatiile astea...

Da,este o persoana de încredere.Am vorbit cu o mamica a unei feti?e de clasa a VI a care a mers cu ea vara trecuta in tabara.Ai auzit lucruri bune despre taberele Hepi Feisiz(stiu ca se scrie ca in engleza ,dar nu vreau sa se creada ca fac reclama).Multumesc!Fata mea este matura...
Postat: Sunday, February 1, 2015 12:33 PM
[quote=AdrianaC]Paula (sau sa iti spun Alina, pentru ca de fapt e o clona contul - lucru interzis prin regulament), nu e nimeni obligat sa raspunda la postari.

Sesizez ca ai mult tupeu,fata de celelalte si te anun? ca nu am 10 conturi,ci unicul meu cont la care raspund este Paula9.Daca ai sesizat din postari,am un singur copil,si din ,,cea mica" din postarea Alinei imi dau seama ca are mai mult de un copil.Cand un om are nevoie sa discute pe o tema ,nu judeca.Nu ai Mo? in frunte!!!!Multumesc pentru în?elegere si sper din suflet sa te schimbi!
Subiect: Copii cu conturi pe Facebook
Postat: Sunday, February 1, 2015 12:27 PM
Mul?umesc pentru grija,dar sunt activita?i pe care ea le vrea.Ea insista sa le faca.Sunt multe,dar ?tie sa isi gestioneze timpul.Cand am zis ca sta pe Facebook si Instagram mereu,m-am referit ca intra 20 de minute pe zi,pune o poza,doua,trei,mai vede actualizari si ce au mai pus prietenii si atât....Bereea,fara suparare,fata mea nu se mai joaca cu papu?ile de la 8 ani si nu e doar cazul ei ,ci al tuturor colegelor ei.
Subiect: Podoabe populare
Postat: Sunday, February 1, 2015 11:50 AM
rufe spala wav floare3 Da,arta este intr-adevar ceva minunat ....ceva la care se munceste cu migala
Subiect: John Grisham - Cazul pelican
Postat: Sunday, February 1, 2015 11:48 AM
Deoarece stiu cum e ca nimeni sa nu iti raspunda,ti-am raspuns eu.Multumesc pentru idee.Incerc sa procur cartea .....Niste raspunsuri la topicul Tabere de Paula 9.Stiu ca ai 2 copii,Alice si Andrei(parca asa il chema pe baiat).
Postat: Sunday, February 1, 2015 11:42 AM
Anelise a shareuit,ca sa zic asa ,topicul meu despre tabere in comportamentul copiilor.Va rog,voi cele care ave?i copii la varsta taberelor sa imi da?i raspunsuri si sa pune?i la rândul vostru,întrebari pe aceasta tema.
Subiect: cum stimulam copiii
Postat: Sunday, February 1, 2015 11:38 AM
study bebic Fetita mea citeste,scrie si calculeaza chestii simple de la 3 anihearts grup
Subiect: Copii cu conturi pe Facebook
Postat: Sunday, February 1, 2015 11:20 AM
Noi am facut o regula in casa:dupa 10 ani.Fata mea are 11 si are Facebook,Twitter,Ask.fm,Instagram,Google,WhatsApp,Messanger,Skype,Mail si Viber....Sunt multe dar mailul este strict necesar,Messangerul Skypeul,WhatsAppul si Viberul le folose?te sa vorbeasca cu rude din strainatate si colegi in vacante,Googleul il folose?te ca pagina de artist ,Ask.fmul si Twitterul le deschide din Paste-n Craciun si Facebookul si Instagramul ....pe ele este activa zilnic.Cu toate acestea este un copil normal,face canto,volei si meditatii la engleza ,franceza si germana ca activitati extracuricculare si are in prezent (clasa a V a )media semestriala 10,cu 3 note de 9 la diferite materii.Citeste foarte mult si are o viata intr-un bun demers.Pe conturi posteaza ce poze vrea ea,scrie ce ii place,da like la orice,este AL EI,FACE CE VREA!!!!computerlove iloveyou campfire majoreta Bravoo DistanceKiss DistanceKiss AngelNot Angel angel Argue Big Surprise Cheek Kiss DistanceKiss Haha thumright
Postat: Sunday, February 1, 2015 10:51 AM
Anelise wrote:
campfire hainoroc
Subiect: Ce gatim azi - Partea a 10-a
Postat: Saturday, January 31, 2015 9:13 PM
As vrea niste comentarii utile si constructive la linkul Tabere de Paula9.majoreta topai iloveyou computerlove campfire pale uff