Profil: paula29
Despre
Utilizator: paula29
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 16, 2019
Ultima vizita: Thursday, December 5, 2019 10:19 AM
Numarul de postari: 8
[0.00% din toate postarile / 0.00 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Clubul aspirantelor - 76
Postat: Thursday, October 31, 2019 6:17 PM
Sa ?titi ca nu am fugit nicaieri înca, va citesc în fiecare zi. Se pare ca totu?i nu a fost cu noroc nici luna aceasta, au venit invadatorii...
Citest cu emo?ie fiecare pas al vostru, cele care va lupta?i pentru primul pui ?i sper din tot sufletul sa va bucura?i de el cât mai repede Cheek Kiss
Postat: Friday, October 18, 2019 3:57 PM
Pfiu, parca ma bucur ca mai sunt sanse si luna asta. Multumesc Cheek Kiss
Postat: Friday, October 18, 2019 3:46 PM
am reusit, cel din 14 nu se mai vede bine, dar atunci linia era aproape ca cea de control.
Postat: Friday, October 18, 2019 3:42 PM
Nah, fetelor. Ca ziceam ca am ratat ovula?ia, dupa ce in luni mi-a ie?it aproape pozitiv testul de ovulatie, mar?i ?i miercuri tot mai pu?in evidenta linia, am zis ca fac azi unul, asa doar ca idee, ?i mi se pare super pozitiv ?? oare cum pun poza?
Postat: Thursday, October 17, 2019 10:00 AM
Aleahim wrote:

Wow. Ce tare. Avea sotul ceva probleme de fertilitate?
Fetelor, la cat timp ar trebui refacute analizele hormonale? Ale mele au trecut de un an si ma gandeam ca oare ar trebui sa le repet?NuStiu
Da, oligospermie, , si cei care erau nu erau viabili, toata treaba a fost accentuata si de un tratament pe care il lua zilnic, dupa 2 ani de la oprirea tratamentului am ramas insarcinata.
Postat: Wednesday, October 16, 2019 9:49 PM
Mihaela14 wrote:

Paula bine ai venit si felicitari pt fecior love Bafta sa vina fratiorul sau surioara curand!!
Multumesc Mihaela, sa fie cât de repede. Feciorul a venit dupa 5 ani, "neplanificat" în condi?iile în care ?tiam "sigur" ca al meu nu poate avea copii, deci nu va pierde?i speranta, nu se ?tie de unde vine minunea Love
Postat: Wednesday, October 16, 2019 2:46 PM
Aleahim wrote:

Salut si bine ai venit. Nu trebuie sa ai emotii, ca nu muscamsic
Ca sa fii sigura ca nu ratezi ovulatia, eu zic ca poti incepe sa testezi cam din ziua 10 a cm.
Testele sa le faci dupa masa, fara sa consumi.lichide macar cu 2h inainte si sa nu mergi la baie tot cam asa, 2-4h.
Spor sa ai
Acum ca zici, ma intreb ce doamne am calculat luna asta, ca am inceput sa testez in ziua 13...cred ca m-a dat peste cap faptul ca am sperat si intarzierea de 5 zile :(
Postat: Wednesday, October 16, 2019 2:12 PM
Buna fetelor,va urmaresc de vreo 3 luni si eu :D am si eu o nedumerire, dupa ce am incheiat alaptarea ciclul s-a reglat ft bine la 28 de zile ( inainte de sarcina il aveam la 29-30-31 zile ). De 3 luni incercam din nou sa raman , luna trecuta mi-am monitorizat ovualtia cu teste, fara tb ca nu apuc dimineata cu feciorul meu :D chiar ma avut sperante ca a fost o luna "productiiva" , mi-a intarziat 5 zile dar apoi a venit mestra in data de 2, s-a terminat in 7 si am zis ca de luni 14.10incep cu testele de ovulatie. Dar cred ca am ratat-o :( luni era destul de evidenta liniuta dar se pare ca nu ma apropiam de ovulatie, ci tocmai se incheiase :( Oare la cat timp dupa urmatoarea mestra sa incep testarea. Dupa calculele mele , luna asta am ovualat la aprox 14 zile dupa data la care ar fi trebuit sa imi vina. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce am spus , am emotii sa va scriu Blushing Blushing