Profil: paula1975
Despre
Utilizator: paula1975
Nivel: Membru
Statistici
A intrat: Wednesday, October 28, 2009
Ultima vizita: Wednesday, February 24, 2010 12:19 PM
Numarul de postari: 90
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Manusi
Postat: Monday, December 21, 2009 4:22 PM
sunt numai ochi si urechiyes
Subiect: Concurs "Mâini îndemânatice" nr .8
Postat: Sunday, December 20, 2009 8:49 PM
Gata cu cadourileyes yes Asa cum spuneam:felul 1,felul 2 si desertul : CIORAPI :010: antreu:caciula pt sotsic

Diana Andreea,superbe jucariile facute de tine...nota maximanewclap newclap
Alimami,f interesanta metoda manusilor cu circulare.
Ramona,e super rochita majoreta

Sarbatori frumoase sa aveti,dragele mele si un Craciun Fericit!santa
Subiect: Ce am mai lucrat
Postat: Friday, December 18, 2009 11:17 PM
dalimana wrote:
partea de sus e unul pe fata, unul pe dos, dar am socotit fata spatele lucrului pentru ca venea mai bineras . Cine incearca pe circulare, o sa vada ca ies ochiurile sucite.

Rochita asta arata superbhearts deabia astept s-o incep ...intre arbatori,dupa...nu mai am rabdare,mai ales ca am dibuit si modelulcomputerlove
Postat: Friday, December 18, 2009 11:01 PM
Pe ultima suta de metri...si ma declar foarte multumita ca am si ferestele curaterassi perdelele spalateras

madanuta,super modelul acela...heartsin partea aceea de jos se ia firul rasucit?
Alinus,ce finut estee....ai de ce sa fii incantata,bravonewclap
Alimami,asta da personalizare a ciorapilornewclap newclap newclap
am vazut si eu niste pulovere tricotate pentru copii la un milion de m-a luat durerea de cap...bravo,sweety,vesta e foarte reusita ...io ma uitam lung la cele doua triunghiuri si ma gandeam ca faci si-un costum de baie sic
unde vad si eu modelul acela din quelle care a castigat unul din concursuri aici?ce nr avea concursul respectiv?
Postat: Wednesday, December 16, 2009 10:18 PM
altceva inceputyes
Postat: Sunday, December 13, 2009 9:38 PM
Felul 1 :sosete
felul 2:sosete
desert :sosete :003:
Subiect: Veste tricotate pentru copii
Postat: Sunday, December 13, 2009 5:45 PM
larisuka wrote:
De unde ai inceput-o?
O schema mai amanuntita se poate te roggggg

Larisa,am inceput-o de jos si la meneci am respectat tehnica de la raglan...in topicul asta explica pe undeva Valentina cum a facut-o.O schema din pacate nu am...cand am inceput-o nu stiam sa fac nici torsade ,apoi am invatat de pe youtube,iar romburile alea nu mi-au iesit de nicio culoare cum ar fi trebuit.Poate Valentina te poate ajuta cu o schemahearts
hai,ca daca mie mi-a iesit ,trebuie sa-ti iasa si tie,ideea e sa o incepi majoreta
Subiect: Rochii tricotate
Postat: Sunday, December 13, 2009 5:26 PM
niculina_ina wrote:
Paula, imi poti spune si mie unde se afla magazinul de metraje despre care ne-ai vorbit?
Multumesc.

numai acum am vazut mesajul tau si imi cer scuze pt raspunsul intarziat.magazinul este in Bistrita, langa piata Decebal in complexul Odiseea la etaj.pupici
Subiect: Veste tricotate pentru copii
Postat: Sunday, December 13, 2009 5:07 PM
larisuka wrote:

Va rog si eu sa-mi dati modelul vestutei asteia......plssssss

dupa vesta asta am facuto eu;cea lila e facuta de Valentina,cea roz e originalul.
Postat: Saturday, December 12, 2009 6:54 PM
miorita02 wrote:

si eu tot aia am vrut sa ai incerc dar nu mai stiu sa caut pe forum.eu ma uit doar la topicuri activefool ,asa ca am inceput alta caciulita .am facut aseara o poza cu ea pe jumate gata si cand termin postez tot.nu de alta dar trebuie de fiecare data sa rog sotul sa imi bage pozele pe pcbanghead banghead banghead

Miorita,pai topicul cu sosete a fost si este inca cap de afisras
uite aici linkul cu imagini pas cu pas:

http://forum.7p.ro/Cea-mai-frumoasa-soseta-crosetata--tricotata.aspx?g=posts&t=9134

Spor sa ai!