Patutul copilului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
danab
Scris: Wednesday, April 21, 2010 7:34 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Eu am luat patut de lemn, si nu am regretat, desi nu il puteam lua cu noi in plimbari.L-am comandat pe net, e facut in Austria, la fel si salteluta de fibra de cocos. Are 3 nivele pt saltea 0 -6 luni, 6 - 9 luni si dupa 9 luni, doua bare care se demonteaza ca sa poata iesi/intra copilul. L-am folosit pana la 3 ani, cand am luat unul de domnisoara, metalic.

Ca sa fac si eu clasificare:
Fiabilitate - 5
Siguranta - 5
Pret - 5+
Transformare - 5 (se poate scoate si o laterala, ca sa se faca patut de todler)
Transport - 2 (se poate demonta/monta foarte usor, dar nu il poti lua in calatori, ca e voluminos)

La doua luni jumatate, in plina distractie

La noua luni, cand a inceput sa se ridice singura in picioare si sa se plimbe prin el, am dat la nivelul cel mai de jos salteluta

la un an:
leut
Scris: Wednesday, April 21, 2010 2:56 PM
Nivel

Inregistrat: 2/15/2006
Foarte frumos patutul...si noi tot pentru patut din lemn am optat, asemanator cu al Danei, dar numai ca si in loc de laterale avem tot gratare. L-am folosit si la Alex si acum si la Matei. Pana la doi anisori...
praslea_cel_voinic
Scris: Wednesday, April 21, 2010 9:26 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/19/2009
PrincessLilou wrote:
cam asa vrem sa luam noi patutul. salteaua se pote tine sus pentru newborn si se poate lasa mai jos pentru cand creste bebele. de asemenea una din partile laterale ale patutului se poate ridica mai sus sau lasa mai jos, sau se poate da la o parte de tot.

paturile astea se pot folosi pana la 2 ani.

Lilou, de ce nu incerci sa luati un patut care poate fi transformat in toddler bed? E mai practic. pupici
PrincessLilou
Scris: Thursday, April 22, 2010 2:19 AM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 11/4/2009
pai la 2 ani nu e toddler? ca noi asa stim aici ca e pana la 2-3 ani. dupa aia o sa ii luam alt patut.

aici se gasesc de cumparat un fel de patuturi care sunt intai pentru newborn pana la adolescent. dar noi nu vrem sa ii luam asa ceva. cand o sa mai creasca sigur o sa vrea sa iasa din patutul in care a stat cand a fost mica.
praslea_cel_voinic
Scris: Thursday, April 22, 2010 5:09 AM
Nivel

Inregistrat: 6/19/2009
PrincessLilou wrote:
pai la 2 ani nu e toddler? ca noi asa stim aici ca e pana la 2-3 ani. dupa aia o sa ii luam alt patut.

aici se gasesc de cumparat un fel de patuturi care sunt intai pentru newborn pana la adolescent. dar noi nu vrem sa ii luam asa ceva. cand o sa mai creasca sigur o sa vrea sa iasa din patutul in care a stat cand a fost mica.

Pana la adolescent??? De fapt ce ma mir, am vazut si aici care se transforma in single bed....Sunt toddler bed, dupa 2 ani, pana pe la 5 ani. Spor la cumparaturi!!!
Ana
Scris: Thursday, April 22, 2010 7:09 AM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Spor la cumparaturi fetelor""hearts
shirel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 12:00 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
La noi Oshry inca doarme in patutul lui de bebelus in care a trecut de la 4 luni,pana la 4 luni a fost cu mami in camera si a folosit-o bine de tot cu toate ca avea patutzul de nou nascut unul micutz (leagan).Nu stiu pana cand va mai dormi cred ca pana va veni celalalt bebe .
Patul lui EDen este superb si cred ca ramane cu el pana la 10 ani sigur ,de fapt mai aRE UN PATUTZ pentru prietena si trei sertare.Merita chiar facut si la comanda ,daca copilul este mai mic si poate sa cada din pat are nevoie si de o margine de sustinere care binenteles cum creste in varsta se poate lua jos.Este un pat foarte bun si cred ca Oshry va primi si el unul la fel numai ca alta culoare binenteles.sic

shirel attached the following image(s):
big-505050.jpgt.ashx.jpg

KRYS85
Scris: Wednesday, June 23, 2010 1:07 PM
Nivel

Inregistrat: 9/23/2008
Shirel frumoase patuturile!!cool
sweet angel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 1:31 PM
Nivel

Inregistrat: 1/6/2010
shirel cam asa e si patutul nostru , doar ca e culoarea lemnului.
e fain si patutul lu eden.
shirel
Scris: Wednesday, June 23, 2010 3:14 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
sweet angel wrote:
shirel cam asa e si patutul nostru , doar ca e culoarea lemnului.
e fain si patutul lu eden.

Lia,si al nostru este de culoarea lemnului ,dar mi-a fost lene sa-l pozez ,sic asa ca am cautat pe net unul la fel si asta era culoarea.
Ely
Scris: Wednesday, June 23, 2010 3:23 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Patutul lui Erik este alb din lemn,al Karinei tot din lemn a fost, dar de culoare maron.La jumatate lui iulie mergem in tara ,tare as vrea sa stiu de unde unde as putea cumpara un patut de voiaj la un pret accesibil.pupici
oana_nicole
Scris: Wednesday, June 23, 2010 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
Ely, pentru inceput te poti uita pe net, sunt multe firme cu produse pentru copii unde gasesti patut de voiaj. Macar sa iti faci o idee cu privire la preturi si model. Si apoi ne mai ceri sfatul referitor la un anumit model, daca vrei sa il cumperi direct din magazin. pupici
miruna_ro
Scris: Wednesday, June 23, 2010 8:09 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Buna ,
Tot caut un pat de copii, potrivit pentru o fatuca de 3 anishori .. Am gasit ceva care ne place
Eu nu am comandat niciodata de pe net... . Poate imi dati vreun sfat !

Multumesc....
cristinaflorina
Scris: Wednesday, June 23, 2010 10:05 PM
Nivel

Inregistrat: 1/12/2008
miruna_ro wrote:
Buna ,
Tot caut un pat de copii, potrivit pentru o fatuca de 3 anishori .. Am gasit ceva care ne place
Eu nu am comandat niciodata de pe net... Poate imi dati vreun sfat !

Multumesc....

Mie imi place mult cel alb. primul
Ana
Scris: Wednesday, June 23, 2010 10:14 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 11/9/2008
Frumoase patuturi,mie imi plac toateras ras
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.