Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| Mimisor, ce paturica frumoasa! Si cata munca la ea... dar a meritat, e superba! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Mimisor ,mi-au cazut ochii in gura !E superba paturica si te inteleg ca ai depus munca de titan,dar rezultatul e pe masura.Felicitari ! |
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 11/22/2010 Mesaje: 854
| woow multumesc fetelor nu ma asteptam sa va placa asa de tare as mai face dar nu am pt cine |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| bravo Mimisor superba |
|
| Multumesc de aprecieri, deja am facut-o cadou la un baietel dragalas. Mimisor e superba. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/8/2010 Mesaje: 1836
| Mimisor,este superba |
|
| mimisor,ce frumoasa paturica!deosebita! |
|
| multumesc frumos fetelor |
|
Inregistrat: 8/5/2012 Mesaje: 315
| Chiar e superba paturica mimisor.Am nevoie de un sfat va rog frumos . Sunt la ultimele randuri la paturica de care vorbeam la pag2.Nu e chiar asa groasa ca cea din poza pusa de mine dar nici subtire. Vroiam sa va intreb,cand sa fac marginea?Inainte sa o blochez?as vrea sa o intind putin si ma gandesc ca marginea poate tine.Dar daca fac marginea apoi,trebuie sa blochez iar sau sa ma chinui s-o umezesc..ppfff...sunt ametita.ma ajutati va rog frumos?Vreau sa iasa bine ca e pt botez Am lucrat0o destul de repede si putin neglijent din acest motiv,sper sa se aseze la blocat,daca stiti vreo smecherie ce pot sa-i fac...astept cu nerabdare.Am sa incerc sa va arat o poza dupa ce o termin. |
|
| miha.raluca wrote:Chiar e superba paturica mimisor.Am nevoie de un sfat va rog frumos . Sunt la ultimele randuri la paturica de care vorbeam la pag2.Nu e chiar asa groasa ca cea din poza pusa de mine dar nici subtire. Vroiam sa va intreb,cand sa fac marginea?Inainte sa o blochez?as vrea sa o intind putin si ma gandesc ca marginea poate tine.Dar daca fac marginea apoi,trebuie sa blochez iar sau sa ma chinui s-o umezesc..ppfff...sunt ametita.ma ajutati va rog frumos?Vreau sa iasa bine ca e pt botez Am lucrat0o destul de repede si putin neglijent din acest motiv,sper sa se aseze la blocat,daca stiti vreo smecherie ce pot sa-i fac...astept cu nerabdare.Am sa incerc sa va arat o poza dupa ce o termin.
eu cand am facut paturica verde nu am avut decat inceputul explicat de o tanti...dupa ce am terminat paturica era foarte stransa deci mi se parea micuta pt un bebe nu stiam ce inseamna blocat si nici nu aveam net pe vremea aia asa ca am calcat paturica inainte sa fac marginea si am gresit..pt ca s-a largit foarte tare deci paturica acum este de fapt cate jumate din patul meu de 2 pers si nu iti zic ca am lucrat la margine de mi-au iesit ochii vreo 5 metri si ceva daca nu si mai bine
asa ca intai termina paturica cu tot cu margine si apoi o blochezi |
|
| Bine.Multumesc mult |
|
| Nu am mai avut timp sa fac poze atunci cand am spus.Vin acum cu rezultatul final.Am desfacut marginea de vreo 3 ori pana sa gasesc ceva sa arate cat de cat. miha.raluca attached the following image(s):
|
|
| miha.raluca wrote:Nu am mai avut timp sa fac poze atunci cand am spus.Vin acum cu rezultatul final.Am desfacut marginea de vreo 3 ori pana sa gasesc ceva sa arate cat de cat. minunata |
|
| raluca,superba paturica! |
|
Inregistrat: 11/27/2011 Mesaje: 455
| miha.raluca wrote:Nu am mai avut timp sa fac poze atunci cand am spus.Vin acum cu rezultatul final.Am desfacut marginea de vreo 3 ori pana sa gasesc ceva sa arate cat de cat.
Ti-a iesit foarte frumoasa, asa delicata si finuta! |
|
|