Pastrarea lactatiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, March 10, 2015 12:13 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
Inafara de o alimentatie corecta, trebuie sa bei si lichide. Cum sa faci laptic daca nu esti suficient de bine hidratata? Consuma suc de fructe si legume facute in casa, compoturi, supe, lapte proaspat sau batut, orice iti prieste tie si micutei.
ingerash
Scris: Tuesday, March 10, 2015 2:07 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 1/17/2008
Lilly of the valley wrote:
Inafara de o alimentatie corecta, trebuie sa bei si lichide. Cum sa faci laptic daca nu esti suficient de bine hidratata? Consuma suc de fructe si legume facute in casa, compoturi, supe, lapte proaspat sau batut, orice iti prieste tie si micutei.

Zinic fac supa sau ciorba,altfel copii fac reclamatii.Asa ne-am obisnuit.Sucuri si compoturi fac,imi plac...si nu pare de ajuns.
Multumesc computerlove pupici
Health visitor a fost,a spus ca Elisa e bine conform varstei ei....4.970 kg,60 cm...la 2 luni.Crede ca eu imi fac prea multe griji NuStiu
sousourel
Scris: Tuesday, March 10, 2015 9:14 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/18/2006
Draga mea, greutatea nu e principalul obiectiv. Daca te fixezi pe asta o sa te demoralizeze. Un copil alaptat la san creste si doarme diferit. Suge des deoarece laptele matern se digera rapid.

Daca ii dai supliment, e primul pas spre ablactare. Chiar si atunci cand tu crezi ca nu este lapte, daca strangi, vezi ca tasneste. Cand ii este foame fetei, o pui la san si gata. Nu ii da lapte praf.

Lactatia se pastreaza din cate am inteles eu si 10 ani. Nu cantitativ. Eu am avutin continuu acea stare intre perioadele de alaptare.
ingerash
Scris: Tuesday, March 10, 2015 9:32 PM
Nivel

sousourel wrote:
Draga mea, greutatea nu e principalul obiectiv. Daca te fixezi pe asta o sa te demoralizeze. Un copil alaptat la san creste si doarme diferit. Suge des deoarece laptele matern se digera rapid.

Daca ii dai supliment, e primul pas spre ablactare. Chiar si atunci cand tu crezi ca nu este lapte, daca strangi, vezi ca tasneste. Cand ii este foame fetei, o pui la san si gata. Nu ii da lapte praf.

Lactatia se pastreaza din cate am inteles eu si 10 ani. Nu cantitativ. Eu am avutin continuu acea stare intre perioadele de alaptare.

Multumesc.Se vede ca am uitat,David sa intarcat singur pe la 3 luni,tipa daca il puneam la san,chiar si flamand....cu Madalina a fost zi si noapte la cerere.Voi incerca cum ai zis DistanceKiss
sousourel
Scris: Tuesday, March 10, 2015 9:54 PM
Nivel

Sunt aici sa te sustin cu orice greutate se va ivi. majoreta

Nu e usor cand se tot scoala noaptea...dar vei vedea ca nu e asa de rau nici atunci, ca o iei cu tine in pat si nu te tot trezesti de 100 de ori.Cheek Kiss
ingerash
Scris: Tuesday, March 10, 2015 10:22 PM
Nivel

Multumesccomputerlove hearts
sousourel
Scris: Tuesday, March 10, 2015 10:35 PM
Nivel

ingerash wrote:
Multumesccomputerlove hearts
computerlove Cheek Kiss
Bebeut
Scris: Wednesday, January 13, 2021 9:09 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/1/2021
Sfaturi pentru inducerea lactatiei
Trebuie sa ei pastile care induc lacta?ia pentru a iti îmbunata?i sânii, astfel încât sa produca lapte matern ?i inclusiv prin pomparea sânilor.
La început, pompezi cinci minute de trei ori pe zi. Apoi pompezi timp de 10 minute la fiecare patru ore, inclusiv cel pu?in o data pe timp de noapte. Apoi cre?ti timpul de pompare la 15 pâna la 20 de minute la fiecare doua pâna la trei ore
În loc sa utilizezi o pompa pentru sân, studiile arata ca copilul trebuie alaptat cât mai des posibil ?i ?inut cât mai mult timp. Cu cât copilul suge mai mult, cu atât mamelonul ?i sânul produc lapte mai repede ?i în cantita?i mai mari.
Exista mai multe medicamente ?i suplimente pentru inducerea lacta?iei ?i alaptarea pe baza de plante care sunt folosite pentru a induce lacta?ia ?i pentru a cre?te cantitatea de lapte matern: Motherlove More Milk Plus 120 capsule sau Prolactin Galafor lichid, Metoclopramide Reglan, Domperidone Motilium Sulpiride Eglonil, Dolmatil, Sulpitil, Sulparex , Schinduf Echemote, Drojdie de bere de ciulin, orz, semin?e Fennell, Moringa, migdale, verde
Poti sa faci si terapia hormonala ?i sa folosesti medicamente hormonale pentru relactare ?i a induce lactatia . Estradiol Progesteron Prolactin
De asemenea, po?i folosi ierburi naturale în locul medicamentelor pe baza de plante: frunze de zmeura, alfa, padure si sa iei vitamine prenatale ?i sa bei ceaiuri care stimuleaza alaptarea proaspetelor mame de la Hipp sau Humana pentru a induce laptele matern!
Masajul, pompa, ierburile ?i gura flamânda vor face ca laptele matern sa curga din nou când esti gata
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.