Pastrarea lactatiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
bulibuli
Scris: Sunday, November 25, 2012 8:52 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
oanamaria wrote:
Kmn multumesc frumos !Da !Inca alaptez cu succes si sunt fericita ca am reusit!

Bravo newclap Asta e si cea mai mare fericire a mea!! Alaptatul asta e un dar de la Dumnezeu, imi face asa de bine, fizic si psihic.. atat mie cat si lui bebe. Pe cuvant, nu credeam ca o sa fie asa minunat coeur si ca o sa reusesc asa mult timp.. vorba Adinei, la cat de greu mi=a fost la inceputbanghead ras

Pupici la bebici si la mamicipupici pupici

Adina, nu te necaji, bine ca papa fata de toate newclap Ne mai vedem pe la diversificare. Nici noi n-am mai scris de mult, desi multe nu s-au schimbat.. Am avut programul dat peste cap cu raceala noastra, dar ne-am revenit.. puiul papa f bine acum si sunt multumita ca a luat f bine in greutate in ultima saptamana.. recupereaza mititelul ras
mamiemi
Scris: Sunday, November 25, 2012 10:01 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/3/2008
Adina, as vrea sa te intreb ceva. Si Ioan a refuzat sa mai suga la 8 luni si jumatate. Si eu speram sa suga cel putin 2 ani. M-am muls inca 1 luna si jumatate si apoi i-am dat lapte de vaca.
Din ce am citit, e vorba de o greva a suptului la aceasta varsta. Descopera lucruri noi si unii nu mai vor titi.
Pe de alta parte ma invinovatesc ca nu am stat tot timpul cu el.
Tu ai lipsit de langa puiul tau? Cat timp?
Adina
Scris: Sunday, November 25, 2012 10:50 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Am auzit si eu tot felul de variante de genul asta, ca bebeii dupa ce cunosc gusturi, culori, mirosuri si texturi noi refuza laptele. Mama zice ca dupa ce m-a intarcat( la 7 luni ca a trebuit sa mearga inapoi la lucru) nici eu nu am mai vrut niciun fel de lapte pana dupa un an si jumatate. Timea s-a intarcat brusc, de pe o zi pe alta si aproximativ o saptamana am incercat toate variantele... Nu cred sa fie cum spui tu din vina noastra pentru ca eu stau doar cu sotul meu aici si am fost langa fetita 24 din 24. Am sucit si rasucit problema pe toate partile si iti dau un sfat: nu te mai consuma si necaji pentru ca nu rezolvi nimic. Trebuie sa iei situatia asa cum este si sa te asiguri ca alimentatia lui este suficient de diversificata. Cum zicea si bulibuli ar fi cazul sa mai dam si pe la diversificare sa explicam ce si cum am facut ca sa ramana si pentru celelalte mamici. Va pupam
oanamaria
Scris: Monday, November 26, 2012 7:21 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
DA!Si mie la inceput mi-a fost extrem de greu ,doar stiti si mi-a fost greu si am avut rani pana la 3luni ,nu doar la inceput ,dar cu incurajarile si sustinerea voastra ,a lui Sorin si cu dragoste pentru Giuli au trecut lunile.Eu mi-am pus in gand ca macar pana la 6luni sa reusesc ,dar daca am laptic si vrea o sa suga mult si bine .
Dezavantajul sa zic asa e ca suge ziua la 2ore si sunt mereu conditionata de ea cand merg undeva sa nu lipsesc mai mult mai ales ca laptele praf il scuipa si nu-l mai vrea .
Ruth
Scris: Monday, November 26, 2012 9:02 AM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
waw oana 5 lunite deja felicitari, sper sa reusim si noi cat mai mult, pana acum e totul bine, insa am o nelamurire: la primul copil am avut laptic en gros si la noua luni curgea ca in prima luna si cand l-am intarcat am luat medicamente pt stoparea lactatiei pt ca aveam foarte mult si ma dorea capul, ochii... acum e posibil ca din cauza acelor medicamente sa nu am acum atat laptic( asa mi-a zis cineva) voi ce stiticomputerlove
oanamaria
Scris: Monday, November 26, 2012 9:06 AM
Nivel

Nu cred ca are vreo legatura ca ai luat acum cateva luni bune acel medicament .
Nici mie nu-mi mai curge ca-n primele luni ,dar vad ca Giuli se satura cu toate ca suge foarte des ,dar din moment ce doarme toata nopatea cate 8-9ore fara intrerupere insemna ca e ok.
Ruth o sa reusesti si tu sunt sigura de asta .Eu inca iau pastilute Galafor si acum ca sa-mi stimulez lactatia!
iasmina_ioana
Scris: Monday, November 26, 2012 10:02 AM
Nivel

Inregistrat: 3/1/2011
Adina , sunt sigura ca fetita va accepta lapticul praf, dar nu acum nu este pregatita.
Iasmina nici nu vroia sa auda de biberon , pe la 4 luni am fost nevoita sa ii dau completare cu lapte praf, dar nu am reusit cu biberonul , m-am chinuit un pic cu lingurita si am renuntat, si multumesc lui dumnezeu e un copil bine din punct e vedere al greutatii. Nici la diversificare nu am stat prea bine, am inceput-o intradevar tarziu pe la 9 luni, din diverse cauze. Si pentru ca nu mananca deloc branza de vaci sau smantana eu ii dau lapte de vaca cate 200 ml zi sau uneori 400, cum are ea chef , vine si cere. Si am alaptat pana la 1 an si 8 luni.
andreeahana
Scris: Monday, November 26, 2012 10:11 AM
Nivel

Inregistrat: 1/18/2008
Ruth wrote:
waw oana 5 lunite deja felicitari, sper sa reusim si noi cat mai mult, pana acum e totul bine, insa am o nelamurire: la primul copil am avut laptic en gros si la noua luni curgea ca in prima luna si cand l-am intarcat am luat medicamente pt stoparea lactatiei pt ca aveam foarte mult si ma dorea capul, ochii... acum e posibil ca din cauza acelor medicamente sa nu am acum atat laptic( asa mi-a zis cineva) voi ce stiticomputerlove

si eu dupa prima nastere am facut 2 tratamente de stoparea laptelui si ce ii drept ca la a 2 a nastere nu am avut mai deloc lapte...am alaptat o saptamana in care razvanel a scazut in greutate 400g si s-a dezhidratat si am trecut pe lapte praf si inca o luna ma-m muls (cam 30mlpe zi) si il dadeam cu biberonu,iar dupa am ramas pe lapte praf doar.... si mi-e tot asa mi s-a zis ca de la acele tratamente nu am facut laptic mult.
Ruth
Scris: Tuesday, November 27, 2012 10:31 AM
Nivel

Inregistrat: 9/4/2011
hmmmmmm deci pe undeva e adevarat, ce chestie dupa atatea luni sa mai aiba efect, daca stiam nu le luam dar asta e...nu ma avertizat nici medicul nici farmacista ... ce bine era acum nu mai aveam teama asta ca nu o sa am lapticuff alcool
marmotzel
Scris: Tuesday, December 11, 2012 2:07 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Buna fetelor,

Am si eu o intrebare in legatura cu alaptarea. Mi se intampla ca intre alaptari, si chiar si in timpul lor, sa simt cum mi se intaresc sanii. Voi ati avut astfel de senzatii?

Cred ca e normal sa simt asa ceva insa mi-ar placea sa am si o confirmare din partea altor mamici.

Multumesc!
oanamaria
Scris: Tuesday, December 11, 2012 2:52 PM
Nivel

Sanii se intaresc si la mine in timpul alaptarii cand se umplu de lapte ,deci e cava normal!
Succes cu alaptatul !
Eu mai am o saptamana si fac 6luni!!!!!yes
bulibuli
Scris: Tuesday, December 11, 2012 2:53 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Da, e foarte normal. Nu stiu de cat timp alaptezi, dar dupa 3-4 luni n-o sa se mai intample asta.. sau f f rar..

daca se intaresc rau si devin durerosi trebuie ori sa pui copilul sa suga ori sa storci cu pompa putin lapte, sa se mai detensioneze. De asemenea ajuta compresele reci, intre alaptari. Asta cand se inrosesc si devin durerosi. Inainte sau in timpul alaptarii ajuta compresele caldute si masajul usor ca sa curga mai usor lapticul.
marmotzel
Scris: Tuesday, December 11, 2012 4:25 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 1/16/2012
Multumesc pentru raspunsuri!

Alaptez de aproape 2 luni dar senzatiile acestea (intarirea sanilor pentru cateva secunde) le am de vreo saptamana
oanamaria
Scris: Friday, December 14, 2012 10:55 AM
Nivel

Fetelor care inca alaptati ce lapte praf dati beblusilor in completare ca si supliment ?
Giuli se trezeste noaptea sa suga e lesinata de foame cand se trezeste semn ca nu se mai satura si i-as baga un supliment.Eu i-am luat Hipp Combiotic ,dar nu pune gura pe el pur si simplu cum simte gustul inchide gurita si prefera sa adoarma nesatula decat sa-l bea .Ea a mai baut laptele asta la inceput cand am avut probleme cu alptarea ,apoi nu i-am mai dat deloc vreo 2luni si cand am vrut iar sa i-l dau ca si completare nu i-a mai placut .
Asa ca arunc cutia abia desfacuta si sa iau alta marca .
Ce parere aveti?
Mami_de_gemeni
Scris: Friday, December 14, 2012 11:22 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Incearca Humana Pre sau 1, pot fi date ambele inca de la nastere.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.