Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/6/2010 Mesaje: 4463
| adina macar pana la un an da-i lapte formula. aici se spune ca laptele de vaca are consistenta necesara sa sature si sa creasca mare un vitel nu un bebelus. laptele de vaca e bogat in grasimi si sarac in fier.
|
|
Nivel: Ambasador
Inregistrat: 4/19/2012 Mesaje: 684
| Sa va zic concluzia?? Nu am ce face si i-am luat o cutie de lapte praf dar o sa ii dau doar o data pe zi pentru ca dimineata o accepta pe tzitzi cu placere si seara ne-am facut un obicei cu gris sau cereale. Sa nu credeti ca e ieftin laptele la noi... M-am speriat azi cand am vazut ca 500g e cam 10 euro...depinde de marca. Asta este, renuntam la altele dar copilul pe primul loc. De maine intram la noul regim, sa vedem ce va fi. Oricum tot nu inteleg de ce dimineata e buna tzitzi si mai tarziu nu... |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Adina depinde ce formula vrei sa ii dai. Eu am folosit cu succes Humana. Nu am avut deloc probleme si vorba ta pentru copii suntem in stare sa facem N-sacrificii. Seara e satula cu grisuletul care are si laptic in compozitie si e normal sa nu mai vrea tzitzi. Dimineata e fomista si ar fi instare sa manance tot ce apuca. |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 10/6/2012 Mesaje: 92
| buna! m-am ratacit si eu pe aici si ma gandeam sa vin cu o idee: ai incercat sa te mulgi si sa amesteci laptele tau cu o masura-doua de lapte praf? poate asa o sa-i placa; eu am avut o pompa de la tommee tippee cu care m-am inteles foarte bine, si uneori amestecam laptele meu cu cel praf; acuma nu stiu cat e de bine, dar la noi a mers. numai bine! |
|
| Nu am incercat dar problema mea nu e faptul ca nu ii place laptele, nici nu ajungem la etapa asta, pur si simplu intoarce capul si refuza categoric sanul. Orice vine de la sticla e perfect, tzitzi e "expirata" |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Nu e o idee buna sa amesteci laptele matern cu lapte praf -nuuuuuuu! Am citit ca laptele matern nu se pune nici macar la prepararea cerealelor care necesita lapte . |
|
| Nu stiam dar nici nu ma incanta ideea. Mersi Oana! |
|
Inregistrat: 12/19/2008 Mesaje: 886
| Eu am citit si pe cutiile de cereale ca se pot prepara cu lapte matern.
|
|
| vanina wrote:Eu am citit si pe cutiile de cereale ca se pot prepara cu lapte matern.
Se pot prepara ,dar nu e recomandat -am citit asta intr-un articol si mi-a ramas in cap ca eu cand imi colectam laptele ma gandeam ca-l voi folosi si la prepararea cerealelor daca o sa am mult si nu -l bea-dar n-a fost cazul sa am lapte colectat mult. |
|
| Bun!!! Laptele praf e cah!! Nu reusesc nicicum sa i-l dau... Ma doare capul ce m-am enervat azi... Mai incerc si maine cu biscuiti si poimaine cu lapte de vaca. Daca nu vrea, asta este, ramanem cu san dimineata cat o mai fi ca in ritmul asta sigur nu o sa mai am lapte si cu grisul si cerealele seara. |
|
| Adina cum mai sunteti cu lapticul .A acceptat laptele praf? Noi facem 5luni de alaptat !Fara sustinerea voastra nu as fi reusit!Va multumesc ! |
|
| Ooooo! La multe luni in continuare! Dupa cum ma asteptam, la 9 luni fix Timea s-a intarcat singura. Nu vrea sa vada nimic ce ar putea semana cu laptele. Am o colectie de cutii acasa care zac pe raft. Nu mai bea tzitzi, refuza laptele praf, nu-si mai bea nici macar grisul de seara. Si asta dintr-o data! M-am enervat, am plans, mi-a trecut... acum bagam branzica de vaci la greu, doar cu asta o mai pacalesc. O sa scriu la diversificare cand o sa am olecuta de timp ca s-a schimbat programul nostru de tot! Oricum, felicitari pentru reusita! Va pupam! Tot noi...de la Polul Nord! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/21/2010 Mesaje: 2506
| Adina....sunt copii care se intarca singuri devreme asa cum a facut puiul tau, o sa isi ia ea necesarul din restul alimentelor, atata timp cat sunt cat mai diversificate...mult suucces!
Oana...intrasem aici special sa vad de voi, ma bucur sa aflu ca inca mai alaptezi...felicitari!!!! |
|
| Kmn multumesc frumos !Da !Inca alaptez cu succes si sunt fericita ca am reusit! |
|
| kmn wrote:Adina....sunt copii care se intarca singuri devreme asa cum a facut puiul tau, o sa isi ia ea necesarul din restul alimentelor, atata timp cat sunt cat mai diversificate...mult suucces! Sarumana! Asta e, nu mai vrea si gata dar sunt multumita ca mananca de toate si destul! Acum deja avem 3 mese principale pe zi si 2 gustari... si sunt off topic rau! Sorry! Oana felicitari si la mai multe, mai multe decat mine ca e sanatos si minunat! Mie imi lipseste asa de mult...nu credeam ca o sa spun asta vreodata la ce greu mi se parea la inceput |
|
|