Pastrarea lactatiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Monday, October 22, 2012 11:14 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Revin!Si laptele pastart in punga e amar .Am crezut ca n-oi fi inchis eu bine borcanelele de la Avent si din asta e amar ,dar alta-i cauza si nu resusesc s-o identific.
Adina
Scris: Friday, October 26, 2012 9:55 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Gata! S-a intamplat cum ma asteptam... din pacate mititica mea imi refuza sanul...cry Cu chiu cu vai ii mai dau o singura data pe zi si asta dimineata cand e ametita de somn. In rest, nici sa nu il vada. Imi e o ciuda de numa... Fetelor, ce e de facut? Sa cumpar lapte praf? Nu am idee cum se foloseste, cat se da la varsta ei. Ma gandesc ca e prea mica pentru Joiana, habar nu am cum sa procedez...Help!
gagaritz
Scris: Saturday, October 27, 2012 7:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
Adina cel mai bn e sa treci pe lapte praf ..decit de vaca ,e prea mic copilul si cel de vaca nu ii asigura toate cele.Eu i'am dat Andreei pina la 2 ani lapte praf desi mi'a fost greu ,la un mom dat minca si 10 cutii pe luna de nan...in fine cumnata ia dat la copil lapte de vaca de la 6 luni ..diferentele s'au vazut .Nu e prb ca nu sti nimik despre laptele praf scrie totul pe cutie ,cite masuri sa pui cit trebuie sa manince bebe ,etc ..angel
Adina
Scris: Saturday, October 27, 2012 9:29 AM
Nivel

Mersi de sfat! Intre timp m-am mai calmat si m-am gandit si eu la lapte praf...asta este...acum astept sa se trezeasca soata sa mergem sa alegem ceva...
oanamaria
Scris: Saturday, October 27, 2012 10:21 AM
Nivel

Inregistrat: 4/22/2009
Adina vezi ca scrie pe cutie si de la ce varsta sa-i dai respectivul laptic .Imi pare rau ca te-ai necajit -te inteleg ,dar nu-i o tragedie plus ca ai alaptat-o destul de mult timp dupa parerea mea .Pupici !
Mie dr.pediatra mi-a recomandat HIPP COMBIOTIC -iar pe Stefi l-am crescut cu Hipp de la 1luna .
Adina
Scris: Saturday, October 27, 2012 12:16 PM
Nivel

Ne-am hotarat sa asteptam pana luni ca sa mergem la doctor. Aici in weekend e totul inchis, putem merge la spital dar nu e urgenta. De dimineata am pacalit-o iarasi si a supt dar in timpul zilei nu mai vrea deloc. M-am suparat mai mult pentru ca ea era indragostita de tzitzi, nu stiu ce s-a intamplat si pentru ca sigur o sa-mi lipseasca sentimentulhearts
koko2008
Scris: Saturday, October 27, 2012 3:19 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Nu te stresa...e deja mare, papa mancarica.Eu am intarcat fata la 10 luni si i am mai dat pana la 1 an lapte praf .Apoi doar dimineata si seara. Daca iti papa dimineata ,tot e bine. computerlove
Mami_de_gemeni
Scris: Saturday, October 27, 2012 4:59 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Adina si eu sunt de aceeasi parere cu fetele, nu trebuie sa te stresezi ca nu mai vrea san. 8 luni este o mare realizare pentru alaptat.
Daca mananca mancarica gatita de orice tip, nu trebuuie sa iti faci probleme. computerlove
IoanaAlexandra
Scris: Saturday, October 27, 2012 8:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 5/21/2012
gagaritz wrote:
.Eu i'am dat Andreei pina la 2 ani lapte praf desi mi'a fost greu ,la un mom dat minca si 10 cutii pe luna de nan...in fine cumnata ia dat la copil lapte de vaca de la 6 luni ..diferentele s'au vazut .

...in ce sens s-au vazut diferentele?...
bereea
Scris: Saturday, October 27, 2012 8:36 PM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
Adina wrote:
Ne-am hotarat sa asteptam pana luni ca sa mergem la doctor. Aici in weekend e totul inchis, putem merge la spital dar nu e urgenta. De dimineata am pacalit-o iarasi si a supt dar in timpul zilei nu mai vrea deloc. M-am suparat mai mult pentru ca ea era indragostita de tzitzi, nu stiu ce s-a intamplat si pentru ca sigur o sa-mi lipseasca sentimentulhearts

Probabil laptele tau nu mai este la fel de gras sau de gustos.Sau ai mancat ceva care l-a amarat, de exemplu ardei.Are aproape 9 luni (multe inainte) , asa ca poti sa o treci linistita pe lapte praf sau chiar de vaca /capra
Adina
Scris: Saturday, October 27, 2012 10:32 PM
Nivel

Multumesc fetele! Ma bucur ca am putut sa alaptez atat si daca dimineata imi accepta sanul, ii voi da in continuare. Cred ca mai aman putin laptele de vaca dar o sa vad ce lapte praf imi recomanda nenea doctoru'
gagaritz
Scris: Sunday, October 28, 2012 7:35 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/8/2009
IoanaAlexandra wrote:

...in ce sens s-au vazut diferentele?...

in sensul ca Andreea a crescut mult mai bine decit el desi el e cu 3 luni mai mare ,sa dezvoltat mult mai bine ...in sensul ca dupa ce sa invatat sa bea lapte el mincare nu vroia mai nimik ,decit lapte lapte 2 litri de lapte pe zi ,avea mereu prb il vomita cred din cauza ca era prea gras laptele de vaca si nu il digera bine ...parerea mea ,fiecare face cum crede dar pina la o virsta e bn ca un copil sa isi ia din lapte tot ce e mai bun ,nu doar sa manince ca sa aiba stomacul plin ..inca ceva nu sunt o fitoasa si nici nu ma dau bani afara din casa ,pe vremea cind am nascut'o pe Andreea am primit doar alocatia de stat,asa ca bugetul a fost destul de mic ,dar am facut tot posibilul sa ii ofer ce era mai bun .
bereea
Scris: Sunday, October 28, 2012 8:03 AM
Nivel

Inregistrat: 3/29/2007
La 7luni am fost nevoita sa o intarc pe ale si am mers o luna pe lapte praf.cum costa foarte mult (20 de euro kg), si n-am putu sa ne permitem pentru mult timp i-am dat lapte de vaca (acum regret ca nu i-am dat de capra).N-am vazut nici o diferenta de crestere.Ea a fot dintotdeauna inaltuta, un copil sanatos, o dantura perfecta.Cred ca totul tine de copil si nu este o regula.
Adina
Scris: Sunday, October 28, 2012 11:14 AM
Nivel

Bereea... unde ai gasit tu lapte de capra? Ca tot ma chinui sa-mi dau seama daca am vazut pe undeva pe la noi. Banuiesc ca nu la supermarket... Si la noi o sa fie dificil cu laptele praf pentru ca suntem putin stramtorati si e cam scump dar o sa vedem cum facem sa iesim la liman... Inca odata multumesc fetelor pentru gandurile bune si sfaturipupici
vanina
Scris: Sunday, October 28, 2012 12:01 PM
Nivel

Inregistrat: 12/19/2008
Adina, mai asteapta un pic cu lapticul tau, poate ii revine pofta. Si noi am avut zile cand uita de san.
In orice caz, dupa laptele matern, laptele praf e pe locul doi, pentru ca nu degeaba i se spune lapte formula, are o compozitie adaptata pentru bebelus. Nu este nevoie sa se vada diferentele, pentru ca nu sunt mereu vizibile cu ochiul liber. In Romania se da lapte formula gratuit pentru mamele care nu pot alapta. La voi nu e la fel? Oricum in Germania aveti preturi mult mai mici la lapte praf decat in Ro, norocul vostru firstprize
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.