Pastrarea lactatiei
Subiectul anterior · Subiectul urmator
oanamaria
Scris: Thursday, September 27, 2012 8:52 AM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Taty ii dau muls doar dimineata cand mai mult doarme si nu suge mai mult de 70-80ml din bibe ,si cand mai este nevoie -sera inainte de somn cand o simt ca nu e satula dupa ce suge la san.Iar de mul ma mulg o singura data pe zi -adica noaptea pe la 4-5 ca am sanii plini si-mi curg .
TatyKS
Scris: Thursday, September 27, 2012 9:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
E bine si asa ca atunci scoti mai mult si poti stocapupici pentru momente speciale.
Eu in maternitate mulgandu-ma masa de masa , am stocat mult mai alesc cand incepusem cu cantitati mici 10,15,20 ml. pupici iar acum numai pot congela decat la masa de 8 dimineata.E bine si asa macar sa am de unde.
Pofta buna la pitici ! angel
oanamaria
Scris: Thursday, September 27, 2012 9:56 AM
Nivel

Mie rar imi mai ramane si pentru stocat ,dar important e sa am sa pape macar pana la 6luni .Eu inca iau Galafor si beau ceai pe stimularea lactatiei de la Humana ca sa am laptic .
TatyKS
Scris: Thursday, September 27, 2012 10:45 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Foarte bine, foarte bine si eu la fel pupici . La cat mai mult lapticpupici pupici .
bulibuli
Scris: Thursday, September 27, 2012 12:13 PM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 3/17/2008
Eu am cam renuntat la ideea stocarii, ca nu prea am avut lapte mult sa-mi mai si ramana.. din cand in cand ma mai storceam ca sa stimulez productia, dar ce scoteam ii dadeam lui in bibe, nu-l stocam... pungile care mi-au ramas le folosesc acum sa pun piureurile gata preparate cand plec in deplasare.. nu vreau sa-i cumpar mancare la borcanele, prefer sa-i fac eu acasa meniul..
oanamaria
Scris: Friday, October 5, 2012 5:32 PM
Nivel

Fetelor de cateva zile Giuli nu vrea sa mai suga la sanul ala mic si plange de fiecare data cand i-l dau si daca suge la el se ineaca in continuu.Ce sa fac sa nu pierd lapticul de la el?Sa ma mulg si sa-l dau in bibe ?!
La celalalt mare suge fara probleme ,dar nu se satura numai cu un san .
De ce credeti ca refuza sanul?Voua cand vi s-a intamplat ce ati facut?
Adina
Scris: Friday, October 5, 2012 6:20 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 4/19/2012
Daca mai tii minte ultima data cand am vorbit la telefon exact aceeasi problema o aveam si eu. Nu vroia sa suga din sanul drept sub nicio forma, plangea de ma aducea la disperare. O mai pacaleam dimineata cand era rupta de somn si foame. O solutie nu stiu sa iti spun, eu am insistat, problema era si este inca faptul ca din sanul drept laptele vine mai greu. O pun prima data la el, cand incepe sa se smiorcaie o mai ridic, ne mai iubim un piculet si apoi tot acolo o pun. Daca i dai prima data din celalalt san nu o sa-l mai vrea pe ala cu problema. Rabdare, mami, asta e raspunsul. Pupicipupici computerlove
oanamaria
Scris: Friday, October 5, 2012 6:25 PM
Nivel

Da Adina la tine m-am gandit cand am patit asta cu Giuli.
La mine stangul e problema si e sfarcul mic si cred ca asta o enerveaza ca nu poate sa-l apuce bine.Sper sa depasim si faza asta si-ti multumesc pentru sustinere .computerlove
Adina
Scris: Friday, October 5, 2012 6:31 PM
Nivel

Oricand cu mare drag! Si eu m-am necajit, m-am perpelit si am strans din dinti pentru ca zambetul ei satisfacut merita orice!!!love love love O sa treceti si peste asta si o sa iti aduci aminte cu drag de perioada. Eu acuma ma intreb zilnic ce sa i mai fac de mancare, ce bine era cand aveam doar tzitzi ras
oanamaria
Scris: Friday, October 5, 2012 7:00 PM
Nivel

Eu cred ca-i cam place biberonul ca eu zilnic ii dau lapte muls in bibe de cel putin 2ori pe zi ca nu se satura dupa fiecare masa si mai cere .
Si asta ar putea fi una dintre cauze .Nici nu stiu ca si acum a supt de exemplu si inca-i flamanda si va trebui sa-i dau iar bibe ca doar n-o s-o tin flamanda .Macar pana la 6luni s arezistam cu alaptatul !
Adina
Scris: Friday, October 5, 2012 11:16 PM
Nivel

Eu nu cred ca e biberonul de vina din moment ce la un san suge si la celalalt nu... dar, cine stie? Si pana la urma lapte de la mami trebuie sa pape fata, indiferent de unde din biberon sau direct din tzitzica
Ania
Scris: Saturday, October 6, 2012 8:58 AM
Nivel

Inregistrat: 10/23/2006
poate curge mai greu de la cel stang . incearca sa te mulgi un pic inainte sa o pui la el . cum nu vrea sa suga la el poate s-au infundat ceva canale de lapte
oanamaria
Scris: Saturday, October 6, 2012 9:59 AM
Nivel

Nu e infundat curge chair cu jet ,dar e prea mic sfarcul si apuca greu ...Va d eu cum decurg lucrurile .Va multumesc frumos!pupici
oanamaria
Scris: Tuesday, October 16, 2012 8:35 AM
Nivel

Se pare ca refuzul sanului a fost doar o toana de moment ca si-a revenit .
Chestia este ca ziua tot haotic papa -nu are niciun fel de program si cam la 2ore ,maxim si rar la 3ore .Uite ca mai am cateva zile si facem 4luni de alaptat !
koko2008
Scris: Tuesday, October 16, 2012 8:46 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 1/11/2009
Ziua face asa dar noaptea dormi linistita nu? sic Ce copil cuminte ...ras
Robert papa ziua la 2 ore si noaptea la 3-4 ras Inainte dormea ziua cate 30 min si apoi statea treaz si 3 ore...dar de ieri doarme cate 2 ore...dar in carut yes
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.