Pastele fainoase in alimentatia sugarului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:23 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
ok, mersi, trecem si noi pe orez cu lapte de mu-muras

Sa aveti pofta!Chef essen

By the way, dar fideaua cu lapte cum se face?study
TatyKS
Scris: Friday, December 22, 2006 8:52 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Pai la fel ca orezul, doar ca se fierbe mai putinpupici Pofta buna Sashapupici

Kari nu papa orez cu lapte, nu ii place, cand simte boabele in gurita nu vrea sa le inghitauffDaca e bine pasat vrea , in rest nu nu Eu eri i-am facut orez cu Humana Junior, in rest cu laptele ei.
mihaela75
Scris: Friday, December 22, 2006 9:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
nici noi, incercare esuata.nu-i place, le-am blenduit si tot nu vrea .bucuria mea ca am halit eu totessen
taki
Scris: Friday, December 22, 2006 10:57 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
mihaela75 wrote:
nici noi, incercare esuata.nu-i place, le-am blenduit si tot nu vrea .bucuria mea ca am halit eu totessen

hohot hohot hohot Si cum a iesit? A fost buna papa? ras

Incearca cu fidea, poate o sa-i placa.oare
gabyy
Scris: Wednesday, April 11, 2007 11:20 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 3/23/2007
fetelor,azi am cumparat cereale cu orez fara lapte in compozitie.Eprima oara cand o sa-i dau maine dimineata
-vreau sa stiu si eu ,la 200 ml lapte,cate masuri ii pun de cereale?
- asta mi-a recomandat o tanti din supermarchet cand am intrebat-o si asta am luat.dee e prima oara si nu stiam ce sa aleg,,,k erau asa de multe sortimenteeealcool alcool
-mai vreau sa stiu daca pot sa-i pun in lapte si suc de morcov sau mar,adica sa-l amestec cand ii dau papa...asta separat,fara cereale
-si daca stiti si voi alte cereale pt varsta de 4 luni? ce-mi recomandati?
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 12:49 AM
Nivel

Inregistrat: 1/27/2007
gabyy wrote:
fetelor,azi am cumparat cereale cu orez fara lapte in compozitie.Eprima oara cand o sa-i dau maine dimineata
-vreau sa stiu si eu ,la 200 ml lapte,cate masuri ii pun de cereale?
- asta mi-a recomandat o tanti din supermarchet cand am intrebat-o si asta am luat.dee e prima oara si nu stiam ce sa aleg,,,k erau asa de multe sortimenteeealcool alcool
-mai vreau sa stiu daca pot sa-i pun in lapte si suc de morcov sau mar,adica sa-l amestec cand ii dau papa...asta separat,fara cereale
-si daca stiti si voi alte cereale pt varsta de 4 luni? ce-mi recomandati?

gabyy noi am mancat cereale de la Nestlle, Bebelac si Milupa cu lapte si fara lapte...toate i-au placut la David la fel de mult.
Prima data cand i-am dat cereale s-a strambat, nu i-au placut deloc...a doua zi i le-am facut cu laptele meu si au avut mare succes yes Iar de preparat, tot timpul le faceam dupa ochi, nu avem nici acum o regula la cereale ...altadata le facem mai subtiri altadata mai groase, dar pe la varsta lui Niko dimineata i le faceam mai groase si le papa cu lingurita, iar seara tot putin mai groase si le papa intr-o sticla cu biberonul taiat in X.
In lapte eu nu i-as pune suc de morcovi si mar nici atat. La David cand am inceput diversificarea ii dadeam, dupa ce s-a obisnuit cu sucul de morcovi....morcov ras cu mar ras si o lingurita sau doua de cerele sa fie putin mai consistente sau cu un biscuit.
gabyy
Scris: Thursday, April 12, 2007 11:54 AM
Nivel

da bebelac i-am luat acum si dim i-am pus si eu 2 lingurite ,am amestecat si am pus in biberon dae nu curgea si l-am varsat in castronel si a papat din 200 ml doar 100 ml,n-am mai fortat-o.
-buna idee cu taiatul in X a tetineisalut
crista
Scris: Thursday, April 12, 2007 8:54 PM
Nivel

gabyy wrote:
da bebelac i-am luat acum si dim i-am pus si eu 2 lingurite ,am amestecat si am pus in biberon dae nu curgea si l-am varsat in castronel si a papat din 200 ml doar 100 ml,n-am mai fortat-o.
-buna idee cu taiatul in X a tetineisalut

tetine taiate in X sau Y gasesti si la farmacie...
pofta mare printesei essen
Miri
Scris: Thursday, April 12, 2007 10:43 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Gabyy, daca vrei ca cerealele sa curga din biberon, va trebui sa folosesti cantitate mai mica de cereale decat doza recomandata de catre producator!thumright
gabyy
Scris: Saturday, April 14, 2007 10:46 PM
Nivel

multumesc CRISTA si MIRI ,am obs k daca las cerealele 15 min inainte sa pape in apa se dizolva si apoi adaug restul de lapte si apa si trece prin biberon
-vreau sa-i fac si supa sa vad cum o accepta dar, din ce sa o fac? am citit k e bine mai intai cu 2-3 legume si alte retete scrie k sa i le pun pe toateclosedtopic
crista
Scris: Sunday, April 15, 2007 1:17 AM
Nivel

gabyy wrote:
multumesc CRISTA si MIRI ,am obs k daca las cerealele 15 min inainte sa pape in apa se dizolva si apoi adaug restul de lapte si apa si trece prin biberon
-vreau sa-i fac si supa sa vad cum o accepta dar, din ce sa o fac? am citit k e bine mai intai cu 2-3 legume si alte retete scrie k sa i le pun pe toateclosedtopic

Cerealele oricum se inmoaie in lapte sau in apa, depinde cu ce le faci. Eu ii puneam in sticla laptele praf si peste cateva lingurite de cereale, agitam bine si in 2,3 min le si papa.

Si ce i-am mai dat fiu-miu si ii place si acum, shake de banane. Puneam in blender laptele, o jumatate de banana si 3,4 lingurite de cereale cu piersici...era show cu ce pofta manca essen, doar titit mai papa cu asa pofta ras

Si supa de la inceput eu i-am facut din, morcovi, patrunjel, pastranac, gulie, telina. I-am dat supa si i-a placut, la inceput manca, aprox 10, 15 mill...apoi cand i-a prins gustul a crescut si portia sic I-ar legumele i le faceam pasta la blender si le papa dupamiaza.
sa aveti pofta la supica flowers
gabyy
Scris: Sunday, April 15, 2007 4:53 PM
Nivel

am papat azi supica aprox.30 ml si pireu de leg vreo 10 lingurite...cred k e bine pt inceput si apoi 210 ml lapte k nu mai vroia nici pireu nici supadance

-sper sa-mi mai dati si mie retete de papapupici
Miri
Scris: Sunday, April 15, 2007 8:29 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Gabyy, oricum ai timp suficient sa diversifici alimentatia bebelusului, nu te grabi cu retetele!pupici
In plus, vei gasi multe sfaturi utile in acest subforum, inclusiv un mic ghid de alimentatie, pe luni( "alimentatia sugarului de la 5 la 6 luni")

Si ca sa nu deviem de la subiect, haideti sa ne referim aici doar strict la "pastele fainoase in alimentatia sugarului"!sic
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.