Pastele fainoase in alimentatia sugarului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Miri
Scris: Tuesday, December 19, 2006 8:28 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, pofta buna lui Andrei, sa ne spui daca i-au placut!
V, se pare ca au fost bune pastele ,nu?
Eu ii fac Sarei paste cu branzica si cu smantana, le papa cu mare placere, mai ales ca noi am avut intotdeauna probleme cu greutate.Dar chiar si asa, nu i-am dat decat o data la 2 saptamani.
Andi&Mariuca
Scris: Wednesday, December 20, 2006 8:59 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
Sousorel, multumesc de idee! asa o sa fac!pupici
Miri, a papat supica cu taitei si tare i-a mai placut! dar i-am pus fff putini, numai de gust.el este oricum un grasan!love
MNiko
Scris: Wednesday, December 20, 2006 9:04 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Andismom wrote:
Miri, a papat supica cu taitei si tare i-a mai placut! dar i-am pus fff putini, numai de gust.el este oricum un grasan!love

bravo bravo bravo Bravo Andrei! tine-o tot asa/
TatyKS
Scris: Wednesday, December 20, 2006 9:12 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 3/1/2006
Miri, ce fel e branza ii Sarei , cu paste sau macaroane?
sousourel
Scris: Wednesday, December 20, 2006 4:34 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Andismom wrote:

pupici pofta mare!
taki
Scris: Wednesday, December 20, 2006 6:42 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
Azi am papat si noi pentru prima oara orez cu lapte.Chef I-am pus si putina dulceata de caise si...gata de masa essen , o bunatate.:801:
Miri
Scris: Wednesday, December 20, 2006 9:18 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Bravo Andrei!thumleft
Taty, eu ii rad un pic de branza telemea sau ii pun un pic de branza topita peste pastele fierte,le bag la cuptorul cu microunde, apoi le scot, torn deasupra niste smantinica batuta cu un pic de laptic si le mai las inca 2 minute la microunde.
mihaela75
Scris: Thursday, December 21, 2006 7:16 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
taki wrote:
Azi am papat si noi pentru prima oara orez cu lapte.Chef I-am pus si putina dulceata de caise si...gata de masa essen , o bunatate.:801:

Taki, spune-mi te rog cum ai facut orezul cu lapte.Ai pus lapte de vaca sau formula si ce cantitati?Dupa ce l-ai terminat i l-ai dat asa intreg sau l-ai facut pasta.Vreau sa fac si eu .Si inca ceva...mi se pare mie sau Sashalici sta in picioarecyclops cyclops
Tina
Scris: Thursday, December 21, 2006 9:09 PM

Eu ii fac grisul cu formula, dar doctora mi-a spus ca-si pierde aproape complet calitatile prin fierbere, ca si cu ar fi un lapte pasteurizat, care mai pastreaza doar putin din calciu si alte bunatati. Ea mi-a spus sa-i fac cereale cu laptele pe care-l folosesc pt ea sau sa ii dau cereale cu lapte inclus. Exclus folosirea altui lapte, adika cel din comert de vaca pana la o anumita varsta.
Dar, si subliniez acest "dar", eu am coninuat sa-i dau Brianei grisul facut asa, cu formula, pentru ca oricum in ultima vreme i-a mers bine, deci ....nu stiu ce sa spun, decat vazand si facand .
Pofta buna la toti picii !!! pupici
taki
Scris: Thursday, December 21, 2006 9:20 PM
Nivel

mihaela75 wrote:

Taki, spune-mi te rog cum ai facut orezul cu lapte.Ai pus lapte de vaca sau formula si ce cantitati?Dupa ce l-ai terminat i l-ai dat asa intreg sau l-ai facut pasta.Vreau sa fac si eu .Si inca ceva...mi se pare mie sau Sashalici sta in picioarecyclops cyclops

Da, Sashalici sta in picoareras si mergem, dar doar ajutate, asa de-o manuta sau de ceva din jurul nostru: pat, pereti, tocul usii, scaun, biblioteca, wc, etc hohot
Uite cum am facut eu orezul: 200gr orez, spalat, l-am lasat 30 minute la inmuiat in apa calduta. Am pus 1 litru de lapte ( Zuzu 3.5%grasime, din market cumparat ) la fiert. Cand incepe sa clocoteasca pui orezul si-l lasi la foc mic pana scade sau pana se umfla. Apoi am pus cam o lingurta de coaja de lamaie rasa si 1/2 pliculet de zahar vanilat si mai lasi un pic. La sfarsit, dupa ce inchizi focul, pui si zahar dupa gust.

I-am servit-o cu dulceata de caise.Chef
mihaela75
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:19 PM
Nivel

ce-i laptele Zuzu?uff O formula sau lapte de vaca?O sa fac si eu in seara asta cu lapte de vacaessen
taki
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:20 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
ce-i laptele Zuzu?uff O formula sau lapte de vaca?

lapte de vaca
stele_pe_cer
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:20 PM
Nivel

mihaela75 wrote:
ce-i laptele Zuzu?uff O formula sau lapte de vaca?O sa fac si eu in seara asta cu lapte de vacaessen

Este lapte de vaca, ca si Dornasic !
mihaela75
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:21 PM
Nivel

ok, mersi, trecem si noi pe orez cu lapte de mu-muras
MNiko
Scris: Thursday, December 21, 2006 11:22 PM

Eu i-am facut grisul cu lapte de vaca in perioada cand ea manca lapte formula. Asa imi si zisese doctorita si m-am gandit ca in felul asta o sa faca trecerea mai usor la laptele de vaca.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.