Pasiune,ocupare timp
Subiectul anterior · Subiectul urmator
florentina2015
Scris: Sunday, December 27, 2015 12:24 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 3/16/2015
Mamici am multe idei si vreau sa fac multe lucruri frumoase,pentru a.mi ocupa timpul si pentru a castiga un banut sa mai imi iau si eu ce am nevoie,am suferit de cancer si la cat de scumpe sunt toate,nu ne strica un banut in plus!Ce se realizeaza mai mult si mai repede,lucrusoare de copilasi,TRICOTATE S.AU CROSETATE?Oare ce varianta este mai buna si care se foloseste mai mult in a crea frumuseti!:)
shirel
Scris: Sunday, December 27, 2015 1:34 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
florentina2015 wrote:
Mamici am multe idei si vreau sa fac multe lucruri frumoase,pentru a.mi ocupa timpul si pentru a castiga un banut sa mai imi iau si eu ce am nevoie,am suferit de cancer si la cat de scumpe sunt toate,nu ne strica un banut in plus!Ce se realizeaza mai mult si mai repede,lucrusoare de copilasi,TRICOTATE S.AU CROSETATE?Oare ce varianta este mai buna si care se foloseste mai mult in a crea frumuseti!:)

In primul rand bine ai venit printre noi ..cred ca totul depinde cat de atragatoare iti sunt lucrarile si inca ceva trebuie sa incerci sa faci ceva mai special ceva al tau aparte ca sa atragi clienti. Concurentza in piatza este foarte mare .Iti dau un exemplu ptr barbati nu stiu cate fac produse crosetate superbe ptr barbati caciuli si fulare ptr tineri cu tot felul de litere, cuvinte ceva modern ma refer da.Sincer sa fiu nu am prea vazut online cel putin in Romania ceva impletit frumos ptr tineri baieti!Mai am idei daca vrei ras dar macar sper ca te-am ajutat putin .Sanatate multa in primul rand si ai grija de tine !!computerlove
t-mihaela
Scris: Monday, December 28, 2015 10:38 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 6/20/2008
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.