Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| vali imi place mult de tot vesta alba .e apetibila.ia hai sati dau de munca. |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/26/2010 Mesaje: 1902
| Dana tu care-mi esti fan! Nu e bine pus linkul. Nu vestele le-am facut din ceva gen pna ma rog acryl sau altele luate de ici-colea! |
|
| valica e un sfert de ora ca incerc sa pun linkul bine dar eu il am salat in documente si cind ma duc sa atasez adresa mio ataseaza dar nu e bine.mai incerc. e ceva fain.stai ca mai incerc. nu reusesc .am sa salvez pozele si am sa le postez aici.spor mare.stiu ca ai so faci. eu nu stiu unde am gasit linkul dar pozele sunt toate aici.sau poate lam gasit chiar la tine linkul iti place?eu parca mias faceo.nu stiu in ce culori dar vad eu. dana78 attached the following image(s):
|
|
| vali ia zi olecutza ce distanta ai folosit intre sirme sau cum sor numi alea pt a face fisiile la vesta alba?si pt ce marime ai facuto?ca miai dat o ideutza. |
|
| La mine e reglabila "scula" si am folosit 8 cm intre benzi. Acu depinde mai mult de lungime si dupa cum se vede se lasa putin pe umeri. Marimea e cam universala ; am facut si pt persoane mai plinute si pt unele mai slabute. Folosind cr. 3.5 la unele am facut 3 la altele 4 och. Succes! Mersi de poze; vezi cum au pus "furculita" si cum au lucrat? Interesant! Dar e si dificil....tb oc in oc . Dar se poate face si cam asa:R1 sa zicem 100 si se fac lanturi och in och, apoi R2 200 si se ia 1 de sus 2 de jos. Eu incerc acu asa o palarie....nu stiu inca daca-mi iese. |
|
| vali si a mea e reglabila de aia team intrebat. bine am vzt ca ele au lucrat cu benzile pe scula si se lipeau pe rochie.dar daca dai ochiurile jos de pe furculitza oare nu i tot una?poate au facut asa ca nu au numarat ochiurile spor la palarie .chiar is curioasa cum iese o palarie cu furculitza. |
|
| Se pot si incurca sunt fire subtiri si cred ca-i mai bine asa eventual mai adaugi... |
|
Inregistrat: 6/8/2010 Mesaje: 2562
| foarte frumoasa rochia oare e alb sau crem cu maro ? |
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| d mna vali felicitarile mele pt ce mesteriti sunt superbe |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2012 Mesaje: 113
|
E superba rochita....Imi place enorm de mult...si culoare si model...Superba!!! |
|
| Mai adaug din lucrurile din ultima vreme....tot hairpin
si detaliu...
fusta fata-spate
si vesta aferenta
hai fetelor cine mai incearca? |
|
| Din categoria nimicuri....pentru o fetita mica, mica....
|
|
| Costum baie fata spate:
|
|
Inregistrat: 9/4/2011 Mesaje: 1263
| foarte harnicuta sunteti felicitari si mult spor |
|