Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| mihaita,iti sta f bine cu noua frizura(chiar mai bine ca inainte) |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Mihaela, Roxanel, Codruta, Kiki, Rody, Butterfly, va multumim si pupacim . Intradevar acum are mama baietel, ca am uitat sa povestesc ca l-am dus la tuns impreuna cu verisorul lui de 6 ani (ca sa ia exemplu) si n-am apucat sa il asez pe cel mare pe masinuta ca am si fost intrebata: "Fetita este tot cu dumneavoastra?" si le-am zis "Fetita este baietel si sper sa si arate a baietel cand plec de aici!" |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| mihaita, cat pe ce sa nu te mai recunosc. Arati foarte bine.
Tare faza cu "fetita". |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Pai da, zici ca era fetita inainte sa-l tundeti ...tunsulici asa nu mai poti gresi: este un baietel frumos foc:013: :002: |
|
| Mihaela Niko, Mihaela Delfinasa, va pupam ! |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Doamne, da ce dulci sunt! Miru, pozele tale imi aduc aminte de vizitele in frizerie a fetei mele.
la tunsulici |
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Mihaita, mama...ce frumos esti!!! Sub claia aia de par nu-mi dadeam seama... Maine o sa fii vazut de Alex, care deja te iubeste! Pupam baiat frumos tare! |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
| Mai Mihaita, cui mai face Miruna mai-mai? |
|
| Mariuta, Leut, Dana, va pupam! Sa stiti ca a durat nitel sa ma obisnuiesc cu el asa, parca ar fi crescut brusc cateva luni, asa, de pe o zi pe alta. Are mama baiat mare! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Mihaitaaaaa..esti dulce-dulce, si o freza de milioane Deea, tu erai scumpa si cu si fara cheliuta...cu ochii tai se asorteaza orice
Codruta, iti inteleg dilema...ca si noi suntem in acelasi stagiu...bb chel sau, mai bine spus cu pufulet, desi ne gandim iarasi la un tunsulici (de puf, ca par....) |
|
| sousourel wrote:Mihaitaaaaa..esti dulce-dulce, si o freza de milioane Sousourel, |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Miru, cat te-a costat distractia la Ciufolici? |
|
| Kiki, trimit PM. |
|
| L-am "revolutionat" din nou pe Mihaita! Iar ii crescuse parul si arata a fetita. Il tundem rar pentru ca nu ii place la frizer si tot amanam momentul tunsului. Binenteles ca nu a stat pe masinuta decat pana in momentul in care s-a atentat la pleata lui, apoi s-a pus pe plans, pe dat din maini si din picioare si tot circul de rigoare, asa ca tot la mine in brate a fost tuns, iar m-am umplut de par, dar nu mai conteaza, are mama baiat "mumos".
Si iata rezultatul final - Mihaita a atipit la cumparaturi, extenuat dupa o dimineata atat de stresanta...
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Eeee, ce pitic "mumos" are mama! |
|
|