Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Baieteilor le sta asa bine tunsi aproape zero. Vroiam s-o tund si eu pe Cristina dar imi pare rau dupa carlionti. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Victor! Ce baiat mare, cuminte si frumos are mama! La multi anisori...azi ai implinit un anisor si jumatate! Pupam un baiat mare! |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Multumim si pupam si noi galusca carliontata si papacioasa |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| sousourel wrote:Ne-am tunsulit...din nou Sa-ti fie de bine ..... ce confortabil stai in caditza, picior peste picior aaaaa si la Multi anisori draga V !
MNiko si fetitelor le vine bine cheliutza uite, ce haioasa e Deea dupa turta de 1 an si aici chiar ii crescuse ceva par, ca a fost bec
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Vai da ce scumpa e! Ma face sa-mi schimb parerea si mai - mai c-o tund si eu. |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Deea, esti frumusica si chelioasa |
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Nu sunt pro cheliei la fetite, nicidecum...din contra, cantitatea de clame, benzi, gumite, agrafe folostia in cei 7 ani de fetele mele este enorma ( tot nu inteleg cum le peird fetele astea.... se duc in cantitatii industriale )
Shachar nu a fost tunsa niciodata, ii voi tunde capetele luna viitoare ca sunt putin arse sunt ferm convinsa ca va trebui sa ne luam adio de la onduleurile ei de bebe... Eden a fost tunsa ca sa-i dam forma pentru ca are par des si gros inca din nastere.
Oricum la fieacre tunsoare a mea si a fetelor avem paznic bun care masoara fieacre centimetru de par... , Haim nu prea acepta tunsorile, trebuie sa obtinem aprobare speciala....
Nu cred in desirea parului prin cheilie, eu cred ca pielea, parul si unghile sunt reflectarea vitaminelor din corp ( magneziu, calciu etc chiar si cantitatea marita de apa din corp pentru hidratare)...
|
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Maria e cel mai mare inamic al clamitzelor, moatelor, bentitelor..... orice e pe cap si nu e legat bine ca sa si reziste pe pozitie. Asa ca acum, cand deja ciuful ii ajunge in ochi, ii pregatesc un breton scurt, ca alta varianta nu exista . Sau daca aveti idei..... va ascult cu mare nerabdare. Am ajuns de le port eu si imi fac " mai mai " in oglinda, ca sa imi ia exemplu , de zici ca sunt dusa cu pluta..... doar doar ..... dar .... fara rezultateeee .
Off, Cristy, daca ma crezi i-as lua in cantitati industriale fara sa zic pas , numai sa le poarte ..... dar cum e ca un baietzoi..... |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/18/2006 Mesaje: 3674
| Sunt deja vreo trei saptamani de cand l-am tuns pe Mihaita, dar nu m-am invrednicit sa pun niste poze. Desi l-am dus la o frizerie pentru copii, era acolo o doamna la coafat si Mihaita cand a auzit feonul (pe care nu il suporta) a inceput sa urle. Asa ca desi l-am asezat initial pe o masinuta, nu a vrut sa stea nicicum si a trebuit sa il tin eu in brate si cu chiu cu vai a reusit fata sa il tunda. Ii mai aratam roata masinutei, ii mai aratam o jucarie... dar tare greu a mers, a trebuit sa ii mai tin capul, sa nu se miste brusc si m-am umplut de par aspru si scurt, de ma manca toata pielea dupa. Nu s-a putut folosi masina de tuns in nici un caz, asa ca a fost tuns doar din foarfeca si asa... la minut... ca la un moment dat nu a mai vrut sa stea, s-a dat jos si a plecat afara cu tati, noroc ca era aproape gata.
Inainte:
In timpul:
Dupa:
|
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Foarte frumos, arata mult mai bine, mai a barbatzel |
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Mihaita esti un scump cu parul scurt. |
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| ce privire shmecherasha ai,mihaita
of topic: in ritmul in care ne creste noua parul cred ca abia pe la 5-6 ani o sa am si eu griji de astea |
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Mihaita, ce dragutz esti tu! bravo, tunsulici! |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Miruuuuuuuuuu..ce baiat dulce ai ce aochi are De DEEA ce sa mai zic,e tare dulcica...caraghioasa |
|
Inregistrat: 6/10/2006 Mesaje: 6198
| Sourel si Adriana...aveti niste copii pe cinste.Sa va traiasca |
|
|