Parul-ii tundem sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
MNiko
Scris: Monday, March 5, 2007 9:55 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
plans plans plans Baieteilor le sta asa bine tunsi aproape zero. Vroiam s-o tund si eu pe Cristina dar imi pare rau dupa carlionti.
leut
Scris: Monday, March 5, 2007 9:59 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Victor! Ce baiat mare, cuminte si frumos are mama! La multi anisori...azi ai implinit un anisor si jumatate! Pupam un baiat mare!pupici pupici pupici
sousourel
Scris: Monday, March 5, 2007 10:01 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Multumim si pupam si noi galusca carliontata si papacioasa pupici pupici pupici
Cris-DL
Scris: Monday, March 5, 2007 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 10/4/2006
sousourel wrote:
Ne-am tunsulit...din nou ras

Sa-ti fie de bine pupici ..... hohot ce confortabil stai in caditza, picior peste picior cool aaaaa si la Multi anisori draga V ! pupici

MNiko si fetitelor le vine bine cheliutza flowers uite, ce haioasa e Deea dupa turta de 1 an si aici chiar ii crescuse ceva par, ca a fost bec

MNiko
Scris: Monday, March 5, 2007 10:12 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
Vai da ce scumpa e! Ma face sa-mi schimb parerea si mai - mai c-o tund si eu.
Kiki
Scris: Monday, March 5, 2007 11:21 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Deea, esti frumusica si chelioasa sic
Cristy
Scris: Tuesday, March 6, 2007 9:29 AM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007

Nu sunt pro cheliei la fetite, nicidecum...din contra, cantitatea de clame, benzi, gumite, agrafe folostia in cei 7 ani de fetele mele este enorma ( tot nu inteleg cum le peird fetele astea.... se duc in cantitatii industriale ) cry

Shachar nu a fost tunsa niciodata, ii voi tunde capetele luna viitoare ca sunt putin arse sunt ferm convinsa ca va trebui sa ne luam adio de la onduleurile ei de bebe...plans
Eden a fost tunsa ca sa-i dam forma pentru ca are par des si gros inca din nastere.

Oricum la fieacre tunsoare a mea si a fetelor avem paznic bun care masoara fieacre centimetru de par...bataus , Haim nu prea acepta tunsorile, trebuie sa obtinem aprobare speciala....cearta

Nu cred in desirea parului prin cheilie, eu cred ca pielea, parul si unghile sunt reflectarea vitaminelor din corp ( magneziu, calciu etc chiar si cantitatea marita de apa din corp pentru hidratare)...

flowers flowers flowers flowers flowers
Maria & Mario
Scris: Tuesday, March 6, 2007 6:42 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Maria e cel mai mare inamic al clamitzelor, moatelor, bentitelor..... orice e pe cap si nu e legat bine ca sa si reziste pe pozitie. Asa ca acum, cand deja ciuful ii ajunge in ochi, ii pregatesc un breton scurt, ca alta varianta nu exista . Sau daca aveti idei..... va ascult cu mare nerabdare. Am ajuns de le port eu si imi fac " mai mai " in oglinda, ca sa imi ia exemplu , de zici ca sunt dusa cu pluta..... doar doar ..... dar .... fara rezultateeee banghead .

Off, Cristy, daca ma crezi i-as lua in cantitati industriale fara sa zic pas , numai sa le poarte ..... dar cum e ca un baietzoi..... tunete
mommy
Scris: Monday, May 7, 2007 5:25 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/18/2006
Sunt deja vreo trei saptamani de cand l-am tuns pe Mihaita, dar nu m-am invrednicit sa pun niste poze. Desi l-am dus la o frizerie pentru copii, era acolo o doamna la coafat si Mihaita cand a auzit feonul (pe care nu il suporta) a inceput sa urle. Asa ca desi l-am asezat initial pe o masinuta, nu a vrut sa stea nicicum si a trebuit sa il tin eu in brate si cu chiu cu vai a reusit fata sa il tunda. Ii mai aratam roata masinutei, ii mai aratam o jucarie... dar tare greu a mers, a trebuit sa ii mai tin capul, sa nu se miste brusc si m-am umplut de par aspru si scurt, de ma manca toata pielea dupa. Nu s-a putut folosi masina de tuns in nici un caz, asa ca a fost tuns doar din foarfeca si asa... la minut... ca la un moment dat nu a mai vrut sa stea, s-a dat jos si a plecat afara cu tati, noroc ca era aproape gata.

Inainte:

In timpul:

Dupa:

mihaela75
Scris: Monday, May 7, 2007 5:43 PM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Foarte frumos, arata mult mai bine, mai a barbatzeldance
Roxanel
Scris: Monday, May 7, 2007 6:14 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Mihaita esti un scump cu parul scurt.pupici
codruta
Scris: Monday, May 7, 2007 6:20 PM
Nivel

ce privire shmecherasha ai,mihaitacool

of topic: in ritmul in care ne creste noua parul cred ca abia pe la 5-6 ani o sa am si eu griji de astea
Kiki
Scris: Monday, May 7, 2007 6:51 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Mihaita, ce dragutz esti tu! bravo, tunsulici! love love
Rody
Scris: Monday, May 7, 2007 6:53 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Miruuuuuuuuuu..ce baiat dulce ai love love love ce aochi arelove love De DEEA ce sa mai zic,e tare dulcica...caraghioasadance
Rody
Scris: Monday, May 7, 2007 7:00 PM
Nivel

Inregistrat: 6/10/2006
Sourel si Adriana...aveti niste copii pe cinste.Sa va traiascalove angel angel
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.