Parul-ii tundem sau nu?
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Friday, August 25, 2006 7:03 AM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Unii bebelusi au o podoaba capilara bogata inca de la nastere, altii si-o formeaza pe parcurs...cert este ca in jur de un anisor, majoritatea au parul marisor, astfel ca bretonul le cam intra-n ochisori...ce facem? ii tundem sau le facem moate, il prindem cu clamite, cordelute? Cum se comporta bebei la tuns? E bine sa-i tundem zero? Este adevarat ca li se indeseste parul?
mihaela75
Scris: Friday, August 25, 2006 7:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Eu am tuns-o pe Daria acum la 4 luni ca avea o floaca de n-o mai puteam pieptana fara urlete.Dar la un an nu as tunde bebelica.poate doar bretonul sa nu o deranjeze.Mie-mi plac fetitele cu perisor si clamite.flowers
AdrianaC
Scris: Friday, August 25, 2006 7:17 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Eu nu am tuns-o pe Alice desi avea chiar plete. Am lasat-o in pace si i-am prins parul cu elastice si agrafe.

Pe la 2 ani am tuns-o, dar deja atunci stia sa stea potolita.

Uite cateva poze, cu Alice:

La 4 luni:

La 6 luni si jumatate:
_

La 10 luni:

La 1 an:

La 2 ani:
misha
Scris: Friday, August 25, 2006 8:36 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Eu de-abia astept sa implineasca un an ca sa o tund zero...Maria are putin par si destul de rar, asa ca o voi tunde de 2-3 ori la cheliutaras...acum cat e mica, caci vreau si eu fetita cu codite, cand mai creste putin.
AdrianaC
Scris: Friday, August 25, 2006 8:38 AM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
misha wrote:
Eu de-abia astept sa implineasca un an ca sa o tund zero...Maria are putin par si destul de rar, asa ca o voi tunde de 2-3 ori la cheliutaras...acum cat e mica, caci vreau si eu fetita cu codite, cand mai creste putin.

Dar sunteti voi sigure ca i se indeseste parul daca o tundeti 0?
Nu cumva sunt numai vorbe?

Nu stiu, intreb si eu.

Eu una nu o sa imi tund niciodata copiii 0 pentru ca nu mi-au placut niciodata copiii fara par deloc in cap, rasi.
mihaela75
Scris: Friday, August 25, 2006 8:49 AM
Nivel

Inregistrat: 2/22/2006
Eu cred ca sunt vorbe aiurea . Daca nu ai gena buna , poti sa te razi in cap de o mie de ori.Eu una sunt impotriva tunsului fetitelor la un an .Poti sa o tunzi cand e bebe mic ca oricum majoritatea bebeilor sunt cheliosi dar la un an o fetita are parul frumos si nu-i sta bine chelboasa.nu
Eu nu inteleg de ce trebuie asteptat tunsul pana la un an si exact dupa un an cand fetita e numai bine de motzuri ,pac, vine foarfeca plans
Maria & Mario
Scris: Friday, August 25, 2006 11:25 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 2/13/2006
Noi nu am vrut sa o tundem pe Maria. Dar mama mea m-a tuns pe mine de 2 ori nr. 1 si pe sora mea niciodata. vreau sa va spun ca avem aceeasi parinti dar podoaba capilara total diferita. Al meu e ondulat, cu fir gros si volum de nu stiu ce sa ii mai fac sa il potolesc. Al ei nu

Si am tuns-o pe Maria. Sunt 5 saptamani si are parul periutza , mai inchis la culoare , firul gros si aspru. Nu se mai zareste pielea capului . Nu mai e pufuletzul ala de par. Nu va pot zice de volum ca e scurt dar va tin la curent. oricum , Nu se compara ! nu Sper doar sa ii fie tot ondulat cum era inainte. adtea e singura mea ingrijorare.

Cred ca in primavara ii mai pregatim un tuns.

Despre procedeu in sine: ne asteptam la plansete si urlete. Ei bine : NIMIK. A stat si s-a rotit singura , se impingea cu capul in masina( am tuns-o eu cu tati cu masina lui de tuns , singuri ). Masina e silentioasa si fara vibratii !

Oricum , fiecare face ce vrea cu bebele lui , nu'i asa ? flowers
misha
Scris: Friday, August 25, 2006 12:24 PM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Maria & mami wrote:

Oricum , fiecare face ce vrea cu bebele lui , nu'i asa ? flowers

...hohot, pai da, profitam, ca doar n-au ce sa ne faca deocamdata, nu? ras ...glumesc!sic
Alina
Scris: Friday, August 25, 2006 12:41 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 3/27/2006
Eu l-am tuns pe Tudor de nenumarate ori pana la implinirea varstei de un an (nr.1, nu nr. 0); la el nu am respectat aceasta, sa-i zic traditie de a nu-ti tunde copilul pana la un an, nu vad nimic ce ar putea avea vreo legatura cu realitatea; pe Catinca, in schimb, nu am tuns-o decat dupa 1 an, nu din cauza acestei traditii, ci pentru ca mi-era tare draga cu codite in par.
Realitatea e ca si Catinca si Tudor au un par aspru si frumos si des (la Tudor trebuie inca sa mai lucrez la desime, dar tinand cont ca e baiat, oricum va fi mai mereu cu parul foarte scurt).
Deci, da, eu cred ca odata cu tunderea parului acesta se indeseste si se aspreste.
alinutza
Scris: Friday, August 25, 2006 1:28 PM
Nivel
Nivel: Grupa mijlocie

Inregistrat: 3/4/2006
Pina acum am tuns-o pe Ana de doua ori ca avea un pufulet de par...si trei fire in cap si foarte subtire.Prima data cu nr.1 si n-am avut probleme la tuns;era doar curioasa cu ce-i face tanti in cap, ca am fost la coafor ras A doua oara am tuns-o zero, iar acum firul de par e aspru si des.Aaaaa, inca ceva, e normal ca parul ce creste nou sa fie mai inchis cu un ton, deoarece inca nu a facut cunostinta cu lumina solara sunny

Kiki
Scris: Saturday, November 11, 2006 10:16 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Nu o sa il tund, cel putin pana la motz...asta se va intampla in primavara...nu prea are par si macar sa strangem ceva pana la motz...
miraa
Scris: Saturday, November 11, 2006 10:21 PM
Nivel

Inregistrat: 2/16/2006
cred ca am sa-l tund abia la vara..zic eu..sa vedem cate de uniform ramanem dupa motras
Andi&Mariuca
Scris: Saturday, February 3, 2007 9:28 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
noi am luat azi motul si maine... ehe, cand e flacaul linistit, il tunde mami nitel la bretonel si in spate ca ii iese parul din caciula si ii ajunge si in ochisori.

initial m-am gandit sa il chelesc de tot dar nici mie nu mi-ar placea sa il vad chel si apoi e totusi iarna... la vara cred ca il voi tunde periuta dar deocamdata ne vom limita la tunsori scurte...
riri
Scris: Monday, February 5, 2007 8:12 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 2/5/2007
socrul meu ,avind o frizerie,il tunde pe Rion de pe la sase luni..un lucru este sigur,nu i s-a indesit absolut deloc...acum a chelit aproape de tot fiinca trebuie sa-l ciopirteasca in fiecare zi pt ca urla sa-l tundaalcool practic urla in gura mare...banghead
sousourel
Scris: Monday, March 5, 2007 9:51 PM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Ne-am tunsulit...din nou ras

sousourel attached the following image(s):
imagine(20).jpgimagine(24).jpgimagine(27).jpg

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.