Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Unii bebelusi au o podoaba capilara bogata inca de la nastere, altii si-o formeaza pe parcurs...cert este ca in jur de un anisor, majoritatea au parul marisor, astfel ca bretonul le cam intra-n ochisori...ce facem? ii tundem sau le facem moate, il prindem cu clamite, cordelute? Cum se comporta bebei la tuns? E bine sa-i tundem zero? Este adevarat ca li se indeseste parul? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu am tuns-o pe Daria acum la 4 luni ca avea o floaca de n-o mai puteam pieptana fara urlete.Dar la un an nu as tunde bebelica.poate doar bretonul sa nu o deranjeze.Mie-mi plac fetitele cu perisor si clamite. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| Eu nu am tuns-o pe Alice desi avea chiar plete. Am lasat-o in pace si i-am prins parul cu elastice si agrafe.
Pe la 2 ani am tuns-o, dar deja atunci stia sa stea potolita.
Uite cateva poze, cu Alice:
La 4 luni:
La 6 luni si jumatate: _
La 10 luni:
La 1 an:
La 2 ani:
|
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Eu de-abia astept sa implineasca un an ca sa o tund zero...Maria are putin par si destul de rar, asa ca o voi tunde de 2-3 ori la cheliuta...acum cat e mica, caci vreau si eu fetita cu codite, cand mai creste putin. |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17828
| misha wrote:Eu de-abia astept sa implineasca un an ca sa o tund zero...Maria are putin par si destul de rar, asa ca o voi tunde de 2-3 ori la cheliuta ...acum cat e mica, caci vreau si eu fetita cu codite, cand mai creste putin.
Dar sunteti voi sigure ca i se indeseste parul daca o tundeti 0? Nu cumva sunt numai vorbe?
Nu stiu, intreb si eu.
Eu una nu o sa imi tund niciodata copiii 0 pentru ca nu mi-au placut niciodata copiii fara par deloc in cap, rasi. |
|
Inregistrat: 2/22/2006 Mesaje: 4839
| Eu cred ca sunt vorbe aiurea . Daca nu ai gena buna , poti sa te razi in cap de o mie de ori.Eu una sunt impotriva tunsului fetitelor la un an .Poti sa o tunzi cand e bebe mic ca oricum majoritatea bebeilor sunt cheliosi dar la un an o fetita are parul frumos si nu-i sta bine chelboasa. Eu nu inteleg de ce trebuie asteptat tunsul pana la un an si exact dupa un an cand fetita e numai bine de motzuri ,pac, vine foarfeca |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Noi nu am vrut sa o tundem pe Maria. Dar mama mea m-a tuns pe mine de 2 ori nr. 1 si pe sora mea niciodata. vreau sa va spun ca avem aceeasi parinti dar podoaba capilara total diferita. Al meu e ondulat, cu fir gros si volum de nu stiu ce sa ii mai fac sa il potolesc. Al ei
Si am tuns-o pe Maria. Sunt 5 saptamani si are parul periutza , mai inchis la culoare , firul gros si aspru. Nu se mai zareste pielea capului . Nu mai e pufuletzul ala de par. Nu va pot zice de volum ca e scurt dar va tin la curent. oricum , Nu se compara ! Sper doar sa ii fie tot ondulat cum era inainte. adtea e singura mea ingrijorare.
Cred ca in primavara ii mai pregatim un tuns.
Despre procedeu in sine: ne asteptam la plansete si urlete. Ei bine : NIMIK. A stat si s-a rotit singura , se impingea cu capul in masina( am tuns-o eu cu tati cu masina lui de tuns , singuri ). Masina e silentioasa si fara vibratii !
Oricum , fiecare face ce vrea cu bebele lui , nu'i asa ? |
|
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Maria & mami wrote:Oricum , fiecare face ce vrea cu bebele lui , nu'i asa ?
..., pai da, profitam, ca doar n-au ce sa ne faca deocamdata, nu? ...glumesc! |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu l-am tuns pe Tudor de nenumarate ori pana la implinirea varstei de un an (nr.1, nu nr. 0); la el nu am respectat aceasta, sa-i zic traditie de a nu-ti tunde copilul pana la un an, nu vad nimic ce ar putea avea vreo legatura cu realitatea; pe Catinca, in schimb, nu am tuns-o decat dupa 1 an, nu din cauza acestei traditii, ci pentru ca mi-era tare draga cu codite in par. Realitatea e ca si Catinca si Tudor au un par aspru si frumos si des (la Tudor trebuie inca sa mai lucrez la desime, dar tinand cont ca e baiat, oricum va fi mai mereu cu parul foarte scurt). Deci, da, eu cred ca odata cu tunderea parului acesta se indeseste si se aspreste. |
|
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 3/4/2006 Mesaje: 448
| Pina acum am tuns-o pe Ana de doua ori ca avea un pufulet de par...si trei fire in cap si foarte subtire.Prima data cu nr.1 si n-am avut probleme la tuns;era doar curioasa cu ce-i face tanti in cap, ca am fost la coafor A doua oara am tuns-o zero, iar acum firul de par e aspru si des.Aaaaa, inca ceva, e normal ca parul ce creste nou sa fie mai inchis cu un ton, deoarece inca nu a facut cunostinta cu lumina solara
|
|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Nu o sa il tund, cel putin pana la motz...asta se va intampla in primavara...nu prea are par si macar sa strangem ceva pana la motz... |
|
Inregistrat: 2/16/2006 Mesaje: 1390
| cred ca am sa-l tund abia la vara..zic eu..sa vedem cate de uniform ramanem dupa mot
|
|
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| noi am luat azi motul si maine... ehe, cand e flacaul linistit, il tunde mami nitel la bretonel si in spate ca ii iese parul din caciula si ii ajunge si in ochisori.
initial m-am gandit sa il chelesc de tot dar nici mie nu mi-ar placea sa il vad chel si apoi e totusi iarna... la vara cred ca il voi tunde periuta dar deocamdata ne vom limita la tunsori scurte... |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 2/5/2007 Mesaje: 29
| socrul meu ,avind o frizerie,il tunde pe Rion de pe la sase luni..un lucru este sigur,nu i s-a indesit absolut deloc...acum a chelit aproape de tot fiinca trebuie sa-l ciopirteasca in fiecare zi pt ca urla sa-l tunda practic urla in gura mare... |
|
Inregistrat: 2/18/2006 Mesaje: 7688
| Ne-am tunsulit...din nou sousourel attached the following image(s):
|
|
|