Parul bebelusului
Subiectul anterior · Subiectul urmator
cute_babies_of_mine
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:17 PM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 4/4/2006
Am si eu o curiozitate: cand iti dai seama daca parul copilului va fi sau nu cret? Tudor e acum periuta! Dar daca imi adoarme in brate si transpira, i se increteste, parca, parul! Ovidiu are parul cret si as vrea sa stiu daca e posibil ca si lui Tudor sa i se onduleze peste ceva timp, cand o avea si el lungime de o bucla!ras
leut
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:24 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
Pai...si eu imi doresc pentru Alex parul meu...dar nu se stie. Alex cand doarme, daca mai si transpira, are bucle...eu mereu zic: imi semana mie macar la par! Am inteles ca dupa 2 ani poti sa-ti dai seama daca parul e cret sau drept. Mai sunt si exceptii: eu pana in clasa a IX-a am avut parul drept si uite-acum!hohot
Kiki
Scris: Wednesday, June 14, 2006 2:26 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

Inregistrat: 2/14/2006
Mai, si eu ma intrebam azi acelasi lucru. Ii dadeam lui Dav biberonul de lapte si a transpirat la cap si in unele locuri avea bucle oare
delfinasa
Scris: Wednesday, June 14, 2006 6:36 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
La Karina se vede de-acum, la 9 luni si 3 sapt., ca-l va avea ondulat...de cateva saptamani de cand i-a crescut si ei un pic mai mare i se onduleaza, e cam comica ca nu i-l pot prinde peste tot in clamite si arata haios.angel
stele_pe_cer
Scris: Wednesday, June 14, 2006 10:57 PM
Nivel

Stiti ce-i culmea?Toate spuneti ca atunci cand traspira bebeii, parul li se increteste...Matei cand traspira, parul e ca de pisica, si mor de ciuda.Il vad ca e foarte des, ca arata precum un copil de vreo 3-4 ani, dar nici urma de increteala, desi si eu, si tati si parintii mei si socrul avem parul cu onduleuri sau cret.Oare sa am ghinionul kior si skrbos puker :81pukel: sa semene Matei cu soacra-meabanghead ?Ca numai ea are parul rar si lins.Slava cerului ca macar Matei il are des, ca avand in vedere ca e baiat, poate ca ar fi mai bine sa nu fie cret, desi mie mi-ar placea...
mihaela75
Scris: Thursday, June 15, 2006 2:13 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/22/2006
Mai,mai.Toate vreti bebei creti dar pe ei i-ati intrebat daca vor sa fie creti?rasPoate ei saracii nici nu vor sa auda de onduleuri nu
Anaida
Scris: Thursday, June 15, 2006 7:59 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 2/12/2006
mihaela75 wrote:
Mai,mai.Toate vreti bebei creti dar pe ei i-ati intrebat daca vor sa fie creti?rasPoate ei saracii nici nu vor sa auda de onduleuri nu

Mihaela, ca de obicei, cu replici haioase! Esti beton!

Revenind la topic...cred ca primul par al copiilor (nu cel cu care se naste) este in general ondulat, dupa primul tuns, la unii se indreapta de zici ca nu l-au avut niciodata cret.
Razvan, pana sa-l tundem prima oara, avea un par moale si usor ondulat. Dupa ce l-am tuns, s-a mai intarit firul de par si tot ondulat a ramas.
Uitati-l inainte de a-l tunde prima oara:

Si acum, varianta ciufulita:
cute_babies_of_mine
Scris: Thursday, June 15, 2006 9:18 AM
Nivel

Inregistrat: 4/4/2006
Mihaela, nu e ca vreau eu! Dar Ovidiu are parul cret, asa ca exista o posibilitate. Si pentru ca Tudor e leit mami, tati cauta cu orice pret un lucru de care sa se lege. Dupa ureki, cea mai noua scornire au fost picioarele: "Uite ce picioare drepte are Tudor! Seamana cu mine, aici!" "Dar ce, eu am picioare strambe?", am replicat eu. "Nu, dar parca ale noastre sunt mai drepte..."hohot hohot hohot Iar la ureki zice ca seamana pentru ca ale lui sunt lipite de cap! Parca eu as fi vreun Dumbo zburator! hohot
danab
Scris: Thursday, June 15, 2006 9:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Miruna are "parul" drept , doar codita care i-a ramas de la nastere se mai increteste cand e uda, ca la ratuste ras.

Sotul meu imi spune mereu ca e leita el, chiar daca are nasul, gura si barbia mea. Cica si cand doarme ii seamana, ca sta in acelesi pozitii ca el.
Miri
Scris: Thursday, June 15, 2006 11:57 AM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Mai dragelor,Sara are parul "transparent"adica citesti ziarul prin el!hohot Dar decit sa fi mostenit chelia sotului meu,mai bine asa!Adica aproape cheala de tot!
Punem o poza cu cei doi cheliosi ai familiei,sa vedeti ca se poate si mai rau!ras

Miri attached the following image(s):
photo0649.jpg

kali
Scris: Thursday, June 15, 2006 12:05 PM
Nivel

Inregistrat: 5/27/2006
hohot hohot
Asa e si la noi, deci nu esti singurahohot
Ely
Scris: Thursday, June 15, 2006 12:09 PM
Nivel

Inregistrat: 3/2/2006
Si eu si sotu avem parul un pic ondulat ,cand eram mai mica era mai ondulat acum din cauza ca tin parul in coada doar coada este ondulata ,sper ca si Karina sa aiba parul des si ondulat ca tati ca al meu e cam rar.Si ei i se increteste putin parul la spate cand transpira.
stele_pe_cer
Scris: Thursday, June 15, 2006 1:58 PM
Nivel

Eu de-as mai ave 10 copii de acum incolo, cretzi as vrea sa fie toti, pt.ca aprul cretz, desi se ingrijeste greu, este fantastic de frumos, fie ei baiati sau fete.Daca stii sa il ingrijesti si sa iti pui in vedere atuurile, parul cretz poate fi foarte atragator si la baieti.

In alta ordine de idei, mie cand mi-au luat motul la 1 an si ceva (oricum, nu mult peste 1 an), parul era cretz-cretz, iar daca tragi de bucle, cred ca avea cam 20 de cm.Si al mamei mele la fel este, singura diferenta este de culoare: al meu era culoarea coniacului, al mamei culoarea castanei (culoarea mea de acum).

Pe Matei nu l-am lasata nicodata sa ii creasca parul, deci nu stiu daca se va increti sau nu.Poate voi face un efort si nu il voi mai tunde decat in parti, sa vedem ce iese, desi aveam in plan alta tunsoare pt.el peste vreo luna jumatesic ....mai vedem noi.

Eu inca ma legan in iluzia ca, peste ani si ani, Matei va dori sa aiba parul lung (intotdeauana am simtit o atractie irezistibila pt.purtatorii de par lung-barbatisic, indif de varsta), dar vorba sotului:"poate va dori creasta"....Cel mai trist pt mine ar fi sa doreasca o freza cu carare intr-o parteplans , d'aia comunista...
AdrianaC
Scris: Sunday, June 18, 2006 4:55 PM
Nivel: ALBA CA ZAPADA

Inregistrat: 2/12/2006
Si lui Andrei i se increteste perisorul cand transpira sau imediat dupa baie. In rest, ciuful din fata care nu i-a picat si i-a tot crescut (ca restul perisorului l-a schimbat), se onduleaza tot timpul, desi nici eu si nici Tzepii nu avem parul ondulat.

Sa vedem ce o sa se intample mai departe. Si Alice are parul usor ondulat, iar cand era mai micuta era chiar foarte ondulat.

Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.