Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| katy33 wrote:Shirel, stii doar ca de mult timp imi doresc sa vin in Israel si cu siguranta candva se va intampla si asta. Ma faci sa rad cand povestesti despre luna voastra de miere Si noi va imbratisam cu drag Kali, cum e la mare? Citisem de acasa despre conditiile de a asista la un spectacol, insa m-am gandit totusi ca indiferent cat de high class ar fi o seara de cabaret, ar trebui totusi sa-i arat Luanei doar partea artistica a Parisului, din punctul ei de vedere. La sfarsitul lunii mai dau o raita cu sora mea pentru masterul ei si ne-am hotarat sa vedem si noi spectacolul. Te imbratisez si iti doresc vacanta minunata! monica, multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase!
Multumim! La mare e exact cum ne-am dorit sa fie. Azi am dat liber bonei - e ziua ei-, asa ca ma relaxez pe terasa asteptand sa se trezeasca cei mici. Astept impresii la sf. de luna... asa te mai invidiez! Eu am un dor de duca non- stop si nu stiu ce sa fac sa ma mai astampar putin... In alta ordine de idei, ma bucur ca ai revenit in forta. Am admirat fetele care au crescut incredibil de mult si sunt frumoase foc - ca si tine, de altfel... emani energie pozitiva. Sper ca esti ok. |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/23/2011 Mesaje: 101
| kali wrote:Multumim! La mare e exact cum ne-am dorit sa fie. Azi am dat liber bonei - e ziua ei-, asa ca ma relaxez pe terasa asteptand sa se trezeasca cei mici. Astept impresii la sf. de luna... asa te mai invidiez! Eu am un dor de duca non- stop si nu stiu ce sa fac sa ma mai astampar putin... In alta ordine de idei, ma bucur ca ai revenit in forta. Am admirat fetele care au crescut incredibil de mult si sunt frumoase foc - ca si tine, de altfel... emani energie pozitiva. Sper ca esti ok.
Mie-mi spui de dor de duca....as pleca cu fetele macar in fiecare weekend undeva. Cateodata ma intreb cum ar fi sa avem o rulota si sa plecam asa intr-un mare tur...al lumii:018: Copiii cresc, banuiesc ca si ai tai sunt tare schimbati, mai ales cochetica familiei. Suntem ok deocamdata, nu ne mai plangem de nimic! Va imbratisez cu drag |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Na,ma bag si eu ca musca in lapte dar apropo rulota noi avem de gand binenteles cand si cel mai mic dintre copii sa fie macar de 5 ani sa inchiriem o rulota ,ne luam o maree vacantza de la servicii de un an si plecam in lume ,turul Europei si pe urma daca ne descurcam bine vom continua peripetiile ...asa ca poate iesim impreuna sau macar ne intalnim pe undeva in mijlocul globului sa bem o cafea impreuna! Daaa si eu am un chef de duca dar incerc sa mi-l alint cu exercitiile fizice care ma obosesc de nu stiu unde imi este patul! Mai asteptam poze,sunt foarte frumoase si reusite!Pup! |
|

| shirel wrote:Na,ma bag si eu ca musca in lapte dar apropo rulota noi avem de gand binenteles cand si cel mai mic dintre copii sa fie macar de 5 ani sa inchiriem o rulota ,ne luam o maree vacantza de la servicii de un an si plecam in lume ,turul Europei si pe urma daca ne descurcam bine vom continua peripetiile ...asa ca poate iesim impreuna sau macar ne intalnim pe undeva in mijlocul globului sa bem o cafea impreuna! Daaa si eu am un chef de duca dar incerc sa mi-l alint cu exercitiile fizice care ma obosesc de nu stiu unde imi este patul! Mai asteptam poze,sunt foarte frumoase si reusite!Pup!
Pai hai sa stabilim de acum unde si cand ne intalnim. Eu asta cu rulota si o mica excursie pe o nava de croaziera imi doresc. Mai era pe lista saritura cu parasuta si un tatuaj dar astea le-am facut vara asta:018: Cum ar fi totusi doua rulote cu doua forumiste pe soselele Europei? Iar visez Va pupacesc
|
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| katy33 wrote:Mie-mi spui de dor de duca....as pleca cu fetele macar in fiecare weekend undeva. Cateodata ma intreb cum ar fi sa avem o rulota si sa plecam asa intr-un mare tur...al lumii:018: Copiii cresc, banuiesc ca si ai tai sunt tare schimbati, mai ales cochetica familiei. Suntem ok deocamdata, nu ne mai plangem de nimic! Va imbratisez cu drag
Tu nu ai acces la jurnal? Sau poate ca nu, din cauza ca ti-ai schimbat id-ul ( apropo, de ce e altul?). Ma duc sa verific. Asa... erau niste romani care au vandut tot si au plecat in jurul lumii cu rulota si 3 copii dupa ei. De cate ori nu am visat si eu citindu-le blogul, dar astea chiar sunt vise pentru noi. Shirel, tie tot la cuconade ti-e gandul? Ma gandesc numai cate intalniri ai impusca... Eu nu stiu cu ce sa mi-l mai alin... cred ca cu proiectul de casa batut in cuie pe frigider, sa ma motiveze mai mult. Pentru asta as face sacrificii. Nah, Katy, ca ti-am acaparat jurnalul. Mai asteptam foto. |
|

| kali wrote:Tu nu ai acces la jurnal? Sau poate ca nu, din cauza ca ti-ai schimbat id-ul ( apropo, de ce e altul?). Ma duc sa verific. Asa... erau niste romani care au vandut tot si au plecat in jurul lumii cu rulota si 3 copii dupa ei. De cate ori nu am visat si eu citindu-le blogul, dar astea chiar sunt vise pentru noi. Shirel, tie tot la cuconade ti-e gandul?  Ma gandesc numai cate intalniri ai impusca... Eu nu stiu cu ce sa mi-l mai alin... cred ca cu proiectul de casa batut in cuie pe frigider, sa ma motiveze mai mult. Pentru asta as face sacrificii. Nah, Katy, ca ti-am acaparat jurnalul. Mai asteptam foto.
Nu da inca acces, incerc sa-mi recuperez vechea identitate... Eu am dorit un id nou din cauza unor probleme personale. Si la noi e atarnat un proiect doar ca nu stim inca unde vom construi. Ma bucur ca mi-ati acaparat jurnalul si vin indata si cu foto |
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Foarte frumoasa vacanta voastra! Mereu am admirat timpul acordat de tine Luanei... Incep sa inteleg cat e de important pentru copilul mare sa fie in centrul atentiei exclusiv, macar o zi pe saptamana. Ma bucur ca ai revenit in forta pe forum, ma bucur ca sunteti ok si ma astept poze si eu! |
|

| cute_babies_of_mine wrote:Foarte frumoasa vacanta voastra! Mereu am admirat timpul acordat de tine Luanei... Incep sa inteleg cat e de important pentru copilul mare sa fie in centrul atentiei exclusiv, macar o zi pe saptamana. Ma bucur ca ai revenit in forta pe forum, ma bucur ca sunteti ok si ma astept poze si eu!
Fratele mai mare se obisnuieste mult mai greu decat ne asteptam cu acest statut si necesita atentie mai mare decat cel mic. Invenstind timp si educatie in Luana practic asigur si Mayei o copilarie frumoasa. Voi cum sunteti, cum e frumuselul mamei cu frumusica familiei? Va pupacesc si vezi ca pe 23 sept trecem in fuga prin Piatra, in drum spre Iasi.
|
|

| Ma invrednicesc si eu sa mai pun cateva poze, azi am avut un munte de rufe de calcat si doar mai aruncam cate un ochi pe forum.
Ajungem la Notre Damme. Nu cred ca mai trebuie vreo descriere, e o cladire deosebita. Asa ca las pozele sa vorbeasca. A, din pacate, eu eram cam zombie in ziua respectiva si mi s-a facut teama sa urcam, am stat vreo 30 de min la coada si apoi m-a apucat panica. Cred ca tamaia a fost de vina:018:

|
|

Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Lasa, ca iti povestesc pe 23, mai pe larg, la o cafea, ce fac ai mei! |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Superbe pozele |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Ce frumuseti -mi-au palcut mult vitraliile ! |
|

| Lenus, tare mult as vrea sa ai timp de o cafeluta si poate vad si printesa
Ana, big hugs
Oana, pasiunea pentru vitralii o am de la o persoana care imi era tare draga la un moment dat si de atunci tot ma minunez cu cata maiestrie sunt lucrate. Multumim pentru aprecieri
Se pare ca Parisul a fost vizitat de cateva fete de pe forum asa ca nu mai pun explicatii, ca mi-e lene in seara asta. Doar pozici:018:
Continuam cu Sainte Chapelle. Nu ma pot stapani insa sa nu amintesc ca scenele vitraliilor reprezinta scene religioase, ca se intind pe o suprafata de circa 6500mp si ca sunt absolut superbe.

Oboseala maxima:018:
 |
|

| Bun, continuam cu vizita la Conciergerie, unde ne-am documentat despre revolutia de la 1789. Luanei nu-i venea sa creada ca a fost inchisa Maria Antoaneta acolo si mai ales a ramas incremenita de felul in care a murit. Cred ca nu-i va placea istoria.

|
|

| Ne-am nimerit pe strada de sf Maria, in jurul catedralei Notre Damme si am vazut alaiul care insotea statuia fecioareI. Foarte organizat, lumea canta, nu se impingea nimeni cum se face la noi cand aduc ceva moaste pe la manastiri, iar apogeul a fost cand a inceput concertul de orga din catedrala. Superb!!!!

|
|
|