Paris 2011
Subiectul anterior · Subiectul urmator
katy33
Scris: Tuesday, September 13, 2011 6:21 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Pe fuga mai adaugam cateva pozici din Paris.
Hotel de Ville:

katy33
Scris: Tuesday, September 13, 2011 6:31 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 8/23/2011
Porumbei si doua porumbite in Place de la Bastille

Oameni...

Statuia Libertatii...cred...din varful coloanei....si apoi s-a terminat bateria:018:

danab
Scris: Thursday, September 15, 2011 1:46 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/13/2006
Frumoase pozele, dar of! ce ma enervezi tu pe mine acum iloveyou
katy_lumika
Scris: Wednesday, October 12, 2011 8:23 PM
Nivel

Inregistrat: 1/14/2008
Dana, cand ma uit la poze si eu ma enervezras computerlove

Am ramas datoare cu pozele de la Disney. chitara
Am ajuns destul de tarziu,pe la 11.00, ca de obicei am asteptat-o pe draga mea surioara sa se accesorizeze cum trebuie, altfel nu putea da ochii cu Mickey. Prietenul Deutei, om cu capul pe umeri, nu ne-a insotit, a fost la opera, a vizitat galeriile Lafayette, o fi agatat vreo frantuzoaica:018:

Emotii mari, in sfarsit a dream came true...

Fericite la maxim, ne-am decis sa alegem ca prima atractie, Space Mountain:018:

Cand sa ne vina randul sa intram, dupa o ora de stat la coada, Luana, care nu m-a ascultat si nu a baut suficienta apa, s-a albit deodata, a dat ochii peste cap si direct pe jos s-a intins. A venit o echipa de 3 asistenti si un medic, si-a revenit zgubilul, s-a calmat mami si matusica si am plecat sa mancam, deja era pranzul. Si asa ne-a prins ora 13.00 pe terasa, fara sa ne distram, Luana era tare furioasa pe ea insasi si a inceput sa bea non stop lichide.

katy_lumika
Scris: Wednesday, October 12, 2011 8:46 PM
Nivel

Dupa pranzul junk food, ne-am reluat traseul, si pentru ca cei de la Space Mountain ne-au dat pass-uri pentru 2 atractii, ne-am oprit la ei, ca doar nu am stat degeaba la coada. Daca stiam ce ma asteapta, ma duceam si eu la Opera.
Incantare maximatopai

Cand am vazut sistemele de siguranta deja a fost prea tarziu...

Nu va puteti imagina ce spaima am tras, mai ales ca Luana stiindu-ma closca a preferat sa stea in fata cu Deutza. Au fost cele mai cumplite momente stiindu-mi zgubilul altundeva decat langa mine, in intunericul ala, date peste cap de nu mai tin minte cate ori. Spaima a fost si mai mare cand dupa ce m-am dat ametita jos, am vazut ca Luanei ii curge sange din ureche. A fost randul meu sa lesin. De fapt Luana avea un cos care i s-a spart, insa biensur ca am mai dat o raita pe la infirmerie. :018: Am zis gata cu senzatiile tari, desi zgubilul era super incantat de Space, mai voia o dataclosedtopic O sa scanez poza care ne-au facut-o aia, sa vedeti ce fete aveam.

Am fost si-am vazut una bucata Wally...parca asa il cheama, ne-am dat intr-o zgaltaitoare decenta si apoi ne-am plimbat.

Am zis sa facem si traseul Indiana Jones, apoi sa ne dam in Roller, care ni s-a parut ok...

Va imaginati ca Roller Coaster-ul Indiana Jones nu a fost ok, abia cand am ajuns ne-am dat seama ca ne da si peste cap, dar Luana tinea mortis ca vrea sa intre. Si iar m-am ingalbenit toata:018:
katy_lumika
Scris: Wednesday, October 12, 2011 9:05 PM
Nivel

Porecla Deutei este la girafe, asa ca am gasit cadrul perfect pentru earas

Ne indreptam spre lumea lui Alladin

Apoi spre lumea lui Pocahontas

In zare se vede casa groazei, Hitchcock style, asa ca ne asezam cumintele la coada.

In lift a fost putina panica, eram vreo 30 de oameni inghesuiti, intuneric bezna si ne asteptam cu totii sa apara ceva care sa ne sperie. Insa a fost decent. Desi nu am avut voie cu blitz, am fost un pic fara bun simt si am facut cateva...mai multe pozesorry1

oanamaria
Scris: Wednesday, October 12, 2011 9:23 PM
Nivel
Nivel: RUBIN

Inregistrat: 4/22/2009
Waw!Multumim pentru incursiunea intr-o lume de basm!
Ce =mi place starea voastra si ca ati savurat momentele unice!computerlove
raly
Scris: Wednesday, October 12, 2011 9:27 PM
Nivel
Nivel: DIAMANT

Inregistrat: 12/17/2007
Hey,la parcul de distractii trebuia sa ma luati si pe mine!hearts hearts
katy_lumika
Scris: Wednesday, October 12, 2011 9:31 PM
Nivel

Oanamaria, multumim!computerlove Sincer, eu am fost cam dezamagita de parc, exista altele mult mai mari si mai interesante, dar asta e, am platit numeleras

Raly, next time te trimit pe tine, ca eu nu mi-as mai intoarce stomacul pe dos. ras Ti pup, ti puppupici pupici computerlove
katy_lumika
Scris: Wednesday, October 12, 2011 9:52 PM
Nivel

Dupa ce ne-am "speriat", am zis hai sa mai incercam un Roller ca deh, abia ce ne-am invatatras
Big Thunder Mountain:

img
roxy_oxxy
Scris: Thursday, October 13, 2011 5:58 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 6/11/2008
foarte foarte foarte frumos... parca eram si eu acolo cu voiras ras ... felicitarinewclap newclap newclap
madanuta
Scris: Thursday, October 13, 2011 8:01 AM
Nivel

Inregistrat: 6/26/2007
Katy, multumim pentru plimbarea virtuala prin Paris. Imi plac foarte mult poozele facute de tine. Au o naturalete aparte.pupici
miriam
Scris: Thursday, October 13, 2011 8:14 AM
Nivel

Inregistrat: 5/17/2009
madanuta wrote:
Katy, multumim pentru plimbarea virtuala prin Paris. Imi plac foarte mult poozele facute de tine. Au o naturalete aparte.pupici

subscriu, asta imi place si mie si...de voi binenteles!
mirela74chris
Scris: Thursday, October 13, 2011 8:24 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 10/17/2009
Katy m-ai incantat si m-ai amuzat,atat cu foto cat si cu relatarile.ras Esti la fel ca mine.Eu sunt cea careia ii vine rau pe la zgaltaitori in parcurile de distractii.Ai mei sunt toti incantati.Pupici si imbratisari frumoaselor!computerlove pupici
misha
Scris: Thursday, October 13, 2011 9:57 AM
Nivel

Inregistrat: 3/12/2006
Katy, ce bucurie mai mare pentru o mama decat sa-si vada puiul atat de fericit? Cum reusesti sa faci fata trairilor/sentimentelor/intrebarilor unei domnisoare ca Luana? Ai reusit sa stabiliti relatia aceea de prietenie si incredere pe care orice mama o vrea cu fata ei?

Aaaa, si din cate vad distractia nu s-a terminat caci incepe iar peste 3 zile, asa-i?pupici
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.