Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14389
| Vazut!! De fapt ii stiu de cand au participat la o emisiune cu " talentati " si nu am inteles de ce nu s-a sesizat nimeni inca de atunci. Baietelul mic inca era fraged si puteau interveni la timp macar pentru el.
Dar pe toanta aia care si-a tatuat fortat copilul de 3 ani ati vazut-o?
Trist... foarte foarte trist!!
De fapt, ce ma mir? Chiar zilele trecute am asistat la o scena in care o mama isi trantea pe strada, pe jos, copilul de max. 1 an de parca ar fi fost o papusa... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| E dus cu capul rau de tot...
Pe toanta n-am vazut-o, insa e dusa si ea, categoric!! ...tot mai multi nebuni pe lumea asta... |
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22793
| De aia cu tatuatul doar am citit...dupa cum spuneam, a innebunit lumea! |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| m-am ingrozit! |
|

Inregistrat: 10/14/2009 Mesaje: 5442
| Astora nu le poti spune parinti si nici animale ,ca si ele sunt mai "umane" ca tampitii astia.Cum am vazut alti nebuni ,care si-au pus copilul intr-o cusca ca ei sa mearga la film . |
|
Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 2254
| Filmul cu copilasul fortat sa se tatueze:
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| Asta e nebuna(scuzati-mi expresia)...oare are inima?ca mi-au dat mie lacrimile. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...eu nici nu ma uit; mi s-a facut un gol in stomac doar imaginandu-mi cum sufera bietul copil
|
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 9/29/2012 Mesaje: 129
| Doamne!Femeia asta nu e intreaga la cap Eu cunosc un baietel de 5 ani care are un cercel intr-o ureche.E imposibil ca acest copil sa se duca singur sa-si puna cercel in ureche. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Da' fetitele cum de au cercei in urechi? Doar nu se duc singure nici ele... |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Dumnezeule ,ce mama! |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu una nu vreau sa ma uit.Cred ca la cercei este alta chestie plus ca este ceva care nu doare asa ca un tatuaj ,este o durere de cateva secunde si gata.lA 5 ANI BAIETUL CRED CA A VRUT EL CERCEl ,eu cunosc foarte multi baieti care au vrut cercel si la gradi la Eden erau 2 cu cercei,nu era nimic iesit din comun fiindca a venit la cererea lor.Fetitele la o anumita varsta daca nu vor cercei nu poarta ,gaurile se astupa si s-a incheiat povestea,pentru un tatuaj care trebuie inlaturat mai tarziu persoana,copilul trece din nou prin durere si nu este chiar asa de simplu stergerea lui deci este ceva c-am pe toata viatza . Nu exagerati una este filmul acesta cu mama care forteaza copilul sa-si faca tatuaj si alta cand mama isi duce fetitza sa-si faca gauri in urechi sau o face inca in spital chiar de la nastere.Mie mi se pare o diferentza enorma. |
|

Inregistrat: 3/2/2011 Mesaje: 5536
| shirel wrote:...si alta cand mama isi duce fetitza sa-si faca gauri in urechi sau o face inca in spital chiar de la nastere.Mie mi se pare o diferentza enorma. ...dar si fetitele plang.... mie mi se rupea inima de plansul bietilor pui |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
|
Da,dar aceasta durere nu poate fi comparata cu o durere de tatuaj si la varsta cand intelegi ce este durerea. |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 2334
| Diferenta dintre piercing si tatuaj este ca piercingul, si ma refer doar la gaurile in urechi, este general acceptat de societate. Daca incerci stretching pt urechi, atunci povestea se schimba
DIn cate am inteles filmul e facut in Cuba de catre adeptii unui cult religious, Growing in Grace International Ministry, cica baiatul ar fi fost tatuat cu nr 666 Daca s-ar fi intamplat in SUA, copilul ar fi fost luat de Protectia copilului, parintii ar fi ajuns dupa gratii pt abuz, dar in CUba orice e posibil. |
|
|