Parfumuri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Ely
Scris: Thursday, July 19, 2007 6:29 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 3/2/2006
Eu acum folosesc I love Love de la Moschino.Miroase tare bine, imi place.
delfinasa
Scris: Tuesday, September 11, 2007 7:53 PM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
Roxanel wrote:
Momentan folosesc unul de la Elizabeth Arden.

Si mie-mi plac parfumurile Elisabeth Arden...Red Door Velvet si Arden beauty le-am incercat si am ramas impresionata ce discrete si elegante sunt thumleft.
Nu-mi place in schimb nici Chanell no.5, 19, Opium nici atat, in general cele dulci, puternice, de seara, iar de Anais Anais ce sa mai zic, ca mi-am luat teapa cu el fool...am avut nepotrita inspiratie sa mi-l cumpar anul trecut...la testare-n parfumerie a fost ok, mi-a placut (aveam vreo 5-6 mirosuri in nas ca altfel nu-mi inchipui cum l-am putut lua) si acasa cand mi-am dat cu el, zau daca-mi place!...nu mi se potriveste, e prea puternic si ma inteapa la nas, ma ia cu lesin de la el de cate ori imi dau uff.
sousourel
Scris: Sunday, March 2, 2008 11:15 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Am un fix ras (am mai multe dar acum asta ma sacaie): unde gasesc Garconne.....am avut candva din Franta, dar la noi nu am vazut niciodata. O idee, ceva?ras
shirel
Scris: Sunday, March 2, 2008 6:51 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 7/22/2007
Eu acuma folosesc 'Classique'a lui Jean Paul Gaultier,am mai folosit si Samsara,
CQ one a lui Calvin klein.
Lilly of the valley
Scris: Tuesday, April 8, 2008 11:24 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 3/23/2007
am o noua pasiune - Guerlain, Instant
Laura&Alfonso
Scris: Tuesday, April 8, 2008 11:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
eu acuma folosesc Omnia crystalline de BVULGARI(e superbyes ), Miracle de Lancome , L'eau D'issey de Iseey Miyake, Amor Amor de cacharel ,mai am Eternity de Calvin Klein, Fragile de Jean Paul Gaultier, pe astea doar le tin pe raft ca is prea puternice, si il am pe vestitul Opium de YvesSaintLaurent care saracu are o groaza de ani (era a lu soacramea si mi l-a lasat ) doar ca il tin ca im place sticluta, ca nu am curaj sa il deschid ca dupa nu mai scot mirosul din casa nici intr-o saptamana la cat de concentrat eras
TeosOf
Scris: Tuesday, April 8, 2008 5:38 PM
Nivel

Inregistrat: 3/4/2008
Shiseido m-a lasat fara cuvinte...
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 4, 2008 2:18 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
shirel wrote:
Eu acuma folosesc 'Classique'a lui Jean Paul Gaultier,am mai folosit si Samsara,
CQ one a lui Calvin klein.

La Suceava ce purtai ca miroseai ca o floricica?cool

Kai a folosit cineva?
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 4, 2008 2:21 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Shiseido m-a lasat fara cuvinte...

Este si parfum cu numele asta? Stiam ca-i o marca de cosmetice bunicica.
TeosOf
Scris: Sunday, May 4, 2008 2:36 PM
Nivel

Da, este si parfum si cred ca sunt doua sau trei, dar nu sunt sigura. Eu am primit un esantion prin 2004 si abia anul trecut l-am gasit la Viena. Ai vazut cumva la noi, ca vin oriunde ca sa-mi fac o rezerva, nu numai de parfum?
g_nicoleta2000
Scris: Sunday, May 4, 2008 2:53 PM
Nivel

TeosOf wrote:
Da, este si parfum si cred ca sunt doua sau trei, dar nu sunt sigura. Eu am primit un esantion prin 2004 si abia anul trecut l-am gasit la Viena. Ai vazut cumva la noi, ca vin oriunde ca sa-mi fac o rezerva, nu numai de parfum?

Sincer nu stiu daca la noi este pentru ca nu am urmarit asa ceva dar Shiseido cosmetice vazusem in America la gazda mea. Probabil ai gasi de cumparat si pe net daca nu ai nevoie de sampling.
TeosOf
Scris: Sunday, May 4, 2008 3:38 PM
Nivel

La net nu m-am gandit. N-am cumparat nimic niciodata si nu stiu cum se procedeaza.
celena
Scris: Sunday, May 4, 2008 4:03 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 2/8/2008
Eu ramin fidela Escape - Calvin Klein, CK in schimb mi-a adus sotul un flacon de 100 ml. de Boucheron si mi-e imposibil sa ma dau cu el (desi cei din jur l-au apreciat) mie mi se pare un parfum tare greu.
Imi plac de asemenea: BLV - Bulgari, Cacharel (aproape toate), Canel - No.5, COCO Mademoiselle, Davidoff - Cool Water si Echo, Armani, Lancome - Tresor. Am mai primit de curand Lolita - destul de bun pt. vara
S.ELENA
Scris: Sunday, May 4, 2008 10:03 PM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
celena wrote:
.... Tresor.

Este unul dintre preferatele mele!!!!!cool
Sfefania_Johansson
Scris: Monday, May 5, 2008 8:02 AM
Nivel

Inregistrat: 10/24/2007
ma tot uit si nu vad la nimeni preferatele mele, pe care de 2 ani TREBUIE se le am in dotare..ma refer la Gucci by Gucci si Calvin Klein Eternity Moment..ba, parca ultimul il mai aer Laura..
in rest, imi mai place Jean Paul Gaultier - Classique..
mi se pare ca toate astea 3 parfumuri se aseamana..
cand vreau sa ma simt mai sporty, folosesc Tommy girl de la Tommy Hilfinger si Esprit mov si alb
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.