Parfumuri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
taki
Scris: Thursday, July 12, 2007 12:47 AM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 2/13/2006
S.ELENA wrote:
Eu ador Poem, Poison(nu retin numele, dar pe sticluta e negru cu verde), Chopard(blue)si Amor-Amor/Cacharel!!!!

Hypnotic Poison by Christian Dior, este tare dulce, imi place dar numai cand ma simt extrem de sexy.alcool

Acum folosesc Chanel Allure...ma imbraca acest parfum.love
rachel24
Scris: Thursday, July 12, 2007 5:58 AM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
taki wrote:

Hypnotic Poison by Christian Dior, este tare dulce, imi place dar numai cand ma simt extrem de sexy.alcool

Acum folosesc Chanel Allure...ma imbraca acest parfum.:013:
cool sarbatoare ma bucur sa aflu micile tale secrete!ras
Lilly of the valley
Scris: Thursday, July 12, 2007 6:30 AM
Nivel

Inregistrat: 3/23/2007
N-am mirosit cine stie ce parfumuri sa raman innebunita dupa ele.
Imi place Naomi Campbell - Sunset. Tot de la Naomi imi place si Naomagic, are valoare sentimentala. Vanderbilt (cel cu lebada) imi mai place.
Am mai incercat toata gama de la Avon, nici nu mai stiu ce mi-a placut de la Avon, parca Perceive, vreun an de zile am folosit Rare Pearls (nu stiu de ce) care acum puker
La categoria puker introduc si Chanel 5, chiar nu stiu de ce e asa renumit?
Fluturas
Scris: Thursday, July 12, 2007 10:26 AM
Nivel: Maestru

Inregistrat: 11/22/2006
acum folosesc dolce and gabanna si imi place la nebunie
ira_tgr
Scris: Thursday, July 12, 2007 11:50 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 11/2/2007
sunt foarte schimbatoare apropos de parfumuri, de ex. acum folosesc "Promesse" de la Cacharel si "Rose Bourbon" de la Marina de Bourbon....
in schimb din casa niciodata nu lipseste "Premier Jour" de la Nina Ricci - asta e pt. ocazii speciale
leut
Scris: Thursday, July 12, 2007 2:09 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/15/2006
ira_tgr wrote:

in schimb din casa niciodata nu lipseste "Premier Jour" de la Nina Ricci - asta e pt. ocazii speciale
Este parfumul pe care l-am primit de la Iuli de ziua mea, atunci cand am schimbat prefixul...minunat!!!yes
Cristy
Scris: Thursday, July 12, 2007 6:46 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Eu am primit de curand Guerlain Insolence si nu prea ma impac foarte bine, in schimb am cumparat, asa intr-o joaca, parfum de la Careline Me si mi-a placut la nebunie...
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 12, 2007 8:16 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
leut wrote:
Este parfumul pe care l-am primit de la Iuli de ziua mea, atunci cand am schimbat prefixul...minunat!!!yes

Nina Ricci are parfumuri f sofisticate dupa mine...cyclops am avut si eu unul de la ea, nu mai retin care ca a trecut ceva timp de atunci si mi s-a parut f fain insa parfumurile ei au niste mirosuri aparte, mai greoaie, ca si cele de la Chanel.

Chanel 5 este un parfum f puternic, eu asa il simt, care nu se potriveste oricui si majoritatea il respinge pe considerentul mirosului f pregnant.

eu abia astept sa ajung in duty free ca sa imi iau Flower by Kenzo, preferatul meu. love love plus ca o sa imi iau si un Poeme, asa de sufletelul meu.sic
Cristy
Scris: Thursday, July 12, 2007 8:27 PM
Nivel

Inregistrat: 1/8/2007
Andismom wrote:

Flower by Kenzo, preferatul meu. love love plus ca o sa imi iau si un Poeme, asa de sufletelul meu.sic

thumright thumright thumright

Buna alegere, BTY Flowers este nelipsit la mine, il folosesc curent iar toata lumea il simte... numai laude am cu el...
Poeme si el este bun .... nothing compares to Flowers....salut
oana_buru
Scris: Thursday, July 12, 2007 8:32 PM
Nivel
Nivel: Grupa mica

Inregistrat: 7/1/2006
Si eu schimb foarte des parfumurile si am vreo 3 pt moment....True Star de Tommy Hilfiger........Little black dress de la Avon care nu-mi lipeste nicodata din casa.imi place foarte mult..si Versace Cristal Noir pe care l-am primit de la iubitul meu sot,dar mi se pare foarte puternicras
Andi&Mariuca
Scris: Thursday, July 12, 2007 8:59 PM
Nivel

Cristy wrote:

thumright thumright thumright

Buna alegere, BTY Flowers este nelipsit la mine, il folosesc curent iar toata lumea il simte... numai laude am cu el...
Poeme si el este bun .... nothing compares to Flwers....salut

asa e! am incercat si eu multe parfumuri dar singurul in care ma regasesc cu adevarat este Flower!cool love flowers
taki
Scris: Friday, July 13, 2007 1:38 AM
Nivel

Inregistrat: 2/13/2006
rachel24 wrote:
cool sarbatoare ma bucur sa aflu micile tale secrete!ras [/b][/i][/color]

pupici
codruta
Scris: Friday, July 13, 2007 1:23 PM
Nivel

leut wrote:

s-or fi inteles sotii nostri?
si al meu tot nina ricci, love in paris, mi-a luat de ziua mea.Doar ca eu schimbasem de muuult prefixulhohot
Kiki
Scris: Friday, July 13, 2007 1:38 PM
Nivel
Nivel: TOP TEAM

La anul schimb si eu prefixul...cred ca il pun pe al meu sa viziteze topicul asta hohot hohot hohot
Roxanel
Scris: Friday, July 13, 2007 2:35 PM
Nivel

Inregistrat: 3/13/2006
Eu parfumurile mi le iau singura ... sotul meu are gusturi care nu se potrivesc cu ale mele sic. Nu-mi place sa amestec parfumurile drept pentru care imi cumpar altul cand se termina ceea ce am.

Momentan folosesc unul de la Elizabeth Arden.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.