Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| S.ELENA wrote:Eu ador Poem, Poison(nu retin numele, dar pe sticluta e negru cu verde), Chopard(blue)si Amor-Amor/Cacharel!!!!
Hypnotic Poison by Christian Dior, este tare dulce, imi place dar numai cand ma simt extrem de sexy.
Acum folosesc Chanel Allure...ma imbraca acest parfum. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| taki wrote:Hypnotic Poison by Christian Dior, este tare dulce, imi place dar numai cand ma simt extrem de sexy. Acum folosesc Chanel Allure...ma imbraca acest parfum.: 013: ma bucur sa aflu micile tale secrete! |
|

Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| N-am mirosit cine stie ce parfumuri sa raman innebunita dupa ele. Imi place Naomi Campbell - Sunset. Tot de la Naomi imi place si Naomagic, are valoare sentimentala. Vanderbilt (cel cu lebada) imi mai place. Am mai incercat toata gama de la Avon, nici nu mai stiu ce mi-a placut de la Avon, parca Perceive, vreun an de zile am folosit Rare Pearls (nu stiu de ce) care acum La categoria introduc si Chanel 5, chiar nu stiu de ce e asa renumit? |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| acum folosesc dolce and gabanna si imi place la nebunie |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 11/2/2007 Mesaje: 2320
| sunt foarte schimbatoare apropos de parfumuri, de ex. acum folosesc "Promesse" de la Cacharel si "Rose Bourbon" de la Marina de Bourbon.... in schimb din casa niciodata nu lipseste "Premier Jour" de la Nina Ricci - asta e pt. ocazii speciale |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| ira_tgr wrote: in schimb din casa niciodata nu lipseste "Premier Jour" de la Nina Ricci - asta e pt. ocazii speciale
Este parfumul pe care l-am primit de la Iuli de ziua mea, atunci cand am schimbat prefixul...minunat!!! |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am primit de curand Guerlain Insolence si nu prea ma impac foarte bine, in schimb am cumparat, asa intr-o joaca, parfum de la Careline Me si mi-a placut la nebunie... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| leut wrote:Este parfumul pe care l-am primit de la Iuli de ziua mea, atunci cand am schimbat prefixul...minunat!!!
Nina Ricci are parfumuri f sofisticate dupa mine... am avut si eu unul de la ea, nu mai retin care ca a trecut ceva timp de atunci si mi s-a parut f fain insa parfumurile ei au niste mirosuri aparte, mai greoaie, ca si cele de la Chanel.
Chanel 5 este un parfum f puternic, eu asa il simt, care nu se potriveste oricui si majoritatea il respinge pe considerentul mirosului f pregnant.
eu abia astept sa ajung in duty free ca sa imi iau Flower by Kenzo, preferatul meu. plus ca o sa imi iau si un Poeme, asa de sufletelul meu. |
|

Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Andismom wrote: Flower by Kenzo, preferatul meu.  plus ca o sa imi iau si un Poeme, asa de sufletelul meu.
Buna alegere, BTY Flowers este nelipsit la mine, il folosesc curent iar toata lumea il simte... numai laude am cu el... Poeme si el este bun .... nothing compares to Flowers.... |
|

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 7/1/2006 Mesaje: 140
| Si eu schimb foarte des parfumurile si am vreo 3 pt moment....True Star de Tommy Hilfiger........Little black dress de la Avon care nu-mi lipeste nicodata din casa.imi place foarte mult..si Versace Cristal Noir pe care l-am primit de la iubitul meu sot,dar mi se pare foarte puternic |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| Cristy wrote: Buna alegere, BTY Flowers este nelipsit la mine, il folosesc curent iar toata lumea il simte... numai laude am cu el... Poeme si el este bun .... nothing compares to Flwers....
asa e! am incercat si eu multe parfumuri dar singurul in care ma regasesc cu adevarat este Flower! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| rachel24 wrote:  ma bucur sa aflu micile tale secrete!  [/b][/i][/color]
|
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| leut wrote:Este parfumul pe care l-am primit de la Iuli de ziua mea, atunci cand am schimbat prefixul...minunat!!!
s-or fi inteles sotii nostri? si al meu tot nina ricci, love in paris, mi-a luat de ziua mea.Doar ca eu schimbasem de muuult prefixul
|
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| La anul schimb si eu prefixul...cred ca il pun pe al meu sa viziteze topicul asta |
|

Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 2691
| Eu parfumurile mi le iau singura ... sotul meu are gusturi care nu se potrivesc cu ale mele . Nu-mi place sa amestec parfumurile drept pentru care imi cumpar altul cand se termina ceea ce am.
Momentan folosesc unul de la Elizabeth Arden. |
|
|