Parfumuri
Subiectul anterior · Subiectul urmator
Andi&Mariuca
Scris: Tuesday, March 20, 2007 3:18 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/14/2006
mie imi plac cam toate parfumurile... de fapt, cam tot ce inseamna dulce si tare, in combinatie. nu imi plac cele dulci, gretoase decat cu f putine exceptii (am primit de la cumnatul meu de curand Love Spell de la Victoria's Secret si e asa de dulce ca barbatu-meu m-a intrebat, cand a simtit mirosul prin casa, "ce suc ai baut draga?"what cyclops el si parfumurile!banghead ).
ma reprezinta in general parfumurile tari insa YSL - Opium este un parfum extraordinar de tare... l-am primit si eu prin liceu de la tata si am crezut ca imi sta pulsul cand am simtit ce tare miroase...nu prea imi place!

preferatele mele sunt:Kenzo-Flower (cu el m-as da oricand, oriunde si il prefer oricarui parfum de pe lumea asta), Noa-Cacharel, 212 Sexy - Carolina Herrera, Angel-Thierry Mugler(si Alien miroase bine dar e cam tare pt gustul meu), Good Life-Davidoff, Poeme-Lancome, J'adore, Addict - Dior si as putea continua...

dar, cum spuneam...preferatul ramane Kenzo... din pacate nu am mai avut de mult... acum ma chinui sa termin un stoc de vreo 5 parfumuri si tot nu le gat...bounce
Miri
Scris: Tuesday, March 20, 2007 9:09 PM
Nivel
Nivel: SAFIR

Inregistrat: 2/26/2006
Anca, mie imi lace Opium foarte mult, iar de la Kenzo, optez pentru Jungle.love
dya
Scris: Tuesday, March 20, 2007 9:45 PM
Nivel
Nivel: SMARALD

Inregistrat: 5/12/2006
Miri wrote:
Anca, mie imi lace Opium foarte mult, iar de la Kenzo, optez pentru Jungle.love

love bounce love bounce Si eu .. si eu...ras
crista
Scris: Friday, March 23, 2007 12:21 AM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 1/27/2007
De vreo 3 ani si ceva parfumul meu preferat e 5th avenue Elizabeth Arden, era singurul miros de parfum care l-am suportat cat am fost insarcinata sic mi s-a parut tot timpul un miros placut si usor , dar imi place cateodata si ceva mai tare...prefer Cerutti Image, sau PURE WISH Chopard love
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 23, 2007 8:13 AM
Nivel

dya wrote:

love bounce love bounce Si eu .. si eu...ras

oare de ce si tie si lui Miri, va place acelasi parfum????cyclops love pupici

Crista, Wish e f misto... si mie imi place desi nu l-am avut niciodata pana acum.

by the way, cat am fost gravi, nu puteam sa suport nici macar stick-ul antiperspirant sau pasta de dinti... darmite parfumuri... mi se facea rau instantaneu... sotul, sora si ai mei nu se mai dadeau nici ei in preajma mea cu nimic mirositor... mama nu mai avea voie sa gateasca nimic in casa... carne, mezeluri... nu gaseai la mine in frigider. eh, ce mai, am fost o fitzoasa si o gretzoasa la propriu cat am fost gravida!cyclops hainoroc
kali
Scris: Friday, March 23, 2007 8:40 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
Nici mie nu-mi place Opiumpuker
Chiar primisem acum cativa ani unul (dar din pacate pentru mine era chiar parfum- deci nu apa de parfum )... am dat pe incheietura mainii si nu mai puteam scapa de miros. Trei zile a persistat, cu tot cu dusuri, bai si altele, 3 zile in care am experimentat o greata sora cu boala.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 23, 2007 8:49 AM
Nivel

kali wrote:
Chiar primisem acum cativa ani unul (dar din pacate pentru mine era chiar parfum- deci nu apa de parfum )... am dat pe incheietura mainii si nu mai puteam scapa de miros. Trei zile a persistat, cu tot cu dusuri, bai si altele, 3 zile in care am experimentat o greata sora cu boala.

ce am primit eu (opium) era de fapt, daca nu ma insel, chiar esenta de parfum.... il adusese tata din Franta (deci era de la "sursa"ras ) si putzea de intepeneam langa sticlutza aia... era mica, de vreo 10 ml dar am folosit-o si eu si sor-mea si mama o vreme buna. nu are miros rau insa e f puternic si de aia cred ca ni se pare respingator.
kali
Scris: Friday, March 23, 2007 9:00 AM
Nivel

Andismom wrote:

ce am primit eu (opium) era de fapt, daca nu ma insel, chiar esenta de parfum...

Idem, tot din Franta cumparat. De fapt... eram intr-un magazin super mare, cu cosmetice, parfumuri si bijuterii, iar respectivul mi-a zis ca vrea sa-mi faca un cadou... m-a intrebat ce prefer intre o bijuterie si un parfum... iar eu- simtita si bine educata fiind- i-am zis ca-l las pe el sa aleaga, dupa gustul lui... si preferinta i-a fost... Opiumbanghead
Asa e, cred ca din cauza ca e foarte tare ni s-a parut nasol. Poate ca apa de parfum e altfel.
Andi&Mariuca
Scris: Friday, March 23, 2007 9:06 AM
Nivel

ah, mai Oana, mami, eu alegeam bijuteria.... ras cu aia ramaneai si nici nu...mirosea asa gretos!hohot hohot hohot gusturile nu pot fi identice si oricum nu se discuta!alcool

pupicei pt 2 fete frumoase!pupici love
kali
Scris: Friday, March 23, 2007 9:09 AM
Nivel

Andismom wrote:
ah, mai Oana, mami, eu alegeam bijuteria.... ras cu aia ramaneai si nici nu...mirosea asa gretos!hohot hohot hohot gusturile nu pot fi identice si oricum nu se discuta!alcool

pupicei pt 2 fete frumoase!pupici love

Na, eram si eu mica si neexperimentata. Mi-a parut rau, bineinteles, dar ce sa mai fac?
Multumim pentru pupi si ii intoarcem cu dragpupici pupici
iulianafsi
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:07 PM
Nivel: Guest

Inregistrat: 2/12/2006
salut
eu sunt innebunita dupa parfumuri.imi plac cele f dulci dar in acelasi timp trebuie sa mi se si potriveasca.pot avea oricat de multe dar dintre toate sunt doua care nu-mi pot lipsi niciodatä ADDICT de DIOR si HAT COUTURE de GIVENCHY.D ca mi se termina unul din ele prefer sa renunt la orice dar in ziua urm tre sa merg sa mi-l cumpar.iar mai nou cel de D&G e superb ONLY.angel angel
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:45 PM
Nivel

kali wrote:

hohot hohot Este un parfum foarte puternic, daca nu-ti place este o tragedie sa-l ai pe tine. Si mai grav este ca intradevar nu se duce nici nu apa. Eu l-am probat inainte de a ma duce la serviciu, parfumul a intrat si in manseta camasii de pe mine si ma simteam ca sub asediu.
El este un parfum deosebit de la un creator deosebit, totul este sa fii pe aceeasi lungime de unda cu el.
Foarte mult mi-a placut parfumul AdrianeiC de la Predeal. Nu stiu ce purta dar era toata o floricica de primavara. Foarte potrivita alegerea! thumright
Cris Rusu
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:50 PM
Nivel

Inregistrat: 10/14/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Foarte mult mi-a placut parfumul AdrianeiC de la Predeal. Nu stiu ce purta dar era toata o floricica de primavara. thumright

Iata o exprimare care m-a emotionat... Mi-o imaginez pe Adriana floricica, si recunosc ca nu-i sta rau de loc, tinand cont ca toate floricelele de primavara sunt superbe... (nu ca ea n-ar fi...) Dar metafora este extraordinara! Bravo, Nico!
g_nicoleta2000
Scris: Saturday, March 31, 2007 2:57 PM
Nivel

Cris Rusu wrote:

Iata o exprimare care m-a emotionat... Mi-o imaginez pe Adriana floricica, si recunosc ca nu-i sta rau de loc, tinand cont ca toate floricelele de primavara sunt superbe... (nu ca ea n-ar fi...) Dar metafora este extraordinara! Bravo, Nico!

Serios, purta un parfum care o prindea foarte bine, era in ton si cu evenimentul, cu locul si cu anotimpul.
S.ELENA
Scris: Thursday, July 12, 2007 12:43 AM
Nivel

Inregistrat: 6/20/2007
Eu ador Poem, Poison(nu retin numele, dar pe sticluta e negru cu verde), Chopard(blue)si Amor-Amor/Cacharel!!!!
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.