Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Sa le folosesti cu drag.
Eu vara folosesc foarte rar, e prea cald .... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Kali, sa le folosesti iubita! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Kali sa le folosesti cu drag! Ultimul parfum primit e Amour my de la Kenzo. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| sa-l porti cu placere!
kali wrote:...
In plus i-am mai dat o sansa lui Alien...
pe Alien s-a asezat praful, cred ca tine de starea mea ca am momente cand nu-l suport.
Mai nou Bvlgari, Voila de Jasmin imi place, dar in top ramane Diorissimo. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Mi-am cumparat Crystal Noir - Versace si-mi place foarte mult. Nu atat cum miroase direct pe piele, ci parfumul care-l lasa in urma ( deci pe care il percep ceilalti si-l simt si eu ). Mi se pare un parfum greu, senzual, putin pudrat, putin spicy, putin lemmnos, putin dulce... claaaar de seara sau pentru sezonul rece.
In plus i-am mai dat o sansa lui Alien... si mi-am mai comandat si un Allure.
L-am avut si eu ... Crystal Noir ...mi-a placut tare , Allien si Allure le am ...deci avem aceleasi gusturi la parfumuri. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| TatyKS wrote:L-am avut si eu ... Crystal Noir ...mi-a placut tare , Allien si Allure le am ...deci avem aceleasi gusturi la parfumuri.
Multumesc, fetele!!
Mirela, sa-l folosesti cu placere. |
|
| kali wrote: Mirela, sa-l folosesti cu placere.
Multumesc |
|
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Sa le folositi cu placere.... Eu am primit de la Alex,de la Bulgari ,,OMNIA''....este fresh |
|
| marivic wrote:Sa le folositi cu placere.... Eu am primit de la Alex,de la Bulgari ,,OMNIA''....este fresh Sa il folosesti cu drag.L-am avut si eu,miroase tare bine. |
|
| MULTUMESC,SIS |
|
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Mie de 3 saptamani mi s-a pus pata pe Chanel Chance si vad ca nu ma indur sa-l schimb .Imi place de mor ! |
|
| Chanel Chance este bestial,Oana....Mie imi place de mor si isi mentine mirosul toata ziua....Eu il port de vreo 5 ani... Ieri,dupa cum va spuneam mi-am luat din Dutty,2 parfumuri Hugo Boss,Jour si Nuit .Amandoua miros misto,...fresh... |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mai trec si eu putin pe aici. Am facut o pasiune pentru Hugo Boss - Nuit. Sunt deja la al doilea. Am mai avut Elizabeth Arden - 5th Avenue, dar nu m-a impresionat foarte tare... In schimb, ieri am primit de la sotior un parfum nou - Body by Victoria (Victoria's Secret). E un pic dulce, dar e tare placut! |
|
| Sa-l folosesti cu placere,Lizuc...... Eu nu ma indur de( si le improspatez mereu)Chanel Chance,Armani Code,Chanel 19 si Hugo Boss.....Pe acestea caut sa le am in permanenta.....Imi plac foarte mult...Am mai primit foarte multe dar daca au un miros dulce ma apuca voma......Am cateva dar am facut exceptie oprindu-le si ma dau foarte rar cu ele..... In schimb,parfumul meu de suflet este Chanel( Chance si Chanel Fresh....pe care le port de vreo 6-7 ani poate si mai bine |
|
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22799
| Fetelor, bucurati-va de parfumurile voastre! |
|
|