Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Eu am 8 si tot mi se par multe.Si i-am tot spus sotului sa nu imi mai cumpere...Dar el are impresia ca nu am indeajuns |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Le tin intr-o cutie mare la intuneric si nu stiu sa expire ,adica nu mki s-a parut nimic in neregula cu vreunul .Cel mai vechi are vreo 5 ani si stiu ca e luat de un 8Martie e un Nina Ricci ala rosu ca un mar si dulce ca o bombonica . Da eu am o pproblema cu asta ,am muuulte cosmetice ,rujuri ,geluri de dus imi place sa cumpar in prostie .Asta este se si folosesc . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Na ca le-am numarat si eu , am 16 . cu 2 dintre ele nu mi-am mai dat de ceva timp si sunt cam vechi, sa fie 4 ani. Gucci Rush si Ultraviolet ( nu mi se mai par pe gust ) .Cu Miracle, Diamond, Allien, Addict si Million ma dau doar cand ies seara, iar cu restul de zi cu zi. Si uite asa am eu parfumuri mult timp pana ma plictisesc de ele.
Aseara am fost si am mirosit parfumurile recomandate de voi . La vie est belee miroase tare bine iar Agent Provvocateur ,Maitresse nu aveau. Am iesit nauca din parfumerie. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Din cate stiu parfumuriloe expira. Si trebuie tinute la rece. Cunosc pe cineva care si-a cumparat un frigider micutz special pt a-si pastra parfumurile. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| roxinthya wrote: Cunosc pe cineva care si-a cumparat un frigider micutz special pt a-si pastra parfumurile.
-
Eu cred ca nu expira -au termen de valabilitate?! Insa stiam ca trebuiesc consumate in maxim 36 luni de la prima folosire.
|
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Am avut un Davidoff Cool Water acum ceva vreme, l-am cam negliat in favoarea altor parfumuri si clar si-a schimbat mirosul dupa un timp. De asta sunt sigura.
Asa... am incercat si eu azi La vie est belle. Stiti si voi ca perceptia asupra parfumurilor difera mult de la persoana la persoana si, chiar daca ma asteptam sa-mi placa mult... nu a fost asa. E genul de dulce pe care eu il percep spicy si pe care nu-l tolerez pe pielea mea. Din pacate mi-am inmuiat si nasul din greseala, asa ca nu mai scap de miros - e unul tare. Si... chiar daca am incercat si Allure, mi-am deformat mirosul din cauza primului incercat. Allure pare sofisticat, asa, si cred ca-mi place, doar ca trebuie sa-l mai incerc o data. A doua oara ma duc tinta la el, sa fiu cat mai receptiva.
Atat am putut azi, din neatentia mea. Mai insist... |
|
| Si daca expira si simt ca nu e ok il arunc ,nu e nici o nenorocire . |
|
| Davidoff-ul il am si eu si nu imi mai place deloc ... culmea ca eu l-am luat, nu l-am primit. Oana, Chanel-ul iti va placea sigur , mergi direct la el .
|
|
| taty wrote:Davidoff-ul il am si eu si nu imi mai place deloc ... culmea ca eu l-am luat, nu l-am primit.
Nici mie, ba chiar nu-l mai suport nici pe altii! Ciudat cum ni se schimba preferintele de-a lungul anilor!
taty wrote:Oana, Chanel-ul iti va placea sigur , mergi direct la el .
Cel tarziu maine. |
|
| kali wrote:Cel tarziu maine.
Asa e ... acum cativa ani buni, eram innebunita dupa Ultraviolet, acum sa nu-l mai miros .
Astept parerea ta . |
|
| Foarte frumos Allure, mi-a placut! Cred ca va fi urmatoarea mea achizite ca si parfum de seara.
Am mai incercat Versace - Vanitas, Dior - Pure Poison, Dior - Miss Dior, Paco Rabanne - Lady Million.
|
|
| kali wrote:Foarte frumos Allure, mi-a placut! Cred ca va fi urmatoarea mea achizite ca si parfum de seara. Am mai incercat Versace - Vanitas, Dior - Pure Poison, Dior - Miss Dior, Paco Rabanne - Lady Million.
Ma bucur . Am si eu Lady Million , ti-a placut? Eu ma impac cu el |
|
| taty wrote:Am si eu Lady Million , ti-a placut? Eu ma impac cu el
Doar Vanitas si Miss Dior ( nu le-a cumpara pe niciunul ) le-am incercat pe pielea mea - nu duc mai mult de 2-3 parfumuri odata -, restul pe hartie si nu e relevant pentru ca in general imi plac multe dar pe pielea mea e alta poveste. Teoretic, mi-au placut amandoua, insa ramane sa le si incerc. Sunt cu bulina, deci. Data viitoare.
|
|
| Mi-am cumparat Crystal Noir - Versace si-mi place foarte mult. Nu atat cum miroase direct pe piele, ci parfumul care-l lasa in urma ( deci pe care il percep ceilalti si-l simt si eu ). Mi se pare un parfum greu, senzual, putin pudrat, putin spicy, putin lemmnos, putin dulce... claaaar de seara sau pentru sezonul rece.
In plus i-am mai dat o sansa lui Alien... si mi-am mai comandat si un Allure.
|
|
| Sa le folosesti cu drag . Eu am pe lista Chance de la C.Chanel -imi place de mor . |
|
|