Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| taty wrote:Si eu sunt innebunita dupa Miracle ...daca poti sa crezi, inca din luna de miere , si-l tot iau  .
Si tu? Pe mine deja ma identifica persoanele din jurul meu dupa el... adica e parfumul meu. Si iubitul spune ca asta e mirosul meu. Code - Armani e total diferit, insa eu il percep ca fiind de seara... e mai " greu " si - pana la urma - simt nevoia sa mai schimb si eu macar la petreceri.
Mi-as mai dori macar unul, dar... |
|
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
|
Eu de seara am cu Dior Addict care este destul de tare si Alien .
Iti recomand sa incerci Chanel Allure , sigur iti va placea. |
|
|

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Miracle imi place si mie.Mult! Dar parfumul meu de suflet ramane J'adore de la Dior.Imi place aproape la fel de mult si Flora de la Gucci. |
|
|

| J'adore l-am avut o data si gata. Alien imi place mult - se aseamana cu Code -, insa imi da dureri de cap la propriu. Nu stiu ce are in compozitie de ma ameteste. Notat restul. Ma duc maine sa le incerc. |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Code il iau pentru sotul meu.Imi place.Si J'adore exista mai multe variante daca nu ma insel.Ma omoara si crema de corp nu numai parfumul |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| "Mi-am" adus Mos Craciun un parfum..am probat o gramada..ca la un moment dat nu mai stiam cu ce ma dau si am decis ; "La vie est belle"- Lancome E un pic cam dulce potrivit mai drgraba vremii reci a iernii.De obicei prefer parfumurile mai fresh! |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Am revenit si eu la placerile tineretii - Poeme si Eden. Cred ca astea doua ma reprezinta cel mai bine, fiindca le-am folosit frecvent si-mi plac la nebunie. Si Miracle... nu l-am mai luat de cativa ani, cred -revin si la el... Agent Provvocateur - fain, dar totusi parca nu-i al meu. M-ati facut curioasa cu La vie este belle! |
|

| Eden - Cacharel? Sau alt Eden? |
|

| kali wrote:Eden - Cacharel?
Daaa! |
|

Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Am avut si eu , este fresh, imi aduce aminte de tinerete . Eden si Anais Anais /Cacharel parca nu le-as mai repeta . As mai repata ... Chanel Allure, Nina Ricci -Premiere Jour si Cerutti 1881, sunt de zi ... acum le-as vrea pe toateee . |
|

| Premiere Jour l-am avut si eu.
Partea proasta e ca de fiecare data mi-am luat sticla mare - 75-100 ml. - iar daca parfumul nu e 100% pe sufletul meu, e de ajuns sa mi se acreasca si sa nu-mi mai trebuiasca. Poate pentru o prima incercare e suficient unul mic, cat sa ma lamuresc.
Am notat sugestiile voastre. Revin cu impresii zilele viitoare. |
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu am ajuns la 40 de parfumuri si le folosesc in functie de starea de spirit .Nu pot spune ca am un parfum preferat ,am mai multe si nu-mi place sa-mi cumpar de 2 ori acelasi parfum ca si eu ca si Kali le am pe majoritatea de 100ml si pana se termina ma satur de el . Acum folosesc Nina Ricci -L'air du temps -e perfect pentru vremea rece ca e un parfum tare -dur asa ,dar acum simt sa ma dau cu el. Am anumite marci de parfumuri care-mi displac ,nu am gasit unul care sa mi se potrivesca si acestea sunt cele de la Dior si de la Bulgari . |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/2/2012 Mesaje: 2102
| Am primit cadou de la Nasa chiar in ziua nuntii Nina Ricci- "Premier jour" ...potrivit nume pt asemenea eveniment. Chiar mi-a placut si mi-a ramas la suflet Bulgari...cel verde ( nu mai stiu cum se numeste) |
|

| oanamaria wrote:Eu am ajuns la 40 de parfumuri si le folosesc in functie de starea de spirit .
Waaaaaw, eu am 5 si mi se par prea multe cele 3 in plus pe care le tot schimb si nici nu cumpar altul pana nu termin cel putin unul, ca nu-mi place sa-mi fac stoc. Valabil si pentru cosmetice.
Intreb si eu: nu expira? Ca dureaza muuult - imi inchipui eu - pana le termini.
|
|

| Chiar ca waw!! Sa le folosesti cu placere, Oanamaria! Nici eu nu fac stoc, nici n-as avea unde sa le tin. Cred ca n-am avut niciodata mai mult de 10 (stranse atunci cand vine sotul de prin alte tari, sau de zile "speciale"). Cosmetice, la fel -cand aproape se termina, atunci iau altele.
Daaa si Nina Ricci - Ricci Ricci, mi-a placut muuult!!
|
|
|
|