Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Vara asta mi s-a pus pata si de vreo luna folosesc numai EUPHORIA de la K.CLEIN am si lotiune de corp si nu ma pot dezlipi de el ,imi place de mor . Voi ce parfum folositi vara asta ? |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 3/22/2010 Mesaje: 3091
| Eu vara asta nu ma pot desparti de Alien-Thierry Mugler.E deosebit.Mai vreau si Angel-ul.E tare placut si ala! |
|
| Am avut si eu Angel imi place mult ,sunt niste parfumuri foarte tari . |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Mie ambele imi dau dureri de cap. Imi plac dar nu le pot purta. Oricum, nu sunt parfumuri de vara... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Vara asta - Very iresistible - Givenchy si din cand in cand alternez cu Avon sau Oriflame |
|
| Mie Angel imi place de mor ,dar e foarte tare si l-am folosit numai iarna ,da si mie mi-a dat dureri de cap am crezut ca sunt eu |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/23/2013 Mesaje: 1
| Buna seara!
Eu am gasit in sfarsit un site serios de parfumuri originale! si ma refer in primul rand ca cei de acolo dau garantie pe toate perioada utilizari si oferta o asistenta incredibila!!!
Va recomanda site-ul editat de moderator.
Va pupacesc pe toate |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 11/10/2009 Mesaje: 7238
| Am primit de ziua mea de la sot parfumul meu preferat Lancome - Hypnose , iar de la o prietena un set de spray de corp, gel de dus si crema de la Victoria's secret. Imi plac de mor!!! |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 10/17/2009 Mesaje: 8601
| Ma laud si eu abia acum,desi l-am primit de mai bine de 2 luni. Recomandat de Kali: Agent Provvocateur ,Maitresse.Mi se potriveste.Multumesc de recomandare
Si imi place tare mult Dolce & Gabbana ,Fragrance si Black XS L'Exces for Her de la Paco Rabanne |
|
Nivel: Membru
Inregistrat: 12/10/2013 Mesaje: 1
| Daca tot suntem la partea cu laudatul hai sa ma laud si eu. Am primit de la iubitul meu superbul Lancome La Vie est Belle. Ce pot sa spun doar ca este un parfum divin de care m-am indragostit. Din cate am inteles l-a comandat de pe un site parca mesaj editat de moderator |
|
| draganirina wrote:Daca tot suntem la partea cu laudatul hai sa ma laud si eu. Am primit de la iubitul meu superbul Lancome La Vie est Belle. Ce pot sa spun doar ca este un parfum divin de care m-am indragostit. Din cate am inteles l-a comandat de pe un site parca Si eu l-am primit,chiar e superb!Dar nu cumparat de pe site-uri care dau teapa... |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| mirela74chris wrote:Ma laud si eu abia acum,desi l-am primit de mai bine de 2 luni. Recomandat de Kali: Agent Provvocateur ,Maitresse.Mi se potriveste.Multumesc de recomandare
Eu numai stiu ce sa imi aleg ... de unele mai vechi m-am plictisit rau si parca numai sunt in trend .
Il notez pe asta .
Mai astept recomandari, noutati fetelor. |
|
| taty wrote:Eu numai stiu ce sa imi aleg ... de unele mai vechi m-am plictisit rau si parca numai sunt in trend . Il notez pe asta . Mai astept recomandari, noutati fetelor.
Si Lancome, La Vie est Belle este bestial.Doar ca este foarte puternic si persista mult timp.Eu ma dau doar un pas si gata.Imi place de mor!L-am primit cu ocazia implinirii a 17 ani de la nunta cu dedicatia "La vie est Belle alaturi de tine" |
|
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| M-am plictisit de Maitresse. Ce sa spun?! Asa patesc de obicei: cumpar parfumul... totul ok... si pana termin sticluta constat ca nu-mi mai spune nimic si ca nu mi l-as mai lua a doua oara.
Am ramas la " clasicele " mele: Lancome - Miracle si Armani - Code, cele pe care le iau over and over si de care vad ca - inca - nu m-am plictisit. In rest... pauza! Si eu sunt in cautari si tot bantui pe la Sephora, poate-poate gasesc ceva. Deocamdata... nu!
Deci " La vie este belle ". Boooon... sa nu uit. |
|
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| kali wrote:Am ramas la " clasicele " mele: Lancome - Miracle .
Si eu sunt innebunita dupa Miracle ...daca poti sa crezi, inca din luna de miere , si-l tot iau . |
|
|