Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Kali si cum se numeste? |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| oanamaria wrote:Kali si cum se numeste?
Si eu vreau s astiu (de' baba-i curioasa ) |
|

Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Eu sunt baba, ca eram convinsa ca am zis: Agent Provocateur - Maitresse. E produs de o firma de lenjerie intima de lux... spune tot, nu?
Eu vroiam sa intreb daca are cineva vreun parfum Creed... |
|

Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22800
| Da, da ...am sa-l caut si eu! |
|

Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| bereea wrote:Da, da ...am sa-l caut si eu!
Au mai multe iar tu poate ai sansa sa le testezi pe toate si sa vezi care ti se potriveste. In tara nu se comercializeaza in parfumerii. Mie mi se pusese pata pe asta in special si se pare ca am avut noroc - insa mamei nu-i place, de ex. |
|
 Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17851
| Eu sunt relativ stabila in ceea ce priveste parfurmurile.
Imi iau sau primesc numai:
- Chanel - Mademoiselle - Eau de parfum (100ml) - ultimul l-am achizitionat de la Amsterdam in octombrie 2012 si e de departe preferatul meu

- Chanel no 5

- Chanel Allure

- L'eau D'Issey floral

- Escada - Absolutely me

- Escada - Magnetism

- Ametist (Lalique)

- Parisienne YSL

- Loverdose - Diesel

Aceasta e colectia mea...

As vrea sa mai incerc de la Lancome - La vie est belle
 |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| kali wrote:Agent Provocateur - Maitresse.
Il am si eu, pe terminate deja... spectaculos parfum, imi place la nebunie! Eu l-am primit ca set...

|
|

Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Waw!Super parfumuri Adriana !Am si am avut si eu 3dintre ele ! Ultima achizitie e apa de parfum de LApRAIRE -sILVER RAIN -O ADOR !
oanamaria attached the following image(s):

|
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| Arata tare bine,Oana! |
|

Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Acum am vazut aici Oanamaria La Prairie ! E destul de puternic ! Adriana - super colectie ! Oana Kali - sa iti seduci iubitu' zilnic !! Eu inca nu am auzit de el .... chiar sunt curioasa acum, na ! |
|

Inregistrat: 8/10/2007 Mesaje: 13449
| As vrea sa simt si eu mirosul lui...de unde pot lua o mostra?Stiti unde sa caut? Pt ca,.....acum multi ani in urma am intrat intr-un magazin de parfumuri,....cautam un anumit parfum,....ma interesam,caci mi-l doream,vroiam sa stiu cum miroase,si mi-a spus o vanzatoare,......Daaa,il avem,.....dar nu aveti dv bani de el!!!!!!!!!!! Am simtit ca lesin,....am ramas fara text,am iesit afara din magazin alba ca varul,atat de mult m-a socat replica ei,....si de abia acasa i-am povestit sotului meu ce patisem caci nici nu puteam vb .....ma blocasem,efectiv. |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Cate mamici, atatea gusturi. Pentru mine, de exemplu, niciunul dintre cele pe care le-am vazut aici, pe ultima pagina, nu imi sunt pe plac. Preferatul meu este I LOVE LOVE de la Moschinio. Si, de fapt, tot ce e fresh si cu putina aroma de lamaie in el. Sunt eu putin mai nebuna. |
|
| V-as da o poza sa vedeti cat de nebuna, dar nu stiu cum. UPDATE. Am descoperit CAndreea attached the following image(s):

|
|
| mie imi place Chanel – No. 5, Chanel – Coco Madmoiselle, Givenchy – Play for Her |
|

Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Guest wrote:mie imi place Chanel – No. 5, Chanel – Coco Madmoiselle, Givenchy – Play for Her
Hotareste-te cine esti mai intai ,nebuna ,nebuna dar de ce ai si doua denumiri pe acest forum?Ori esti CAndreea ori esti irinairina? |
|
|