Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Si le cumparam de unde? Nu sunt totusi exagerat de scumpe in Romania? Mie imi place Luciano Soprani Dona dar costa 2 mil iar prin alte tari este in jur de 40$. La fel si cu D&G pe care romanii merg la triplu la adaosuri comerciale. |
|
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 1856
| Mie imi place Amor Amor de Cacharel...cel pe care il aveam s-a terminat asa ca sigur vine mosul cu altul.... Noah Fleur e superb....Miracle de Lancome... dintre cele dulci imi place FRAGILE de JEAN PAUL GAULTIER ....sunt asa de multe. Diana, daca iti place Angel sigur o sa iti placa si Alien de Thierry Mugler, e super. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 3/2/2006 Mesaje: 5605
| Am avut si eu Miracle de la Lancome miroase tare bine, dar acum folosesc Lacoste si poate vine mosul cu Chanel 19 sau Noa de la Cacharel acel cu biluta alba e super si asta. Si Amor Amor am avut o mostra, miroase bine, dar mi s-a parut prea dulce pentru mine. |
|
| M-ati innebunit cu Cacharel asta. Am sa incerc si eu unul ca tare-l mai laudati. |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Eu raman fidela Hugo Boss si Alin chiar. |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Daca tot l-ati amintit, Miracle de la Lancome e preferatul meu Mereu imi fac stoc de frica sa nu raman fara. Imi mai place Dune- Dior, dar nu la fel de mult. |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 13501
| Chanel Allure...imi place foarte mult, dar este foarte scump! |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Iata ce mi-a daruit Sauro zilele trecute cind s-au implinit 17 ani de cind am venit in It
|
|
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
|
Preferatul meu este Flower - Kenzo ( este si parfumul care mi se potriveste cel mai bine)
Am mai folosit in ultima perioada si Armani Code, Miracle de la Lancome. Dupa ce incerc mostrele de parfumuri in parfumerii tot la Kenzo ma intorc... nu reusesc sa gesesc ceva de care sa fiu multumita ...
|
|
Inregistrat: 3/13/2006 Mesaje: 5519
|
Bravo Sauro! |
|
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| Preferatul meu este ORGANZA - GIVENCHI, am ramas blocata la el de vreo 4 ani , mai imi place Amor Amor - Cacharel, Poeme si Hypnose Lancome, etc, etc ... ador parfumurile, dar nu intotdeauna mi le permit in cantitati industriale, cum folosesc eu |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Ema, sa-l golesti cu placere si in preajma sotului
Da, in tara parfumurile au niste preturi nepamantesti, eu una abia imi permiteam sa-mi iau un parfum ca lumea intr-un an, noroc cu sotul ca mai mergea in afara si imi mai aducea si noroc si cu mama mea, careia-i face si-acum placere sa-mi trimita cate ceva pentru mine , desi aici mi-am luat tot ce-am vrut si ii tot zic sa nu-mi mai trimita...preferatele mele sunt Cerutti Image for women, Mademoiselle de Chanel, L'eau D'Yssey, Fragile de Gaultier, Miracle de Lancome...si mi-am descoperit un crush si pt cateva de la Yves Rocher . |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mie imi plac tare mult parfumurile, si consum multe Eram simbata la plimbare si am fost si la parfumerie pentru ca trebuia sa iau un cadouas pentru o colega de clasa cu Stefy si care sarbatorea ziua de nastere si cind alegeam cadoul ei (i-am luat o crema de corp Pupa), Sauro m-a intrebat daca mi-ar place un parfum si sa mi-l aleg Ce scump e barbatelul meu Dupa am mers la restaurant sa "petrecem" intr-un fel amintirea ca s-au implinit atitia ani de cind am venit in It, si am povestit si ris toata seara amintindu-ne cum eram la inceputuri!
Apropo de preturi la parfumuri, aici cele bune sint 50ml n jur de 50-70 euro, 100ml in jur de 100-120 euro. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Sunt destul de scumpute, dar depinde si marca si daca sunt eau de parfum sau eau de toilette...aici sunt mai ieftine, iti dau si-un cadout la el si daca mai ai si-un cupon il scoti bine . |
|
| Zilele trecute am probat un Opium de la YSL. Este parfumul care nu mi se potriveste, m-a uimit cata nepotrivire cu a mea persoana. Parfumul cred ca-i o parte din noi si dincolo de marca ramane si o compatibilitate cu cel ce-l poarta. |
|
|