|
Nivel: Membru
Inregistrat: 8/10/2012 Mesaje: 4
| Ce tare !!! cum inveti tu lumea sa vb pe forum. scuze daca am spus altceva decat trebuia sa spun. scuze ca pe forum mi-am dat cu presupusu'.... nu stiam ca nu e voie... - stiam doar ca e vorba de copii, care nu au nici o vina... grija mare ... ca mai presus de interesul personal, cand esti parinte, trebuie sa stea interesul copilului. Ce parinte poti sa fii sa-ti lasi copilul in conditiile pe care le-ai descris ???!!! Repet : " minciuna are picioare scurte " Mi-a spus cineva odata sa nu fac prostia sa intru pe forum-uri...cata dreptate avea!! Am intrat doar ca m-a revoltat acesta atitudine falsa, mincinoasa si plina de venin.... habar n-am ce poate urmari sau ce foaloase poate primi cineva ca sa scrie asa ceva. A fost ultima mea vizita aici... |
Inregistrat: 8/14/2012 Mesaje: 6
| danutdanut75 wrote:Ce tare !!! cum inveti tu lumea sa vb pe forum. scuze daca am spus altceva decat trebuia sa spun. scuze ca pe forum mi-am dat cu presupusu'.... nu stiam ca nu e voie... - stiam doar ca e vorba de copii, care nu au nici o vina... grija mare ... ca mai presus de interesul personal, cand esti parinte, trebuie sa stea interesul copilului. Ce parinte poti sa fii sa-ti lasi copilul in conditiile pe care le-ai descris ???!!! Repet : " minciuna are picioare scurte " Mi-a spus cineva odata sa nu fac prostia sa intru pe forum-uri...cata dreptate avea!! Am intrat doar ca m-a revoltat acesta atitudine falsa, mincinoasa si plina de venin.... habar n-am ce poate urmari sau ce foaloase poate primi cineva ca sa scrie asa ceva. A fost ultima mea vizita aici...
Pai atunci ADIO!!! Si incepi tu iar sa acuzi niste oameni care si-au exprimat parerea despre aceasta gradinita. Daca citesti bine cineva a cerut opinii, noi le-am dat.... apoi vine unu ca tine si arunca cu noroi in noi. Esti terminat. Ce vroiai sa spui cu "grija mare"? cumva imi ameninti copilul? Si nu te mai repeta atata cu "minciuna are picioare scurte" ca se vede de la o posta ca doar aperi interesele gradinitei. Noi parintii nemultumiti( de altfel foarte multi la numar)am ales sa ne retragem copii de la aceasta gradinita care nu ofera nimic,dar in schimb cerinte sunt cu duiumul. |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| da, ca sa zic, ma surprinde preponderenta nemultumirilor. va scriu din pozitia unui tata care a avut copilul 3 ani la aceasta gradinita. la grupa mijlocie, mare si pregatitoare. l-am mutat la kids club dupa ce a urmat grupa mica la o gradinita de la care chiar asteptam foarte multe, insa prefer sa nu dau nume. cat priveste kids club, ca sa respect subiectul topicului. al meu baiat a fost la Kids Club pe Moise Nicoare 2 ani si ultimul an pe Vulcan Judetul, unde s-a mutat in toamana 2011. ce sa va spun. am avut copilul 3 ani aici, chiar ar fi culmea sa am ceva serios de reprosat. nemultumiri nesemnificative, ca la orice gradinita. nicaieri nu veti gasi perfectiunea. este f important sa comunici cu educatoarea, directoarea, asistenta medicala, bucatareasa sau ingrijitoarea la fel de bine si mai ales de egal. ganditi-va ca acei oameni intampina zilnic minim 100 de copii dimineata. cu cine ce sa discute si pe cine sa multumeasca mai intai. chiar ma gandesc acum si va spun f sincer ca nu am ce sa le reprosez. Ca se mai ceratu sau bateau sau murdareau copii intre ei? as fi carcotas sa spun asta ! ca imi da bon sau nu? astea-s carcoteli. pentru mine a fost important sa ne simtim in siguranta, atat noi, cat si copilul. daca voi mai avea unul, cu siguranta l-as inscrie tot aici. mai ales atata timp cat la grupa mare si pregatitoare va fi D-na Consuela DOBRANIC. mai pot enumera pe D-na Mariana, pe Alina, pe Mihaela asistenta. niste oameni deosebiti. nu mai spun de optionale "eu, unic si valoros" conceput de D-na Oana. colegii de clasa la fel. si acum pastreaza legatura telefonic. cu unii va fi coleg si la scoala 80 sector 3. Pot vorbi la superlativ si de serbari. Bucuria si incantarea copiilor in "sezonul" de pregatire a serbarilor mai ales. Au program de la 8 dimineata pana la ora 20 seara. Dumnezeule, va spun ca nu mai gasiti asa ceva ! Cine isi permite o gradinita privata, o face pentru ca munceste mult si nu poa sa-si ia copilul ca bugetarii la ora 16 sau 17 de la gradinita. In nici un caz de fitze. Pe de alta parte. Au grupe de elevi de 15 - 16 copii. Deseori mi-am "spionat" copilul pe gemuletul de la usa, uneori poate ma urau angajatii din acest motiv, insa ma convingeam cu ochii mei ca are loc in clasa, ca socializeaza si mai ales participa la lectii copilul. D-na Diana sau Consuela stiu f bine. Toti copii imi erau dragi. Nu paraseam gradinitza pana nu-i vedeam si salutam colegii. In mod special pe Clara, Mara, David etc Este un loc unde ti se permite sa savurezi aceste clipe de parinte. Nu stiu, pentru mine a contat foarte mult si deja imi este dor de acele clipe. Imi puteti adresa intrebari daca credeti ca va pot ajuta cu argumentele mele sa va decideti. |
| legat de taxa. aceasta este fixa. incepand cu 15 septembrie, pana pe 15 iunie. foarte important: exprimata in lei. intradevar nu au POS sa poti face plata cu cardul, insa exista internet banking. asa scapi si de problema bonului da casa. chiar daca trebuie intelese si doamnele directoare ca au nevoie de plati cash, pentru platile curente ale gradinitei. fiind o gradinita privata, este firesc sa platesti la fel si fractiile de luna, ma refer la persoana care a postat chestia cu vacanta de Craciun. nu se face "pontaj" ca la gradi de stat. si sa platesti cate zile a fost "la servici". e problema ta ca nu-ti vine copilul la scoala sau ca sunt cateva zile da vacanta. pana la urma pe 3 ianuarie iti primeste copilul !!! restul este numai carcoteala. pe de alta parte,vedeti ca in primul an sau la inceputul fiecarui an scolar de fapt, "erup" fel de fel de boli, declansate datorita intrarii in comunitate nu dati imediat vina pe conditiile de la gradinita.
|
| cat priveste taxa de serbare. pot sa va spun ca aceasta varia in functie de ziua si mai ales ora programata, insa nicioadata nu a depasit 120 sau 140 de lei. precizez ca aceasta se sustinea intro sala de la palatul copiilor din parcul piedone. este adevarat ca mai inchiriai sau cumparai un costum, dar asta se intampla de 2 sau 3 ori pe an !!! nu mai spun ca daca gestionezi bine situatia, cumperi totul un pic mai mare si le folosesti la fiecare serbare. ma refer inclusiv la Halloween. nu mai spun ca serbarile sunt pregatite si prezentate IMPECABIL de Anca Turcasiu. veti plange cand va veti vedea copilul cum danseaza si canta. mai ales cat de fericit este pe scena in putinele minute alocate fiecarei grupe in cadrul fiecarei serbari. se organizeaza excursii la Horezu, la mesterii de lut. la muzee, la gradina zoologica. alegeti aceasta gradinita si nu veti regreta. probleme veti gasi oriunde. dar la kids club parca-s prea putine ca sa alegeti altceva din cauza lor. |
|
Inregistrat: 9/2/2012 Mesaje: 3
| buna seara sunt noua pe aici,,,as vrea sa "zic"si eu cate ceva despre aceasta gradinita,nu stiu daca este frumos dar asta e,1.nu cred ca v-ar placea sa stiti ce mancare se da la acei copilasi;2.ce responsabilitati au ingrijitoarele din gradinita si la cat de prost sunt platite...;3. exista cineva pe aici care are copilul de ceva vreme in aceasta gradinita?si-a pus intrebarea de ce nu este mereu acelasi personal de cand s-a deschis aceata gradinita?!o seara buna |
|
| la gradinita kids club de pe vulcan judetul baiatul meu a fost in contact timp de 3 ani de zile cu aceleasi persoane si mai ales colegi. cu alte cuvinte, din grupa lui, cu ce colegi a inceput, cu ei a absolvit/terminat. daca vreun parinte sau chiar copil, nu erau multumiti, probabil nu ar fi ramas si in anii urmatori, logic, nu? cat priveste "rotatia" angajatilor, daca este adevarata, probabil se datoreaza tocmai faptului ca era bine pregatit si, pe cale de consecinta, dorit de alte gradinite. repet, toate postarile mele fac referire stric la gradinita kids club, de pe strada vulcan judetu' din zona intersectie dristor/depou tramvaie. in militari nu stiu ce se intampla insa, la cat au investit, ma indoiesc ca este adevarat tot ce s-a scris despre ea. |
|
Inregistrat: 8/14/2012 Mesaje: 6
| ilhan wrote:la gradinita kids club de pe vulcan judetul baiatul meu a fost in contact timp de 3 ani de zile cu aceleasi persoane si mai ales colegi. cu alte cuvinte, din grupa lui, cu ce colegi a inceput, cu ei a absolvit/terminat. daca vreun parinte sau chiar copil, nu erau multumiti, probabil nu ar fi ramas si in anii urmatori, logic, nu? cat priveste "rotatia" angajatilor, daca este adevarata, probabil se datoreaza tocmai faptului ca era bine pregatit si, pe cale de consecinta, dorit de alte gradinite. repet, toate postarile mele fac referire stric la gradinita kids club, de pe strada vulcan judetu' din zona intersectie dristor/depou tramvaie. in militari nu stiu ce se intampla insa, la cat au investit, ma indoiesc ca este adevarat tot ce s-a scris despre ea.
Nu ai cunostinte de gradinita din Militari, dar spui ca s-a investit....de unde cunosti toate aspectele astea? Nu te mai indoi ca ramai cocosat
|
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| Mirre, poate ca ar trebui sa folosim un limbaj civilizat... fara jigniri, cearta, replici "destepte" etc. Cel putin asa spune regulamentul acestui forum! Multumim! |
|
Inregistrat: 9/2/2012 Mesaje: 3
| am revenit,cu alte vesti despre gardinita King George -Militari,(cea care m-ar fi interesat pe mine pentru a-mi inscrie copilasul acolo,deci m-am convins acum si mai bine platesc o bona pentru a sta cu cu copilasul meu...)ultima data cand am ajuns la gradinita aveam toate actele si bani pentru a inscrie copilasul dar ce am vazut nu mi-am putut inchipui nici odata ca se poate intampla intr-o gradinita particulara(unde trebuie sa fie totul "ca la carte"(fara tipete la copii,era o galagie infernala,putin personal si umilirea lui in fata parintilor,copii raciti...etc) cum s-ar zice).daca vreti sa va mai dau detalii despre aceasta gradinita mai revin,si tot ce zic este exact ceea ce am vazut,cat timp am fost sa vad si sa ma asigur daca imi inscriu copilasul acolo sau nu,dar cam atat va mai zic nu vreau sa fac o reclama proasta la aceasta gradinita |
|
Inregistrat: 7/3/2012 Mesaje: 4
| danutdanut75 wrote:Super...incepem sa jignim. Pentru mine e deja prea mult. Mult succes cu copilul in alta parte. Deja am facut o greseala ca am intrat pe forum. nu e o gresala ca ai intrat pe forum. ai gresit cand ai inceput tu si nu altcineva, sa jigneasca pe toti cei care au fost impotriva modului in care sunt tratati copiii la aceasta gradinita. de ce crezi ca doar tu ai dreptate atata timp cat mai multi parinti sustin contrariul? suntem aici sa ne exprimam parerile, sa dam un sfat celor care au de gand sa isi inscrie micutii la kids club. ei da, cartofi mancau cel putin pana in luna iulie, de 4 ori pe saptamana chiar daca afisau altceva. acum au inceput sa fie mai comunicativi, mai atenti fata de parinti intrucat s-au retras multi copii. cel mai tare ma deranja ca nu se ocupau de ei din punct de vedere educational. de ce crezi ca a plecat si o mare parte din personal? e clar ca faci parte din conducerea gradinitei pt ca se vede ca te-au deranjat mesajele noastre. daca ai fi fost parinte, ai fi avut o alta atitudine. |
|
Inregistrat: 9/10/2012 Mesaje: 2
| Buna tuturor Eu sunt noua pe aici, am intrat special pentru ca ma intereseaza subiectul acesta. Eu am copilul chiar la gradinita din Militari (la Kids Club ma refer), este al doilea an. Recunosc aici cateva din problemele care le-am sesizat si eu: intr-adevar transparenta anul trecut nu a excelat, atitudinea conducerii a lasat foarte mult de dorit. Dl. Director, este, intr-adevar, foarte arogant si ia personal orice critica, fie ea si de bun simt. Sper ca din acest punct de vedere sa se imbunatateasca lucrurile. Menu-ul nu era mereu afisat, iar pe site nu mai vorbesc, nu se actualiza cu saptamanile. Acum vad ca lucrurile stau mai bine din acest punct de vedere. Insa eu chiar urmaream menu-ul si nu am observat acea abundenta de cartofi de care se vorbea aici. Asta dc se respectau cele scrise acolo, lucru pe care nu il cunosc, intrucat al meu copil nu e de incredere la acest aspect . Insa, in ceea ce priveste educatia, am fost multumita. Educatoarea este intra-devar tanara (de fapt toate sunt), insa in general, la gradinitele particulare sunt tinere. Ce mi-a convenit a fost ca cel mic s-a atasat de ea, iar progresele s-au vazut. A invatat o gramada de poezii, cantece, a invata sa manance singura, sa se incalte/descalte, plus o gramada de cuvinte noi. Fisele de lucru le primeam saptamanal (cu mici exceptii, cand trebuia sa le cer eu) si se vedea ca se lucreaza. Una peste alta, trecand peste mitocania directorului, care m-a deranjat evident, am pus in cumpana acest lucru cu cele bune si am alesa sa ramanem. Nu mi s-a parut normal sa mut copilul pt ceva ce m-a deranjat personal,nu legat de copil in sine. Aaa, si referitor la transport am avut o problema dimineata, au avut zile cand au intarziat, iar seara, intr-adevar copii care sunt la transport pleaca undeva intre 17.15-17.30, din cate mi-am dat seama. |
|
Inregistrat: 9/10/2012 Mesaje: 2
| scuzati cele cateva greseli de ortografie |
|
Inregistrat: 5/16/2012 Mesaje: 8
| Buna ! M-am lamurit si eu cu gradinita "Kids Club" pe propia piele sa zic asa ...,mi-am dus copilul acolo si problemele expuse de voi inca persista, totusi ma intreb de ce nu se rezolva aceste probleme care sunt stiute de conducere (Fam.Duiu). Sincer acum ma interesez de Planeta Copiilor unde au plecat foarte multi copilasi si educatoarele bune din Kids Club Militari. Multumesc! |
|
Inregistrat: 5/16/2012 Mesaje: 8
| * |
|
|