|
Nivel: Membru
Inregistrat: 5/16/2012 Mesaje: 8
| Buna, Ma intereseasa parera voastra despre gradinita Kids Club -Militari, daca are cineva copilul la aceasata gradinita sa imi spuna si mie cum este?? Multumesc! |
| Buna, Chiar nimeni nu are copilul inscris la aceasta gradinita din 170 de persoane care au accesat acest subiect? Multumesc! |
Inregistrat: 5/30/2012 Mesaje: 1
| copilul meu este la kidsclub militari.
mergem de un 1 an. alegerea acestei gradinite a fost rezultatul multor cautari
Avantaje: - spatii generoase(cele mai mari sali de clasa pe care le-am vazut in tot bucurestiul) - personal prietenos si suficient de bine pregatit - bucatarie in cladire la parter, mancare se face in fiecare zi(nu firma de catering sau mai stiu eu ce inventie, meniu afisat saptamanal) - sala de mese, langa bucatarie, separat de locul in care petrec copii timpul - curte suficient de mare - monitorizare video a intrarii - 2 cursuri suplimentare gratuite - multe optionale, inclusiv inot cu piscina proprie(in alta cladire) - in luna august 3 saptamani de vacanta in care gradinita lucreaza, dar daca copilul este plecat cu parintii nu plateste nimic - toalete speciale adaptate pentru copii, si separate de cele pentru adulti - asistent medical(cu cabinet medical), medic psiholog - prezenti 100% din timp - organizeaza tot felul de evenimente gratuite sau cu preturi derizorii(vine teatru, mers in scurte excursii,...) - daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective - foarte bine din punct de vedere al igienei - evenimente destul de dese gen 1 iunie, 8 martie organizate de fiecare grupa la care sunt prezenti si parintii - la pranz copii dorm in sala de clasa, sunt aduse un fel de paturi pliante(se poate considera si dezavantaj, dar fata de ce am vazut in alte parti e foarte bine) - si poate cel mai important lucru, sunt multumit de cum a evoluat copilul in acest an de gradinita, doar atat ca aceasta evolutie este influentata si de familie
Dezavantaje - lipsa monitorizare video a claselor(motiv - se inhiba educatoarele daca se stiu urmarite) - daca nu este in zona in care locuiesti este mai dificil sa ajungi in fiecare dimineata si seara(ca alternativa asigura transportul dus/intors destul de scump - serbarile de craciun, paste costa 150-200 ron - vacanta de craciun este de pe 27 pana pe 6, perioda care se plateste ca si cand copilul ar fi prezent - daca copilul lipseste - va plati 70% din pretul zilei respective - daca vorbesti ceva cu directoare ai grija sa apara in contract, altfel o va da la intors - in zona este in dezvoltare cartierul rezidential din care face parte si gradinita, pana acum nu am simtit lucrul asta cine stie ce, dar e bine sa stii
Daca ai intrebari, te rog, pentru ca nu prea imi vin in minte alte lucruri acum
O zi excelenta
|
Inregistrat: 6/20/2012 Mesaje: 1
| Buna Am copilul de 2 ani la aceasta gradi. Ne mutam anul acesta ptr ca: - nu se mai lucreaza cu copii (nu mai primim fisele de lucru) - nu se respecta programul ( autobuzul cu copii ajunge cu o ora mai devreme se sf programului) - nu se respecta meniul (nu primesc ceea ce afiseaza, daca afiseaza) - nu primesti bon fiscal pe bani si nu platesti cu cardul ca gradi ar plati comisioane - directorii sunt aroganti si nu discuta cu parintii, problemele sunt tratate de asistenta sau de sifer, dupa caz - se depaseste nr de copii declarat in contract, la copilul meu erau 23 copii fata de 20 in contract - este departe si iarna raman izolati cum a fost cazul anul acesta
----- multe alte nemultumiri as adauga |
Inregistrat: 7/3/2012 Mesaje: 1
| Buna,eu am copilul in sect trei la aceasta gradinita. Sunt total nemultumita insa e aproape de casa si nu am ce face. Desi e mic are doi ani nu face engleza,nu dans..e static. Nu a invatat nimic in doua luni si de cand merge. Afara nu e amenajat cu leagane insa bani percep la fel ca in alte locatii tot kids club ,care sunt amenajate. Daca aveti intrebari va pot raspunde. Am avut asteptari mari de la gradinitele private...sunt dezamagita |
Inregistrat: 7/3/2012 Mesaje: 4
| Crisuip wrote:Buna Am copilul de 2 ani la aceasta gradi. Ne mutam anul acesta ptr ca: - nu se mai lucreaza cu copii (nu mai primim fisele de lucru) - nu se respecta programul ( autobuzul cu copii ajunge cu o ora mai devreme se sf programului) - nu se respecta meniul (nu primesc ceea ce afiseaza, daca afiseaza) - nu primesti bon fiscal pe bani si nu platesti cu cardul ca gradi ar plati comisioane - directorii sunt aroganti si nu discuta cu parintii, problemele sunt tratate de asistenta sau de sifer, dupa caz - se depaseste nr de copii declarat in contract, la copilul meu erau 23 copii fata de 20 in contract - este departe si iarna raman izolati cum a fost cazul anul acesta
----- multe alte nemultumiri as adauga
total deacord cu tine! gradinita este mare, noua, frumoasa. ce pacat ca cei care dispun de acest minunat spatiu nu stiu sa il valorifice! se spune ca omul sfinteste locul, nu? din pacate este valabila si in acest caz zicala conform careia " pestele de la cap se impute": directori/patroni aroganti carora nu le pasa de parerile celor care le platesc serviciile, nu au ca principal obiectiv educatia copiilor angajand personal fara experienta. daca cumva spui ca nu iti convine ceva ti se replica: "daca nu iti convine ia-ti copilul si pleaca". da, au 3 obtionale incluse in taxa dar oare le fac? engleza cel putin nu. de ce sa o faca atata timp cat exista curs de engleza cu plata? oricum, nici nu ar avea timp pentru ca avand 4 serbari pe an, nici nu ar avea timp sa mai faca altceva inafara repetitiilor pt spectacole. serbarile? da, majoritatea au fost ok doar ca nu aveau cum sa reflecte nivelul de pregatire de educatie al copiilor intrucat fiind multi in grupa, fiecaruia ii reveneau 2-3 minute din serbare. ei isi fac reclama cum ca ar colabora la dansuri cu scoala lui Mihai Petre. daca cumva si asta este unul din motivele pentru care vrei sa iti inscrii copilul acolo, da-mi voie sa iti spun ca aceasta colaborare a fost odata acum e istorie. la capitolul ingrijire stau bine dar oare e suficient? daca as fi in locul celei care a cerut pareri nu as alege o gradi particulara decat daca copilul ar fi foarte mic 1-2 ani. daca as fi nevoit sa aleg totusi o astfel de gradi, as testa calitatea celor care o guverneaza. aa, si daca locuiesti in cartier, ai o bila neagra la aceasta gradi: cunosc o mamica care locuieste in MR si careia nu i-au primit copilul pe motiv ca nu mai vrea copii de acolo ca cica parintii fiind mai multi la un loc, ar intretine barfa... nu stiu daca e asa ca nu locuim acolo dar cred ca nimeni nu ar fi nebun sa spuna ceva de rau despre oamenii care se ocupa de copilul lui decat daca ar avea motive intemeiate. |
| Buna ! Va multumesc tuturor pentru parerile si sfaturile oferite despre aceasta gradinita si sper ca vor mai fi si altii care sa ne impartaseasca opiniile sau experientele traite in colaborarea avuta cu aceasta gradinita. Sper ca Familia Duiu (conducerea gradinitei-scoala primara)sa citesca aceste comentarii si sa le interpreteze ca pe mai multe semnale de ALARMA .Nu intotdeauna un singur avantaj(spatiu) te poate clasa pe primul loc. Daca aveti recomandari,justificate ,privind alte gradinite le astept cu placere dar sa fie situate in sectorul 6. Va multumesc!
|
|
Inregistrat: 7/3/2012 Mesaje: 4
| daca tii neaparat sa iti inscrii copilul la o particulara, ar mai fi gradinita king george situata undeva in zona pacii. e mai eftina si nu e atat de spatioasa. ei zic ca fac multe acolo maiales din toamna. cica e finantata in mare parte de englezi si de aia ar fi asa mica taxa. mamicile care au copiii acolo s-au plans cel mai mult de imbolnaviri. nu stiu daca e neglijenta ori colectivitatea care in primul an de gradi aduce raceli. alta gradi dar de stat ar fi cea de langa teatrul masca recent renovata. |
|
Inregistrat: 8/10/2012 Mesaje: 4
| Crisuip wrote:Buna Am copilul de 2 ani la aceasta gradi. Ne mutam anul acesta ptr ca: - nu se mai lucreaza cu copii (nu mai primim fisele de lucru) - nu se respecta programul ( autobuzul cu copii ajunge cu o ora mai devreme se sf programului) - nu se respecta meniul (nu primesc ceea ce afiseaza, daca afiseaza) - nu primesti bon fiscal pe bani si nu platesti cu cardul ca gradi ar plati comisioane - directorii sunt aroganti si nu discuta cu parintii, problemele sunt tratate de asistenta sau de sifer, dupa caz - se depaseste nr de copii declarat in contract, la copilul meu erau 23 copii fata de 20 in contract - este departe si iarna raman izolati cum a fost cazul anul acesta
----- multe alte nemultumiri as adauga
Buna,
cred ca te-a pus cineva sa scrii asa ceva..... ca eu nu recunosc nimic din ce scrii....asta nu inseamna ca nu imi pun niste semne de intrebare.... Cu toate astea eu sunt super multumita de evolutia fetitei mele la kids club si le datorez mult acestor oameni.
Totusi nu inteleg de ce ar scrie cineva ceva despre meniu, ca eu il vad pe site, l-am cerut si in copie de la receptie si mi l-a dat. iar bon fiscal am primit de fiecare data chiar fara sa-l solicit. ... eu primesc bon inclusiv de la optionale. Daca ar fi 23 de copii in clasa cred ca s-ar vedea imediat la serbare...cat despre iarna...e deja prea mult sa interpretezi asa sau sa o pui sema lor
Mie mi se pare foarte multa rautate si neadevar... cred ca ai ceva personal cu ei... daca mai ai copilul aacolo te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu ei deschis, ca doar e vorba de copil aici |
|
Inregistrat: 8/14/2012 Mesaje: 6
| danutdanut75 wrote:
Buna,
cred ca te-a pus cineva sa scrii asa ceva..... ca eu nu recunosc nimic din ce scrii....asta nu inseamna ca nu imi pun niste semne de intrebare.... Cu toate astea eu sunt super multumita de evolutia fetitei mele la kids club si le datorez mult acestor oameni.
Totusi nu inteleg de ce ar scrie cineva ceva despre meniu, ca eu il vad pe site, l-am cerut si in copie de la receptie si mi l-a dat. iar bon fiscal am primit de fiecare data chiar fara sa-l solicit. ... eu primesc bon inclusiv de la optionale. Daca ar fi 23 de copii in clasa cred ca s-ar vedea imediat la serbare...cat despre iarna...e deja prea mult sa interpretezi asa sau sa o pui sema lor
Mie mi se pare foarte multa rautate si neadevar... cred ca ai ceva personal cu ei... daca mai ai copilul aacolo te sfatuiesc sa mergi sa vorbesti cu ei deschis, ca doar e vorba de copil aici
Recunosc si eu acealeasi probleme la gradinita asta,asa ca le voi lua pe fiecare in parte: - cu copilul nu se lucreaza decat in preajma unei serbari (si atat) - nu am copilul la transport, dar vad cum masina pleaca si cu o ora mai devreme ... - nu intotdeauna se respecta meniul, dar asta nu ma deranjeaza asa de tare, ma deranjeaza ca acesti copii mananca cartofi, cartofi si iar cartofi. - bonul eu il cer...daca nu-l cer, nu mi se da - directorii...vreau sa rectific eu....doar d-nul Duiu este arogant, jigneste, vb f urat, d-na Maria e mai amabila, cel putin cand vb cu tine nu te jigneste, ca o face pe la spate e prb ei - nu ma deranjeaza sa fie 23 de copii in clasa, ca asa este, dar ma deranjeaza ca nu e personal suficient, momentan( de vreo 4 luni) e o ingrijitoare la 3 grupe.... În conditiile cand ajungi sa dai 1200 lei pe luna mai nou si sa-ti stii si copilul aproape nesupravegheat, ce-ti ramane de facut???? da....sa te retragi, este raspunsul corect - da, iarna asta cu ninsorile care au fost, a fost crunt de ajuns, dar nu imposibil, de fapt tot orasul a fost paralizat, nu numai zona asta. Urat din partea lor ca m-au sunat intr-o zi la ora 17.30 sa-mi spuna ca a doua zi, ei inchid gradinita din cauza vremei nefavorabile, desi vremea se incalzise, zapada se mai topise, chiar a fost calda ziua aia - si nu utmimul rand ....cu ea( nu cu el) poti vb deschis, dar doar atunci cand isi da seama ca exista probleme de comunicare intre parinti si gradi, si fiindca sunt putini speriati de cati copii au plecat, ajunge chiar ea sa-ti propuna o intalnire pt a discuta
|
|
| Bravo !!! Ai reusit sa te dai de gol cine esti si acum inteleg de ce scrii asemena aberatii. Intamplator ii cunosc pe acesti oameni si nu pot sa nu reactionez. Eu daca as constata ca nu se mai lucreaza cu copilul meu as pleca imediat. De unde stii ca nu lucreaza ? Daca ai avut atatea nemultumiri de ce nu te-ai dus sa vorbesti cu ei. Asta cu "el vb urat si jigneste".... pai ce parinte si-ar inscrie copilul la o gradi privata daca i s-ar vb asa. Se vede ca ai ceva pesonal cu ei..... dar nu ca parinte....ci probabil ca ( fost ) angajat... din cate stiu nu s-a intarziat niciodata cu salariile si mai stiu din sursa sigura ca se dau si bonus-uri, asa ca nu inteleg de ce sa inventezi lucruri despre un colectiv si despre niste oameni ca ei. M-am interesat si stiam de altfel ca nu exista sa nu primeasca cineva bon... e elementar la o gradi autorizata... dar asta e, daca nu stii...inventezi. Si cum sa spui ca acesti copii mananca doar cartofi ? De ce nu te-ai dus sa ceri o portie de mancare sa vezi daca asa e. Eu mi-as dori sa pot sa-i gatesc fetitei mele zilnic la fel ca la gradi. Sincer! Pacat ca exista oameni pe lume atat de nerunoscatori. E urat sa inventezi lucruri despere cineva. Sfatul meu este ( pentru putinii oameni care citesc asta ) sa mearga imediat la conducerea institutiei respecteve si sa incerce sa se convinga daca este ceva adevarat din aceste zvonuri. E clar ca e doar o pesoana care vrea sa faca rau. Dar vorba doamnei directoare " Minciuna are picioare scurte ". La urma urmei fiecare parinte trebuie sa decida singur pentru binele copilului sau. |
|
| danutdanut75 wrote:Bravo !!! Ai reusit sa te dai de gol cine esti si acum inteleg de ce scrii asemena aberatii. Intamplator ii cunosc pe acesti oameni si nu pot sa nu reactionez. Eu daca as constata ca nu se mai lucreaza cu copilul meu as pleca imediat. De unde stii ca nu lucreaza ? Daca ai avut atatea nemultumiri de ce nu te-ai dus sa vorbesti cu ei. Asta cu "el vb urat si jigneste".... pai ce parinte si-ar inscrie copilul la o gradi privata daca i s-ar vb asa. Se vede ca ai ceva pesonal cu ei..... dar nu ca parinte....ci probabil ca ( fost ) angajat... din cate stiu nu s-a intarziat niciodata cu salariile si mai stiu din sursa sigura ca se dau si bonus-uri, asa ca nu inteleg de ce sa inventezi lucruri despre un colectiv si despre niste oameni ca ei. M-am interesat si stiam de altfel ca nu exista sa nu primeasca cineva bon... e elementar la o gradi autorizata... dar asta e, daca nu stii...inventezi. Si cum sa spui ca acesti copii mananca doar cartofi ? De ce nu te-ai dus sa ceri o portie de mancare sa vezi daca asa e. Eu mi-as dori sa pot sa-i gatesc fetitei mele zilnic la fel ca la gradi. Sincer! Pacat ca exista oameni pe lume atat de nerunoscatori. E urat sa inventezi lucruri despere cineva. Sfatul meu este ( pentru putinii oameni care citesc asta ) sa mearga imediat la conducerea institutiei respecteve si sa incerce sa se convinga daca este ceva adevarat din aceste zvonuri. E clar ca e doar o pesoana care vrea sa faca rau. Dar vorba doamnei directoare " Minciuna are picioare scurte ". La urma urmei fiecare parinte trebuie sa decida singur pentru binele copilului sau.
Bine, crezi ca as avea vreun motiv sa mint? e parerea unuia care sigur nu are copilul aici, deci nu stie ce se intampla..........sauuuu....dvs sunteti ori Duiu ori Duiu. Din 5 zile copii au 3 zile garnitura de cartof sub o forma sau alta.Dar poate ca am si vb cu ei, de unde stii tu??? ......"Asta cu "el vb urat si jigneste".... pai ce parinte si-ar inscrie copilul la o gradi privata daca i s-ar vb asa"-evident ca nu mi-as fi inscris copilul daca auzeam dinaninte, dar oricum pana la 1 sept mai avem cateva zile de indurat, apoi ne mutam la o alta gradi particulara. Dar vad ca stii cam multe, ca da bonusuri , ca nu intarzie cu salariile, deci ramane cum am stabilit, ori sunteti Duiu, ori cel mult un lingau de parinte, si stiu si cine anume s-ar preta la asa ceva. Deci pt cei ce citesc randurile astea sa stie ca interventia acestui om pe forum nu e decat o incercare disperata de a tine-n frau declinul in care se afla acum gradinita.
|
|
| danutdanut75 wrote:Bravo !!! Ai reusit sa te dai de gol cine esti si acum inteleg de ce scrii asemena aberatii.
Asa, deci cine ziceai ca sunt?
|
|
| Super...incepem sa jignim. Pentru mine e deja prea mult. Mult succes cu copilul in alta parte. Deja am facut o greseala ca am intrat pe forum. |
|
| danutdanut75 wrote:Super...incepem sa jignim. Pentru mine e deja prea mult. Mult succes cu copilul in alta parte. Deja am facut o greseala ca am intrat pe forum.
Puteai sa spui cel mult ca tu nu ai intampinat nici una din problemele astea, nu sa-ncepi tu sa dai cu presupusu ca, ba avem ceva cu ei personal, ba un fost angajat nemultumit. Puteai sa te rezumi strict la parerea ta si atat. Tu poti sa spui ce vrei de cei ce sunt contra, tie nu poate sa-ti spuna nimeni nimic....of of of. |
|
|