Pareri gradinita Kids Club din Militari
Subiectul anterior · Subiectul urmator
divulici
Scris: Saturday, November 3, 2012 2:43 PM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 7/3/2012
voi ati primit dvd-ul cu serbarea din iunie anul acesta? se pare ca nu au de gand sa le dea celor care s-au mutat desi au platit cate 40 lei! stiu ca abea acum le-au dat dar nu cred ca ni le vor dsuna.
opersoana
Scris: Saturday, November 17, 2012 6:01 PM
Nivel

Inregistrat: 9/2/2012
danutdanut75 wrote:

Buna,

cred ca te-a pus cineva sa scrii asa ceva..... ca eu nu recunosc nimic din ce scrii....asta nu inseamna ca nu imi
pun niste semne de intrebare....
Cu toate astea eu sunt super multumita de evolutia fetitei mele la kids club si le datorez mult acestor oameni.

Totusi nu inteleg de ce ar scrie cineva ceva despre meniu, ca eu il vad pe site, l-am cerut si in copie de la receptie si mi l-a dat.
iar bon fiscal am primit de fiecare data chiar fara sa-l solicit. ... eu primesc bon inclusiv de la optionale. Daca ar fi 23 de
copii in clasa cred ca s-ar vedea imediat la serbare...cat despre iarna...e deja prea mult sa interpretezi asa sau sa o pui sema lor

Mie mi se pare foarte multa rautate si neadevar... cred ca ai ceva personal cu ei... daca mai ai copilul aacolo te sfatuiesc sa mergi
sa vorbesti cu ei deschis, ca doar e vorba de copil aici

este foarte bine ca esti super multumita...pay da treb sa isi tina si ei cativa clienti aproape,sa nu o inchida gradinita....eu nu mi-as lasa copilul acolo....ciorba de cartofi.............morcovi necuratati:-& .....etc
t.simonik80
Scris: Sunday, March 3, 2013 8:37 AM
Nivel

Inregistrat: 3/3/2013
Buna tuturor! Sunt noua pe acest forum si am nevoie de un ajutor din partea voastra. Eu as vrea sa imi inscriu copilul la after school la sediul din Militari. Are cineva copilul inscris aici? Care sunt conditiile?
afterschool_user
Scris: Wednesday, March 20, 2013 9:46 AM
Nivel

Inregistrat: 3/20/2013
t.simonik80 wrote:
Buna tuturor! Sunt noua pe acest forum si am nevoie de un ajutor din partea voastra. Eu as vrea sa imi inscriu copilul la after school la sediul din Militari. Are cineva copilul inscris aici? Care sunt conditiile?

Buna,
iti voi oferi parerea mea in urma experientei avute la after school la Kids Club Militari acum o luna.
Inca din ziua in care am semnat contractul, din momentul in care am achitat taxa de inscriere + tariful pt prima luna, doamna s-a facut nevazuta... As fi vrut sa mai discut cu dansa cateva detalii despre copil (preferinte in privinta activitatilor, personalitatea lui) dar nu am mai avut cu cine pentru ca doamna a plecat imediat si nu mai revenit. Nu mai spun ca in rest, nu aveam cu cine sa vorbesc acolo.
In plus, copilul a avut niste probleme de adaptare la care nimeni nu a manifestat nici o dorinta de cooperare pentru a fi integrat. A fost considerat copil problema si pur si simplu, ni s-a cerut sa nu-l mai aducem dupa ce a trecut luna platita.

Acum copilul e la alt after school, unde s-a integrat foarte bine si nu sunt nici un fel de probleme. De aici se vede, zic eu, calitatea oamenilor, nu doar interesul de a lua niste bani fara nici un efort in afara standardelor impuse de ei sau implicare in relatia cu copilul.

Din pacate, se pare ca nu sunt singura persoana nemultumita de aceasta institutie ...
Sper sa te ajute sa iei cea mai buna decizie pentru copil.
kali
Scris: Wednesday, March 20, 2013 10:23 AM
Nivel
Nivel: MEMBRU FONDATOR

Inregistrat: 5/27/2006
afterschool_user wrote:

As fi vrut sa mai discut cu dansa cateva detalii despre copil (preferinte in privinta activitatilor, personalitatea lui) dar nu am mai avut cu cine pentru ca doamna a plecat imediat si nu mai revenit. Nu mai spun ca in rest, nu aveam cu cine sa vorbesc acolo.
In plus, copilul a avut niste probleme de adaptare la care nimeni nu a manifestat nici o dorinta de cooperare pentru a fi integrat. A fost considerat copil problema si pur si simplu, ni s-a cerut sa nu-l mai aducem dupa ce a trecut luna platita.

Acum copilul e la alt after school, unde s-a integrat foarte bine si nu sunt nici un fel de probleme. De aici se vede, zic eu, calitatea oamenilor, nu doar interesul de a lua niste bani fara nici un efort in afara standardelor impuse de ei sau implicare in relatia cu copilul.

Trist...
Protoss
Scris: Tuesday, July 2, 2013 5:13 PM
Nivel

Inregistrat: 7/2/2013
Buna ziua, va rog , sunt disperat. Nu stiu unde sa imi duc copilul din aceleasi motive enumerate pe forum. Daca stici o gradinita unde pot sa il ducc pe piticul meu de nici 4 ani astept indrumari. Si eu am patit majoritatea lucrurilor spuse. Recunosc ca inca e acolo si nu stiu ce sa fac. Nu il duc decat pentru simpul fapt ca inca nu am gasit ceva ok. Si nu pot sa stau cu gandul ca nu stiu ce face inauntu .... Si multe altele. Acum evident fiecare parinte are perceptia lui legata de o anume gradinita daca e ol sau nu. Insa astept de la voi cateva indrumari si as ramane indatorat.
Ceva prin Militari sau sector 5

Multumesc anticipat.
Shock2880
Scris: Friday, August 16, 2013 9:56 AM
Nivel

Inregistrat: 8/16/2013
Puteti incerca Gradinita Scooby and Friends, in spatele benzinariei OMV de pe bulevardul Timisoara.
Este autorizata, are camere de supraveghere..
Nu stiu ce sa va mai spun altceva. Trebuie sa mergeti sa vedeti.
Fiecare parinte are alte asteptari de la o gradinita.
Pe mine ma intereseaza sa manance bine, sa fie ingrijit corespunzator, sa mearga cu placere la gradinita.
Pana la urma reactia copilului in momentul intrarii in gradinita spune tot despre felul in care s-a acomodat acolo.

Spor la "cumparaturi" :D
Soniaadela
Scris: Thursday, February 1, 2024 5:07 PM
Nivel

Inregistrat: 2/1/2024
Bună, afterschool_user 👋
Îmi poți da mai multe detalii despre ceea ce s-a întâmplat!?
Și eu am copilul la această grădiniță și nu sunt deloc mulțumită.
Adresa la care îmi poți scrie este :
soniaadela10@yahoo.com
Mulțumesc.
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.