Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| delfinasa wrote: [/color]Anabella[/b], mananca mai bine, consistent, bea lapte, iaurturi, supe/ciorbe si ceaiuri pentru stimularea lactatiei...si odihna conteaza, lungeste-te in pat odata cu piticii si o sa vezi ca altfel raspunde corpul tau cand e odihnit si bine hranit. Despre ceaiuri pentru stimularea lactatiei nu stiam,care sunt alea? |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Mami de Rik si Flavio wrote: Pai eu vreau sa ii dau la copil piept numai ca nu mai am asa mult!!! dar tu cum ii dai ...prima piept si dupa completare?sau cum?sau odata sticla odata pieptul?
De fiecare data sanii primii; incepi cu cel care nu are asa mult lapte, il lasi sa-l goleasca, apoi cu celalalt la fel...daca vezi ca nu este suficient, ii suplimentezi cu bibi. Fii pozitiva si nu te mai gandi ca "nu mai am lapte mult", ca "nu mai pot alapta"...gandurile astea influenteaza corpul, care se va comporta exact cum gandesti.
Mami de Rik si Flavio wrote:Despre ceaiuri pentru stimularea lactatiei nu stiam,care sunt alea?
Sunt ceaiuri speciale si se comercializeaza de regula in farmacii / magazine de produse naturiste...daca nu gasesti, fa-ti ceai de chimen si bea-l ca pe apa sa vezi ce ti se umplu sanii cu lapte . |
|
| delfinasa wrote:Sunt ceaiuri speciale si se comercializeaza de regula in farmacii / magazine de produse naturiste...daca nu gasesti, fa-ti ceai de chimen si bea-l ca pe apa sa vezi ce ti se umple sanii cu lapte . Delfinasa multumesc mult am sa urmezi sfaturile tale!!! |
|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| Anabella si ceaiul de soc este bun pt lactatie, si te ajuta si la slabit! |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 12/17/2007 Mesaje: 25891
| Anabella uite cateva variante
|
|
Inregistrat: 6/19/2009 Mesaje: 2349
| miriam wrote:Anabella si ceaiul de soc este bun pt lactatie, si te ajuta si la slabit! Stiam de lactatie, dar nu stiam de slabit....:018: Bun de stiut! La mine ceaiul de soc a functionat perfect! Mami de Rik si Flavio, daca te stresezi, mai mult nu ai lapte...eu de aia l-am si intarcat pe Alex, eram super stresata la un moment dat cu un examen si nu mai aveam destul.....Pupici! |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 5089
| ceai de soc ziceti? ia sa iau si eu! multumesc de pont! am baut si eu ceai de lactatie de la Fares si am luat Galactogil dar nu mi se pare ca au avut vreun efect sa dau pe spate.
Anabella, imi pare rau ca si voi aveti problema asta. incearca sa "tii" de lapte, cum se zice.
eu ma mulg in continuare si e ok: scoatem majoritatea lapticului necesar peste zi, completam putin, in special seara. noaptea suge de la mine si suntem ok amandoua. vreau sa va spun ca nu regret nici o secunda ca am introdus si completarea si ca ma mulg! am sesizat ca de cand copila mananca bine la 3 ore (cam asa cere de papa, cu mici variatii), doarme foarte bine si este multumita, aproape ca nici nu ii auzim gurita toata ziua. inainte de a face pasul asta se tot foia, dormea mai agitata, ar fi stat la san si din 30 in 30 de minute uneori si era evident ca ceva o deranjeaza. acum imi dau seama ca de fapt era foamea.
parerea mea este ca nu are sens sa se tina cu dintii de alaptarea exclusiva atata timp cat mama nu poate sa ii ofere copilului tot laptele de care are nevoie sau cat copilul nu poate/nu vrea sa isi scoata singur laptele din san. mi se pare mai uman si mai normal sa ii suplimentezi cu formula decat sa il lasi sa faca foamea. mi-a sugerat o mamica la un moment dat sa o las sa flamanzeasca cateva zile ca o sa suga pana la urma! asa ceva n-am auzit in viata mea si mi s-a parut chiar dusa respectiva! |
|
| Multumesc raly,am sa ma duc maine la farmacie sa vad daca gasesc aici!! |
|
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| Si ceaiul de marar este bun pt.stimularea lactatiei. eu nu am crezut, dar am o prietena care cu amandoi copiii a baut numai ceai din acesta si a crescut cu laptic de la ea un zdrahon de copilas. Andi&Mariuca, eu de ex. nu ma puteam mulge, dupa cum ti-am zis si, si eu credeam tot timpul ca nu mai am lapte si cea mica a supt numai la san pina la 7 luni si am trecut si peste o vara foarte calda. Asa avem noi impresia ca nu mai avem lapte, dar copilasul este cea mai buna pompa |
|
| Poate o fi bun el,dar aici nu gasesc marar |
|
Inregistrat: 5/17/2009 Mesaje: 4992
| pe baza de marar se fac si ceaiuri pt colici la copii. cineva din austria mi-a promis ca imi aduce cand era davis mic, dar a ramas doar promisiune. andi&mariuca si eu am baut de la fares ceai pt lactatie, si nu as putea spune ca am avut lapte mai bine de la el. Anabella intreaba la farmacii naturiste . |
|
| Am sa intreb azi,multumesc! |
|
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Daca nu gasesti ceai pentru stimulare cumpara separat si fa-ti. Uite, ceaiul de la Fares contine: fructe de anason, fructe de fenicul, fructe de chimion, urzica, roinita, cimbrisor, menta. Nu pe toate sa le cumperi, dar macar chimenul, anasonul, fenicul. Astea sunt foarte bune.
A, si eu am folosit cu succes granulele homeopate Ricinus communis CH30, de 3 ori pe zi cate 2 granule. |
|
| Multumesc Ninetem,numai sa gasesc aici aceste granule |
|
Inregistrat: 1/16/2009 Mesaje: 1578
| Cind alaptam, mi-a recomandat pediatra sa beau si cite un pahar de bere din cind in cind, pentru stimularea lactatiei... |
|
|