Pareri despre intarcare
Subiectul anterior · Subiectul urmator
delfinasa
Scris: Friday, April 7, 2006 6:37 PM
Nivel
Nivel: Senior

Inregistrat: 2/13/2006
Unii copii renunta singuri la masa de noapte, altii trebuie putin ajutati...noi ne incadram in prima varianta, dar inainte sa reusim cu asta, am incercat-o pe cea de-a doua si n-a mers, mai rau ne faceam la toti...pana de curand mi se trezea noaptea sa suga si tragea bine, nu se-ncurca...am incercat eu sa-i dau ceai, apa, dar plangea si se trezea si nu se mai culca si ne strica noptile si mie si lui tati...asa ca am lasat-o pe ea in continuare sa-si faca de cap (adica ii dadeam sa suga) si intr-o noapte nu s-a mai trezit, a doua noapte la fel, si avem acum aproape 2 saptamani de somn bun neintrerupt peste noapte...nu i-am schimbat nimic in alimentatie, a venit de la ea totul si eu, nu va spun, sunt in al noualea cer de fericita...dormim amandoua de rupem paturile (fiecare pe al ei ras ).
delfinasa
Nivel

Unii copii renunta singuri la masa de noapte, altii trebuie putin ajutati...noi ne incadram in prima varianta, dar inainte sa reusim cu asta, am incercat-o pe cea de-a doua si n-a mers, mai rau ne faceam la toti...pana de curand mi se trezea noaptea sa suga si tragea bine, nu se-ncurca...am incercat eu sa-i dau ceai, apa, dar plangea si se trezea si nu se mai culca si ne strica noptile si mie si lui tati...asa ca am lasat-o pe ea in continuare sa-si faca de cap (adica ii dadeam sa suga) si intr-o noapte nu s-a mai trezit, a doua noapte la fel, si avem acum aproape 2 saptamani de somn bun neintrerupt peste noapte...nu i-am schimbat nimic in alimentatie, a venit de la ea totul si eu, nu va spun, sunt in al noualea cer de fericita...dormim amandoua de rupem paturile (fiecare pe al ei ras ).
delfinasa
Nivel

nu stiu de ce mi-a atasat mesajul asta de 3 ori...HELP!
Laura&Alfonso
Scris: Friday, April 7, 2006 7:31 PM
Nivel
Nivel: Avansat

Inregistrat: 4/4/2006
Alfonsa are alimentatie mixta...cum mananca mult a trebuit sa incep sa ii dau ca completare lapte praf hero baby...la inceput nici nu vroia sa il vada..dar cand i-am l-am amestecat cu cereale i-a placut....si cu toate ca pe la 10 mananca un biberon de vreo 250 ml de lapte cu cereale tot se trezeste noapte ca sa pape oleaca de piept ...si de multe ori cere doar sa stea cu nasul in el...ii place sa se alinte
g_nicoleta2000
Scris: Friday, April 7, 2006 8:50 PM
Nivel

Inregistrat: 2/14/2006
delfinasa wrote:
nu stiu de ce mi-a atasat mesajul asta de 3 ori...HELP!

Pai, de bucurie ca dormi noaptea si mesajul s-a postat de 3 ori asa debordezi de fericire.yes

Laura, bebelusul tau are scuza de a avea 5 luni asa ca nu-i o tragedie ca inca se trezeste pe cand caprita mea este "fata mare", acusica bat 10 lunutze la poarta.
stele_pe_cer
Scris: Friday, April 7, 2006 10:13 PM
Nivel

Nico, desi nu te fatuiesc din proprie experienta pentru ca Matei inca de la o luna jumate nu s-a mai trezit noaptea pentru supt, iti spun ce as face eu:nu i-as da nici apa sau ceai, pentru ca asta ar deveni un nou ritual:ori ca ii dai sa suga, ori ca ii dai apa sau ceai, tot te trezesti sa o faci.As incerca (daca copilul accepta) sa ii dau suzeta bagata in cateva picaturi de Sab Simplex sau Baby Water Gripe, sau orice altceva care ii face palcere, care ste inofensiv si care nu afecteaza dintii.

Ma gandesc ca la suzeta oricum va renunta la un moment dat, iar suzeta nu te incomodeaza pe timpul noptii.Daca la inceput o va cere mai des, doar i-o pui in gurita cu okii inkisi si gata balciul, nu mai pierzi minute bune ca la supt sau la ceai.

Nu stiu daca e o idee buna sau nu, dar eu asta as face in ultima instanta.
Anaida
Scris: Friday, April 7, 2006 10:20 PM
Nivel

Inregistrat: 2/12/2006
g_nicoleta2000 wrote:

Pai, de bucurie ca dormi noaptea si mesajul s-a postat de 3 ori asa debordezi de fericire.yes

Laura, bebelusul tau are scuza de a avea 5 luni asa ca nu-i o tragedie ca inca se trezeste pe cand caprita mea este "fata mare", acusica bat 10 lunutze la poarta.

Nico...ma iei la bataie daca o sa spun ca fie-mea doarme ne-ntrerupt de la 9-10 pana la 6-7 dimineata? Si n-am facut nimic special...fiu-meu ma innebunea...pana la 10 luni s-a trezit sa manance noaptea...asa ca...depinde de copil. Cred a Alexandra mea seamana cu taica-sau, ca si el doarmeeeee beeeetooon!
Laura&Alfonso
Scris: Friday, April 7, 2006 10:47 PM
Nivel

g_nicoleta2000 wrote:

Verisoara sotului meu a nastut sase zile dupa ce am nascut eu o fetita care de la inceput dormea de pe la 10-11 seara pana pe la 8-9 dimineata.... nu e vorba de varsta ..fiecare copil are ritmul lui....
Laura&Alfonso
Scris: Friday, April 7, 2006 10:47 PM
Nivel

Alfonso are nopti in care nu se trezeste deloc aproape si alte nopti in care la fiecare jumatate de ora sau o ora se trezeste
sousourel
Scris: Sunday, April 9, 2006 7:16 AM
Nivel

Inregistrat: 2/18/2006
Chiar ma intrebam si eu cum o fi cu intarcarea, ca Victor al meu e prea indragostit de tzi-tzi a lui ras pentru ca sa o poata lasa curand oare Suge dimineata la trezire, pe parcursul zilei 1-2 ori si apoi seara inainte de nani. uneori, mai rar si mai ales din cauza calatoriei la cj (probleme de adaptare) se mai trezeste pe parcursul noptii pentru "convorbiri" cu draga lui ras
anason
Scris: Friday, February 9, 2007 12:23 PM
Nivel: Guest

Am o fetita de 10 luni si ma gandesc f serios sa intarc pt ca incep serviciul. Problema este ca nu prea mananca laceva decat san. Desi am introdus toate trei mesele de peste zi ea prefera tata si este un calvar masa. Ce ma fac? Cum o intarc? In plus nu adoarme decat la san si zi si noapte.
anason
Scris: Friday, February 9, 2007 12:29 PM

Am o fetita de 10 luni si ma gandesc f serios sa intarc pt ca incep serviciul. Problema este ca nu prea mananca laceva decat san. Desi am introdus toate trei mesele de peste zi ea prefera tata si este un calvar masa. Ce ma fac? Cum o intarc? In plus nu adoarme decat la san si zi si noapte.
mihaela_sterre
Scris: Wednesday, April 16, 2008 8:42 PM

Salutare mamici!Fetita mea are 5 luni si jumatate si e pur si simplu foarte indragostita de tatica,asa ca nu am de gand s-o intarc foarte repede.Laptele de mama e cel mai bun pt bebe,e pacat sa privam copiii de ce-i mai bun!problema e ca fetitei mele nu-i plac cerealele,deloc!alcool In rest mananca tot ce trebuie pt varsta ei(piureuri de fructe,legume).In concluzie,e atat de buna tatica si o iubeste asa mult ca pe langa ea cerealele sunt...releras Asa ca alaptati cat se poate,oricum pana la 1 an e foarte indicat(daca se poate)!
tutsy
Scris: Thursday, April 24, 2008 7:59 AM
Nivel
Nivel: Membru

Inregistrat: 4/5/2008
buna mamicilor!Eu ieri am fost la medic,drept ca nu prea ma conntrolat,dar i-am zis de sarcina,defapt mai am consultatie la el si pe 28aprilie,iar in mai voi merge la ecografie,in fine mi-a zis ca trebuie sa intrerup alaptatul!!!!!nustiu ce ma fac ca bebe a meu nici nu vrea sa ia biberonul in gura,noaptea se scoala si vrea tziti,suzeta nu suge,nustiu ce ma fac,voi ce ma sfatuiti cum sa incep intercatul,eu cred ca o sa am mare bataie de cap,fiindca acum e foarte dependent de tzitica lui si mi-i foarte mila de el.
flower bye
simo
Scris: Tuesday, September 29, 2009 6:54 PM
Nivel
Nivel: Ambasador

Inregistrat: 12/15/2007
Am vorbit azi cu pediatra si i-am spus de sarcina; a spus ca nu e problema ca laptele nu mai e suficient de consistent pentru Casian, ci ca imi va papa toate resursele. Ei, asta e! O sa incerc sa mananc consistent si multe lactate, ca inca nu prea ma vad la intarcat. Sa vedem ce o sa spuna ginecologul. Oricum m-am gandit sa-l intarc treptat,o sa incep candva si cu asta, ca e foarte atasat de tzitzi si mi-e mila de el sa-i iau asa o bucurie dintr-o data.plans Cea mai mare problema e ca adoarme doar cu tzitzialcool alcool alcool alcool alcool si noaptea se trezeste de 5-6 ori( cand am noroc si nu e agitat cu dintii sau cu altceva) si fara tzitzi nu adoarme la loc , ci urla.fool Deci cred ca o sa-i introduc treptat laptele de vaca, prima data la trezire, ca sa se obisnuiasca cu ideea ca mai iese lapte si din altcevachitara , o sa-l las cu atat 2-3 saptamani , dupa care o sa-i mai inlocuiesc un supt, si tot asa.
A mai intarcat cineva treptat ? Cum e ?
Utilizatori in acelasi subiect
NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.