![Avatar](/i.ashx?u=13)
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Senior
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Alina wrote: Stele pe cer, chiar oi fi veterana forumului in alaptat?
Paaaiiii ...cam asa se pare...apoi urmeaza Nico, daca nu ma insel, iar restul mamicilor cred ca au bebei mai micuti decat voi doua !Dar asta nu e asa important, las' ca va ajung ele din urma ! |
|
![Nivel](/images/ranks/5.gif) Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 1855
| Alina wrote:
si sora'sa ma cauta asa, chiar si dupa ce am intarcat-o pana sa raman insarcinata cu Tudor, dar nu am mai suportat. saraca, m-a rugat de mai multe ori, vazandu-l pe Tudor cum suge, sa o las si pe ea sa puna doar putin gurita, numai putin, Doamne, mi se rupea sufletul, dar cum sa-i dau? sau sa-i storc eu putin in gura, ei, comedie, nu alta.
Alina, sa stii ca si Razvan a vrut sa mai suga, vazandu-si surioara si eu l-am lasat...n-a supt, ca nu mai stie, dar m-a muscat! Din cand in cand, vine si mai pune gurita la san si-l las, dar il atentionez sa nu ma muste, ca ma supar pe el...dar ce ziceti, ca s-a dus sa suga la taica-sau! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=13)
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6678
| Anaida wrote:dar ce ziceti, ca s-a dus sa suga la taica-sau!
Si tati ce i-a spus ?Grea incercare ... |
|
| L-a trimis la mine, normal...ca la el a intarcat Joiana! |
|
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Anaida, ce-o fi fost in caputul lui cand s-a dus la tati? fetitele cu mamicile, baieteii cu taticii
|
|
| Pai ce s-o fi gandit el...tati le are degeaba? ia sa vad eu, sunt functionale sau nu? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=48)
![Nivel](/images/ranks/Safir.gif) Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/26/2006 Mesaje: 16505
| Ce draguuuut! |
|
![Avatar](/i.ashx?u=22)
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Eu imi amintesc si acum cand i-am spus mamei sa ma lase sa mai sug si eu. Intre mine si sora mea sunt 7 ani diferenta asa ca eram maaaaare. M-a lasat sa trag un tuspic si :81pukel: , nu mi-a placut defel. Ce greu este savezi ca alt bebe sta numai cu mami la san si ca "TU" esti "copil mare".
|
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Mai, Nico, daca tie la 7 ani ti-era greu sa o vezi pe surioara ta la mami la san, oare in inimioar unui copil de 2-3 ani ce-o fi???? Mie John nu mi- cerut niciodata sa il las sa pape si el, dar cateodata il surprind cu o privire tristuta cand papa Jodie Kate, si mi-e o mila de el... |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Eu imi amintesc si acum cand i-am spus mamei sa ma lase sa mai sug si eu. Intre mine si sora mea sunt 7 ani diferenta asa ca eram maaaaare. M-a lasat sa trag un tuspic si :81pukel: , nu mi-a placut defel. Ce greu este savezi ca alt bebe sta numai cu mami la san si ca "TU" esti "copil mare". Sa stii Nicoleta ca nici lui Razvan nu i-a placut, s-a strambat cand a dat de lapte... Delia, stiu ca e greu pt fratele cel mare sa renunte la statutul de copil unic, dar cu timpul va avea numai avantaje daca parintii stiu sa-l trateze la fel ca si pe mezin...de cele mai multe ori gresim spunand "tu nu ai voie, tu esti mai mare" fara sa ne dam seama ca si el tot mic este... |
|
| g_nicoleta2000 wrote:Eu imi amintesc si acum cand i-am spus mamei sa ma lase sa mai sug si eu. Intre mine si sora mea sunt 7 ani diferenta asa ca eram maaaaare. M-a lasat sa trag un tuspic si :81pukel: , nu mi-a placut defel. Ce greu este savezi ca alt bebe sta numai cu mami la san si ca "TU" esti "copil mare". Sa stii Nicoleta ca nici lui Razvan nu i-a placut, s-a strambat cand a dat de lapte... Delia, stiu ca e greu pt fratele cel mare sa renunte la statutul de copil unic, dar cu timpul va avea numai avantaje daca parintii stiu sa-l trateze la fel ca si pe mezin...de cele mai multe ori gresim spunand "tu nu ai voie, tu esti mai mare" fara sa ne dam seama ca si el tot mic este... |
|
![Avatar](/i.ashx?u=22)
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 3898
| Dragele mele, eu vreau sa o intarc pe Alex noaptea. Imi face impresia ca se trezeste doar de dragul suptului ca alint nu de foame si ar fi cazul sa am si eu o noapte dormita cap coada. Cum intarcam bebelusul peste noapte? Stiu, nu-i mai dam dar ce ne face cu urletele de disperare adresate mamei tradatoare? |
|
![Avatar](/i.ashx?u=55)
![Nivel](/images/ranks/top_team.gif) Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 3/1/2006 Mesaje: 7513
| Nasol si dificil! karina de 2 luni nu mai mananca noaptea dar mai are nopti cand se ma trezeste sa pape sii dau cat trebuie.Soacra mea imi spunea ca nu e bine sa mai suga noaptea si sa-i dau ceai in loc de laptic, ca cica obezesc fata. Dar eu nu sunt de acord! Am citit ca tb sa-i dai sa suga de cate ori cere, inclusiv noaptea. Eu am norocul ca noaptea nu se trezeste! Deci , dc vrei sa o intarci cred ca ar trebui noaptea sa-i dai ceai si nu laptic. |
|
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 6852
| Unii copii renunta singuri la masa de noapte, altii trebuie putin ajutati...noi ne incadram in prima varianta, dar inainte sa reusim cu asta, am incercat-o pe cea de-a doua si n-a mers, mai rau ne faceam la toti...pana de curand mi se trezea noaptea sa suga si tragea bine, nu se-ncurca...am incercat eu sa-i dau ceai, apa, dar plangea si se trezea si nu se mai culca si ne strica noptile si mie si lui tati...asa ca am lasat-o pe ea in continuare sa-si faca de cap (adica ii dadeam sa suga) si intr-o noapte nu s-a mai trezit, a doua noapte la fel, si avem acum aproape 2 saptamani de somn bun neintrerupt peste noapte...nu i-am schimbat nimic in alimentatie, a venit de la ea totul si eu, nu va spun, sunt in al noualea cer de fericita...dormim amandoua de rupem paturile (fiecare pe al ei ). |
|
|