|
Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 11/9/2008 Mesaje: 30045
| mama Alessiei wrote:Cind alaptam, mi-a recomandat pediatra sa beau si cite un pahar de bere din cind in cind, pentru stimularea lactatiei... da stiu ca e buna berea,dar eu nu beau... mi-am cumparat ceai de chimen,de anason....si de la erboristica mia dat si un ceai pentru stimularea laptelui a zis ca e foarte bun trebuie sa beau 2 litri pe zi...de azi ma apuc... |
Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 3579
| Anabella, mult succes! Faza cu berea chiar functioneaza! |
| monique wrote:Anabella, mult succes! Faza cu berea chiar functioneaza! stiu Monique numnai ca eu nu consumn...sper ca ceaiurile sa dea rezultate! |
Inregistrat: 10/19/2007 Mesaje: 1404
| Mami de Rik si Flavio wrote:stiu Monique numnai ca eu nu consumn...sper ca ceaiurile sa dea rezultate!
Or sa dea rezultate, dar sa te tii de baut(ceaiuri)!
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 4/4/2006 Mesaje: 8978
| Eu stiu de la doctorita de la neonato ca berea da colici la copilas. Cel mai bun ar fi laptele... Acum nu dati cu pietre, ca nu stiu! Doar am scris ce am auzit... Ca si mama imi spunea ca pe vremea ei berea functiona de minune! |
| Nici eu nu sunt de acord cu bauturile acidulate. E clar ca nu fac bine copilului, mai ales in primele luni de viata. Insa eu acum beau cam un pahar de bere sau suc cu acid pe zi si la Teo nu vad nicio schimbare. E vesela, doarme... Probabil ca e fata mare de acum. Insa berea m-a salvat de 2 ori cand eram intr-un impas mare. Anabella, cu siguranta ceaiurile te vor ajuta, iar Flavio o sa pape mult si-o sa cresca in contuinuare mare si frumos!!! |
Inregistrat: 3/12/2006 Mesaje: 3527
| Si nu-i asa ca dupa ce a baut laptic Teo a inceput sa 'cante'? Glumeeesc! Eu tot stau si ma intreb daca alcoolul care ajunge in laptic nu le face rau |
Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 10/18/2009 Mesaje: 175
| De la un pahar de bere cat alcool ajunge? Ca nici berea nu are asa o alcoolemie mare, si intradevar este foarte buna(pt.lactatie)pe verificate Laptele de vaca produce colici la copii,mai ales cel gras,atat daca il bea mama cat si daca este introdus in alimentatia sugarului,dar fiecare copil reactioneaza in felul lui, nu este o regula |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 2/13/2006 Mesaje: 9883
| Eu am consumat la amandoi bere si cu si fara alcool si sa stiti ca a functionat ! |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/12/2009 Mesaje: 304
| eu am baut si bere si ceai.am alaptat 11 luni, |
| M-am pus de ieri pe ceaiuri...si beau sper sa fie bun... |
|
Mishulica, sa vezi tu ce finutza cantacioasa ai tu acum! Se aude stereo: Alex dintr-o parte a apartamentului, Teo din partea opusa!
Anabella, care mai e treaba??? |
| E mai bine zic eu parca o venit laptic mai mult dar ii dau si completare |
Nivel: Grupa mijlocie
Inregistrat: 11/25/2008 Mesaje: 433
| Anabella, eu am baut un ceai(granulat) pentru stimularea lactatiei de la Humana si este foarte bun. Sper sa ai in continuare laptic pentru puiul tau! |
|
| cathy wrote:Anabella, eu am baut un ceai(granulat) pentru stimularea lactatiei de la Humana si este foarte bun. Sper sa ai in continuare laptic pentru puiul tau! Multumesc Cathy |
|
|