Nivel: Avansat
Inregistrat: 6/11/2010 Mesaje: 1295
| si eu m-am intrebat acelasi lucru cui ii pasa ce n-ai, spune-ne ce ai si ce faci |
|
Nivel: SAFIR
Inregistrat: 2/4/2008 Mesaje: 17381
| |
|
Nivel: RUBIN
Inregistrat: 4/22/2009 Mesaje: 20813
| Eu pun in apa solutie speciala pentru parchet gen Rivex ,Pronto etc .cu diverse mirosuri si sunt multumita de rezultat. |
|
Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| si eu sunt curioasa ce putem face....parchetul meu este maro inchis spre negru...orice urma se vede,am incercat si solutie pentru parchet dar nimic,nici o diferenta.arata foarte bine dar e foarte greu de intretinut |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| salut. am si eu o intrebare: amorsa de pe parchet cu ce se poate curata ma usor? e vreo solutie pt asa ceva? |
|
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| capsh wrote:salut. am si eu o intrebare: amorsa de pe parchet cu ce se poate curata ma usor? e vreo solutie pt asa ceva?
De pe parchet tare greu,daca freci parchetul se distruge |
|
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| Tocmai mi-am facut comanda de un mop special + solutie cu ph neutru care curata si trateaza lemnul. Parchetul meu e ceva mai special si trebuie o solutie pe baza de ulei deci cu asta mi-am luat de-o grija. Azi-maine trebuie sa-mi ajunga... De roti in sus nu-i cazul... nu-i un parchet lucios.
Oricum, am avut si peripetii in sensul ca echipa care mi-a lucrat baile si mi le-a curatat la sfarsit cu otet, mi-au uitat o carpa uda pe parchet - vreo 2 zile, asa - care a scos taninul din lemn ( nu carpa, ci otetul ) asa incat maine imi vine cineva sa mi-l rascheteze si sa-l trateze. |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| kali wrote: De roti in sus nu-i cazul... nu-i un parchet lucios
Ce fel de parket ai, pune un link poate gasesc si eu un echivalent .La mine e vital sa am parket nelucios, Kobi patineaza rau de tot ,e predispus la displazie de sold |
|
| http://www.wicanders.com/produtos/kentucky-colorado-city/ |
|
| Aha,frumos,ador zgarieturile alea naturale,parca lemnul iti vorbeste ce a facut prin ce a trecut.Imi plac mostrele "rustic".Interesant e numele "Kentuky Colorado" si eu nu stiu nik |
|
| Da, e superb. Ca idee - ca sa poti intreba -, parchetul de genul asta e periat si uleiat... nu lacuit. Se vede fibra... parca ar fi viu. In realitate e si mai frumos. |
|
| Da,lacuitul se exclude...Daca nu gasesc as putea rashketa lacul si sa pun doar uleiul .Stiu sigur ca avem uleiuri garla pe piata . |
|
| Cred ca trebuie sa discuti cu un parchetar. Nu stiu daca nu cumva parchetul uleiat nu e tratat intr-un fel special in toata grosimea lui si nu stiu daca se poate inlocui cu succes lacul... |
|
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Kali,parchetul este deosebit de frumos si exact pe gustul meu.Aici prea putin se foloseste acesta structura de lemn la parchete dar eu am cateva piese de mobila asa ...si pur si simplu le ador...Cred ca da o caldura naturala casei un asemenea parchet! |
|
| Multumesc, si mie imi place mult! Nici aici nu se prea foloseste; este foarte scump si destul de pretentios iar lumea merge pe varianta laminata, ca-i usor de intretinut si e la indemana. |
|
|