|
Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/31/2008 Mesaje: 3374
| Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti cand moare cineva? Intotdeauna cand a murit cineva apropiat de familia mea sau de mine am stiut dinainte. Chiar de multe ori am spus familiei ca "Cutare nu mai traieste mult". Ei s-au obisnuit cu mine si nu se mai mira. Doar asteapta . Cel mai rau mi-a parut acum cativa ani, cand un prieten a venit in vizita si se tot juca cu un cutit de masa. I-am spus: "Lasa cutitul jos ca de cutit o sa mori", iar in 4 decembrie 2006 a murit injunghiat . |
Inregistrat: 1/12/2008 Mesaje: 1309
| Mai fetelor mie personal nu mi s-a intimplat decit faza cu biberonul dar sa va spun ce a patit una din soacrele mele Am venit intr-o seara acasa pe la 2 noaptea cu sotul meu de la o petrecere cind intram in casa ce sa vad soacra-mea in mijlocul patului la ea cu o icoana linga ea si cu un topor in mina gata sa ne ia gitul si nu alta. Ne-am speriat amindoi si ne intrebat ce are viseaza e somnabula, se duce sotul meu usor catre ea cu o frica in el (avea ea fetelor niste ochi de zici ca era gata sa iti ia gitul se citea ca o ura asa in ochii ei) si o intreaba ce s-a intimplat. Dupa ce a vazut ea ca vine sotul meu catre ea si nu "altcineva" a lasat totporul jos si a inceput sa ne povesteasca ca ei i-a aparut soacra ei (decedata de 2 luni) in fata imbracata in hainele necuratului cu coarne cu tot tacimul si ca i-ar fi zis ca vrea sa o ia la ea ca nu i-a placut niciodata de ea ca nora si ca ea s-ar fi ciup[it ca a avut impresia ca viseaza si de fapt nu visa si ca "respectiva" era cu o luminare aprinsa in minasi a disparut cind a auzit cheia in usa ca am intrat noi. Am linistit-o i-am dat apa un extraveral in fine a adormit. Eu sincer prima data nu am crezut-o am zis ca a visat si e afectata dar cind ma uit fara sa vreau la tocul usii ei de la camera ce sa vad : o urma de fum in forma de cruce ca si cind a stins luminarea in tocul usii" (afumat asa stiti voi) si in forma de cruce deci in momentul ala am inceput sa tremur de frica si eu si i-am zis sotului ori mewrgem sa dormim in alta aparte in seara aia ori eu nu dorm in casa asta pina a doua zi pe lumina. Si bineteles am fost si am dormit la niste prieteni si cind am venit a doua zi acasa ea era la Biserica sa vorbeasca cu un preot de chestia asta si cind ma uit la tocul usii inca era acea pata de fum. Deci...............de atunci am o frica |
Nivel: Membru
Inregistrat: 11/15/2008 Mesaje: 96
| petro wrote:Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti cand moare cineva? Intotdeauna cand a murit cineva apropiat de familia mea sau de mine am stiut dinainte. Chiar de multe ori am spus familiei ca " Cutare nu mai traieste mult". Ei s-au obisnuit cu mine si nu se mai mira. Doar asteapta . Cel mai rau mi-a parut acum cativa ani, cand un prieten a venit in vizita si se tot juca cu un cutit de masa. I-am spus: "Lasa cutitul jos ca de cutit o sa mori", iar in 4 decembrie 2006 a murit injunghiat .
Doamne...ce trist......dar uite..eu vad asta ca pe un dar...de la Dumnezeu...sunteti ca o carte deschisa pentru oameni....trist ... :( ...Cum va simtiti cand spuneti aceste lucruri ? si apoi se intampla tragedia?....ce aveti in minte? |
Nivel: Maestru
Inregistrat: 3/17/2008 Mesaje: 9649
| petro wrote:Vi s-a intamplat vreodata sa simtiti cand moare cineva? Intotdeauna cand a murit cineva apropiat de familia mea sau de mine am stiut dinainte. Chiar de multe ori am spus familiei ca " Cutare nu mai traieste mult". Ei s-au obisnuit cu mine si nu se mai mira. Doar asteapta . Cel mai rau mi-a parut acum cativa ani, cand un prieten a venit in vizita si se tot juca cu un cutit de masa. I-am spus: "Lasa cutitul jos ca de cutit o sa mori", iar in 4 decembrie 2006 a murit injunghiat .
doamne, ce moarte cumplita.. mie mi s-a mai intamplat sa simt, eu am o chestie cu mainile omului... e ceva ciudat dar de ceva timp nu am mai simtit asa ceva , probabil si evit sa ma uit la mainile oamenilor daca nu e neaparata nevoie... |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Eu deja m-am obisnuit cu asa ceva,ca adolescenta am observat primele semne Cred ca am avut 17 ani cand am visat un om murind,nu l-am vazut niciodata,dar era unchiul unei prietene(a murit f. tragic,fiind strivit de un lemn in padure,se uita ciudat la mine,ca si cum as fi putut face ceva...)A doua zi dimineata i-am povestit prietenei mele ce vis ciudat am avut,am ras si ne-am vazut de treburi.Peste cateva ore a venit vecina ei ca s-o anunte ce i s-a intamplat unchiului.Greseala mea, ca i-am povestit,de atunci mama ei nu ma suporta.(asta simt eu,nu mi-a zis) In ziua aia am vazut o poza cu el si de atunci mi-am dat seama ca persoanele din vis chiar exista. Dupa asta au mai urmat astfel de cazuri,nu f. multe din fericire,interesant ca ii vad murind,nu morti-nu simt durerea lor etc.doar ca se holbeaza la mine,parca as putea face ceva...m-am speriat de multe ori,dar acum mi se pare ceva normal. Am mai observat ceva,chiar imi amintesc si ora mortii-care coincide cu realitatea. Ma consider destul de normala poate mai sensibila pt. chestii de genul asta. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| bulinuta_k,extrem de important ce relatezi,sa inteleg ca inca se mai intampla sa ai premonitii? |
Inregistrat: 10/4/2007 Mesaje: 3495
| haideti sa va zic eu....paranormal. aseara s-a aprins singura lumina in curte. si trebuie sa va spun ca lumina din curte nu se aprinde de la un comutator ci prin insurubarea becului mai strins. mai mult, acel bec nu l-am mai aprins de mult pentru ca se ajunge foarte greu la el fiind oltcit-ul nostru chiar sub acest bec. ciudat nu? curioasa chestie ca nu mi-am facut prea multe griji ci doar m-am intrebat cum de s-a intimplat asa ceva. |
Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Dana ce interesant! |
| inger7 wrote:bulinuta_k,extrem de important ce relatezi,sa inteleg ca inca se mai intampla sa ai premonitii? Se mai intampla,dar mai rar,e mai bine asa pt. ca nu imi fac griji-ultima oara am visat ceva frumos,care s-a adeverit a 2-a zi spre seara.(nu era legat de mine,ci de o persoana pe care o cunosc) Se pare ca daca ma gandesc mai mult la treaba asta si o accept,imi aduc aminte absolut tot ce-am visat. |
Nivel: Membru
Inregistrat: 9/27/2009 Mesaje: 56
| Cu visurile mi s-a intamplat si mie de mai multe ori dar m-am obisnuit. Merg pe ideea ca tot ce se intampla e scris dinainte asa ca Dumnezeu ne mai lasa sa tragem cu coada ochiului din cand in cand. |
| Cei ce cred ca in viata lor se intampla ceva rau, persoanele carora li se intimpla lucruri inexplicabile cat si cei care care cred ca i-a parasit norocul, cei care doresc sa intoarca persoana iubita, cei cu dezbinari familiare, declin in afaceri, persoanele care doresc sa-si cunoasca viitorul, atat persoanele care cred ca au probleme venite din farmece, cat si persoanele cu foarte multe boli fara leac, sa apeleze cu incredere la ghicitoarea mesaj editat de moderator inclusiv deschide cartile de tarot la telefon sau pe adresa de email mesaj editat de moderator |
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| Adelinagrecu,daca nu sti,te informez ca reclama este interzisa pe acest forum. In rest postarea ta m-a facut sa grozav de bine. |
Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| adelinagrecu wrote:Cei ce cred ca in viata lor se intampla ceva rau, persoanele carora li se intimpla lucruri inexplicabile cat si cei care care cred ca i-a parasit norocul...
... inseamna ca traiesc in Romania si ca deocamdata nu s-a terminat criza... |
|
Nivel: Senior
Inregistrat: 2/22/2011 Mesaje: 5024
| |
|
|