Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Pai sincer ......nu prea stiu de unde sa incep.......pentru ca am avut mai multe experiente din acestea paranormale . Pentru inceput o sa va relatez o intamplare petrecuta in casa in care locuiesc cu tatal si cu sora. In urma cu 2 ani, in noaptea de revelion eram impreuna cu prietenul surorii mele si cu niste amici, acasa la mine. Totul era bine si frumos pana cand sora si prietenul au inceput sa se certe si in cele din urma s-au despartit . Pe la 2 noaptea toti au plecat acasa ,iar sora mea s-a retras in camera ei fara sa spuna nimic. Nimic ciudat pana acum , era normal sa fie suparata . Dupa cca o ora am fost la ea in camera ca sa vad cum se simte , ea era tolanita intr-un colt al camerei , cu privirea atintita intr-un colt mai intunecat al camerei . Vazand-o atat de posomorata am incercat sa ii vorbesc , moment in care ea ma priveste si imi spune sa ii pregatesc lumanari pentru ca ea va muri ,dupa care imi spune sa privesc in spatele dulapului,ce credeti ca am gasit .........7 tablete de pastile golite si o lama plina de sange . Am ramas blocat , nu stiam ce sa fac .dupa cca o ora si-a revenit , a dat pastilele afara a oprit sangerarea pentru ca era taiata la o mana si apoi a inceput sa povesteasca ce a determinato sa apelee la aceste solutii extreme .A spus simplu umbra mi-a spus sa o fac . Nici acum nu am aflat ce era acea umbra , dar cred ca a fost un blestem din partea prietenului despre care multe persoane spun ca ar aveam legaturi puternice cu intunericul, fiind din spusele batranilor , insemnat. Acesta are unul din asa zisele insemne ale intunericului, un ochi verde s unul alabastru |

Nivel: RUBIN
Inregistrat: 3/29/2007 Mesaje: 22797
| nu vad nimic de paranormal, ci doar o depresie puternica,ca sa nu spun o urma de nebunie |

Nivel: Grupa mica
Inregistrat: 8/11/2010 Mesaje: 229
| maryano wrote:Pai sincer ......nu prea stiu de unde sa incep.......pentru ca am avut mai multe experiente din acestea paranormale . Pentru inceput o sa va relatez o intamplare petrecuta in casa in care locuiesc cu tatal si cu sora. In urma cu 2 ani, in noaptea de revelion eram impreuna cu prietenul surorii mele si cu niste amici, acasa la mine. Totul era bine si frumos pana cand sora si prietenul au inceput sa se certe si in cele din urma s-au despartit . Pe la 2 noaptea toti au plecat acasa ,iar sora mea s-a retras in camera ei fara sa spuna nimic. Nimic ciudat pana acum , era normal sa fie suparata . Dupa cca o ora am fost la ea in camera ca sa vad cum se simte , ea era tolanita intr-un colt al camerei , cu privirea atintita intr-un colt mai intunecat al camerei . Vazand-o atat de posomorata am incercat sa ii vorbesc , moment in care ea ma priveste si imi spune sa ii pregatesc lumanari pentru ca ea va muri ,dupa care imi spune sa privesc in spatele dulapului,ce credeti ca am gasit .........7 tablete de pastile golite si o lama plina de sange . Am ramas blocat , nu stiam ce sa fac .dupa cca o ora si-a revenit , a dat pastilele afara a oprit sangerarea pentru ca era taiata la o mana si apoi a inceput sa povesteasca ce a determinato sa apelee la aceste solutii extreme .A spus simplu umbra mi-a spus sa o fac . Nici acum nu am aflat ce era acea umbra , dar cred ca a fost un blestem din partea prietenului despre care multe persoane spun ca ar aveam legaturi puternice cu intunericul, fiind din spusele batranilor , insemnat. Acesta are unul din asa zisele insemne ale intunericului, un ochi verde s unul alabastru Nu mi se pare deloc paranormal, si nici un blestem nu e. E pur si simplu o prostie de-a surori tale, multi tineri au acest gand, de a se "sinucide" cand se despart de prieten. |

Nivel: Avansat
Inregistrat: 12/27/2009 Mesaje: 3468
| Nici mie nu mi se pare nimic paranormal.Parerea mea este ca ar trebui sa se indrepte spre D-zeu,spre credinta si in felul acesta si-ar gasi linistea. |