Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am o mare dilema cu parul, nu mai stiu ce sa fac cu el... Nu l-as tunde scurt, dar si asa cum este nu pot face mare lucru cu el...
Am parul lung (imi depaseste umarul cam cu 2 palme) si foarte bogat. Problema mea e ca nu-i nici ondulat nici drept..., si are firul acela gros si putin aspru care se comporta foarte bine pe bigudiuri, dar daca-l usuc cu uscatorul se burzuluieste ca o capita de fan ... Imi vine foarte ,foarte greu sa-l aranjez, nu-l pot nici prinde in coada mai sus pt. ca in cateva ore ma doare capul ingrozitor de la el. Nici cu peria rotativa nu merge, pt. ca pe la jumatate incep sa ma doara mainile de la atata munca... Mi-am cumparat bigudiuri electrice, care sunt super, si cu ele ma aranjez. Dar parca m-am saturat de carlionti. As mai vrea si altceva iar sa merg la coafor saptamanal ...nu imi permit. Mai am o problema... de un an incoace mi se aleg doua carari enervante in varful capului, care mi se vad urat din spate. Eu n-am avut asa ceva pana acum. Sa fie oare de la tuns? De ceva vreme ma tund usor inscarit. Oare nu m-a tuns bine? Degeaba ma tapez,si-l fixez de-l ia naiba, pt. ca parul fiind greu, mi se lasa si cararile alea enervante apar iar...
Ce sa fac, cum sa ma tund ca sa am in continuare par frumos, dar sa nu ma mai chinuie cararile acelea? Sa tai din el jumatate? Sa-l mai inscaresc?
Multumesc |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11814
| Mellymel wrote: Am o mare dilema cu parul, nu mai stiu ce sa fac cu el... Nu l-as tunde scurt, dar si asa cum este nu pot face mare lucru cu el... Am parul lung (imi depaseste umarul cam cu 2 palme) si foarte bogat. Problema mea e ca nu-i nici ondulat nici drept..., si are firul acela gros si putin aspru care se comporta foarte bine pe bigudiuri, dar daca-l usuc cu uscatorul se burzuluieste ca o capita de fan ... Imi vine foarte ,foarte greu sa-l aranjez, nu-l pot nici prinde in coada mai sus pt. ca in cateva ore ma doare capul ingrozitor de la el. Nici cu peria rotativa nu merge, pt. ca pe la jumatate incep sa ma doara mainile de la atata munca... Mi-am cumparat bigudiuri electrice, care sunt super, si cu ele ma aranjez. Dar parca m-am saturat de carlionti. As mai vrea si altceva iar sa merg la coafor saptamanal ...nu imi permit. Mai am o problema... de un an incoace mi se aleg doua carari enervante in varful capului, care mi se vad urat din spate. Eu n-am avut asa ceva pana acum. Sa fie oare de la tuns? De ceva vreme ma tund usor inscarit. Oare nu m-a tuns bine? Degeaba ma tapez,si-l fixez de-l ia naiba, pt. ca parul fiind greu, mi se lasa si cararile alea enervante apar iar... Ce sa fac, cum sa ma tund ca sa am in continuare par frumos, dar sa nu ma mai chinuie cararile acelea? Sa tai din el jumatate? Sa-l mai inscaresc? Multumesc
Ar trebui sa incerci intinderea frantuzeasca permanenta care tine jumatate de an nu stiu daca se face acolo unde esti tu,dar capeti un par lins ,drept si foarte matasos.eu am exact acelasi par ca al tau si acuma este perfect . |