Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Buna fetelor,
Am o mare, mare, mare problema. De un an si ceva sunt blonda, culoarea mea naturala fiind castaniu. Am avut nesansa sa dau peste o coafeza nu foarte priceputa care ma punea sa stau sub casca la caldura in timp ce eram cu decolorantul in par. In felul asta parul meu s-a distrus si a inceput sa se rupa. L-am tuns f scurt in octombrie 2009. De atunci, am schimbat coafeza si ma bucuram pentru fiecare centimetru nou crescut. Duap vreo 7 luni ajunsese la o lungime ok, dar de doua luni l-am simtit din nou sensibilizat si a inceput din nou sa se rupa, iar acum s-a rupt masiv. Dupa baie, ud fiind, am ramas cu jumate in mana. Am portiuni de par de 2 cm lungime. Sunt distrusa pentru ca imi doresc par lung si platinat (chiar nu imi sta bine cu parul scurt, iar nuanta de blond dorita ma avantajeaza cel mai tare). M-am facut doar la salon, cu produse... bune, zic eu, nu l-am agresat cu placa. Acasa foloseam produse destinate parului degradat, masca dupa fiecare spalare, uneori si masti naturale (clasicele masti cu ou, ulei de masline etc...)Dupa baie folosesc o perie rotativa ca sa-l aranjez si sa-i mai "domolesc" aspectul de zbarlit. Mai nou am inceput sa iau suplimente de vitamine. Va rog, spuneti-mi ce sa fac, care este secretul celor care au parul blond decolorat (nenatural) si lung. Unde am gresit? Si ce ar trebui sa fac de acum incolo? Va trebui sa ma tund la loc, pt ca e aproape de umar, dar are o forma ingrozitoare. Orice sfat e binevenit. Imi doresc atat de mult parul lung si blond (al meu, nu extensii sau altceva), incat as face orice sacrificiu pt asta. |
Nivel: SMARALD
Inregistrat: 3/23/2007 Mesaje: 12042
| Uita de blond pt. moment, uita de peria rotativa, uscator, spuma si fixativ, de orice ce agreseaza parul. Cum suntem diferiti, fiecare are parul diferit |
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 14
| Am uitat sa mentionez, cred, ca parul meu este destul de des, ca nu am probleme cu caderea lui (din radacina) nu s-a rarit sau altceva iar ritmul lui de credtere este normal - 1 cm pe luna. |