Taki,multumim pentru urari.
Multi pupici si pentru Sasha de la baietii mei
|
Multumim Butterfly
|
danab wrote:La multi ani, Codrin! Sa ne arati cum te joci, sa invatam si noi ce-i cu masinutele alea lego, ca deh, suntem mai batrane
Cu siguranta iti vom arata cum se construieste masina lego,una deja e facuta,mai urmeaza a doua.
|
kiki,Alina
|
La multi ani!Codrin,iubirea lui mama.
Nu-mi vine sa cred ca am baiat asa mare.
La implinirea a 6 anisori Codrin si-a dorit sa-i serbam ziua la McDonald's si asa am si facut si a fost o alegere super buna pentru ca el s-a simtit minunat,cred ca si copiii care au fost invitati s-au simtit la fel si noi parintii (de fapt mamicile)ne-am simtit la fel de bine pentru ca in timp ce ei se distrau in tramvai noi am stat la o masa la o cafea,la o mica barfa.
Acasa au desfacut toate cadourile,erau amandoi nerabdatori,Codrin a primit o pereche de adidasi si una de tenisi , un tricou,in rest jucarii:masini,masini-lego,roboti,de construit,carti si altele,foarte,foarte multe.
In poza sunt o parte din ele.
Codrin
|
Ai mei baieti mananca spanacul in salate.
Celui mic ii plac fasolele cu castraveti murati.
Amandoi(dar mai ales Codrin)sunt devoratori de ceapa si,mai nou de usturoi.
Fructe mananca mai mult Calin,Codrin prefera sucurile,iar fructe doar banane si mere.
Le place foarte mult laptele,lapte cu cacao,cu cereale si cu biscuiti Danut(ar manca toata ziua lapte).
Si bineinteles carne(in ciorba,friptura),sarmale,piftele,peste cu mamaliguta si mujdei.
Depinde si de starea pe care o au,sunt zile cand mananca bine si zile cand mananca mai putin bine,eu nu-i fortez niciodata.
|
Catinca,sa te faci bine pentru ca mai este putin si va fi ziua ta
|
Si eu va voi tine companie,dar tot la a doua cafea-nes.
|
A - American Staffordshire Terrier B - Bullterrier C - Caine D - Dog german E - F - Fila Brasileiro G - H - Husky siberian I - Iepure J - Jder K - L - Lion M - Motan N - Nutrie O - Oaie P - parrot Q - R - Rodweiller S - Sarpe T - Tarantula U - Uliu V - Veverita W - West highland white terrier X - Xoloitzcuintli Y - Yorkshire Terrier Z - Zebra Danio
Litera noua-E
|
cute_baby_of_mine wrote:Un zarzar mic, in linistea gradinii, Si-a rasfirat crengutele ca spinii, De teama sa nu-i cada la picioare Tot valul subtirel de floare. Ca s-a trezit asa de dimineata Cu ramuri albe, si se poate spune Ca-i pentru prima oara-n viata Cand i se-ntampla-o asemenea minune!
Stiu doar ca sunt versuri scrise de George Toparceanu.
|