Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
uite ca unele o fac |
|
Nivel: Guest
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 13
| Mie mi s-ar fi parut buna daca o aveam pana sa nasc. Sa experimenteze tati pe ea tot ce era necesar. |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Ce ciudatenie de papusa! Chiar ca Chuky! No offence, dar eu cand ma gandesc la o papusa vad ceva frumos, nu o hidosenie din asta! |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 1320
| M-am uitat si eu pe site-uri....mi s-a facut parul maciuca Cum poti sa-ti inlocuiesti copilul mort cu asa ceva???Ma gandeam in timp ce ma uitam la imagini, ca unele papusi pot fi facute dupa chipul unui bebelus care nu mai este printre noi Ca doar de aia se numesc REBORN...E bolnava treaba..parerea mea.. |
|
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
|
Alyna,da,asa se fac papusile,la comanda,dupa o poza data de tine |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Oribil! Nici nu ma gandesc sa-mi cumpar De cat sa cumpar asa ceva mai bine mai iau un catelus |
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 1/27/2007 Mesaje: 1849
| Ai ai ai ce papusa urata nu as tine-o in casa nici sa mi-o dea careva gratis. Nicodata mie nu mi-au placut papusile mari, nu stiu de ce...dar asta e chiar urata |
|

Nivel: SMARALD
Inregistrat: 7/22/2007 Mesaje: 11813
| Eu am auzit si vazut o asemenea papusa la o emisiune care vroiau sa verifice perechile daca sint capabili si pregatiti sa fie parinti. Primeau pentru citeva zile asa o papusa sa vada cum se descurca.Pentru asa ceva as fi de acord de a texta cuplurile dar in locul unui bebelus niciodata s-au stricat la cap astia sint bolnavi psihici. Ce timpenie!!!ce nu mai fac astia sa scoata bani de la timpiti! |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| vai,serios acum,cum poate o femeie normala sa plimbe papusa si sa ii mai schimbe si scutece,cativa ani pana se obisnuieste cu ideea de avea copil? eu dupa 3 ani de curatat kk abia astept sa scap,dar si daca n-a fi avut copii nu m-as fi vazut plimband o ciudatenie. hai ca inteleg,esti gravida si o luna-doua faci experimente pe asa ceva,am mai vazut si la tv,se practica metoda asta de a invata cum sa ai grija de bebel dupa ce se naste.
ce sa mai zic de ideea de ati inlocui copilul cu asa ceva... |
|
 Nivel: Senior
Inregistrat: 6/20/2008 Mesaje: 5142
| Parerea mea e ca papusa asta e inutila.Femeia dupa ce naste primeste instinctul matern dar de la D-zeu,nu-i trebuie practica pe o papusa oribila sa invete ceea ce va veni oricum de la sine.Pentru femeile care nu pot face copii si aleg un surogat de copil sunt demne de toata mila, sa infieze copil daca au curajul sa-si ia responsabilitati de mama |
|
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| of,Mihaela bine ar fi daca toate femeile ar primi instinctul matern atunci cand nasc,n-ar mai exista atatea cazuri de depresii(cand mama isi respinge copilul,nu stie ce sa faca cu el)sau,si mai rau,pruncucideri... |
|
|