Profil: papi
Despre
Utilizator: papi
Nivel: Grupa mica
Statistici
A intrat: Friday, January 12, 2007
Ultima vizita: Sunday, October 21, 2007 2:49 PM
Numarul de postari: 138
[0.01% din toate postarile / 0.02 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Concert Rolling Stones
Postat: Tuesday, April 24, 2007 10:47 PM
Miru, chiar nu stiu de unde au fost luate biletele. s-au ocupat de toata treaba asta niste prieteni de-ai nostri cu care mergem la concert. stiu doar ca ne-au anuntat sapt trecuta ca au facut rost de bilete. dar ii intreb maine si iti spun
pupici pupici pupici
Subiect: Concert Rolling Stones
Postat: Monday, April 23, 2007 10:26 PM
da. noi mergem. am luat deja biletele. mie imi place la nebunie Rolling Stones, chiar dc nu mai sunt ce-au fost odata.
am luat din cele cu 97 ron.
Subiect: Intrarea in colectivitate
Postat: Saturday, April 21, 2007 8:36 PM
Eeu sunt de parere ca pana in jurul varstei de 3 ani stomacul si ficatul copilului sunt inca sensibile si insuficent de mature pt a mai fii intoxicate si cu medicamente si antibiotice daca acest lucru poate fii evitat. Si, cum intrarea in colectivitate presupune automat si aparitia bolilor si a virusilor, deci implicit administrarea de medicamente si antibiotice, am decis sa nu o dau la gradi pana la 3 ani. Bineinteles ca am inceput sa ma interesez si sa caut gradinite, dar intentionez sa o inscriu abia la toamna viitoare, adica in 2008.
Pana acum am avut noroc si Clara nu a fost bolnava niciodata, desi atat eu, cat si sotul, si bona si bunicii cu care ea a intrat in contact, am fost raciti sau am avut gripa. In afara de vigantol si calgel nu i-am dat niciodata vreun medicament si sper ca cel putin pana la 3 ani sa o tinem tot asa. Stiu ca este inevitabil sa se imbolnaveasca sau sa contacteze bolile copilariei, dar are tot timpul. Nu e prea tarziu nici dupa 3 ani.

Va urez mult succes celor care ati inceput sau care urmeaza sa incepeti gradinita sau cresa si la cat mai putine boli piticilor.
pupici pupici pupici
Subiect: Vreau sa slabesc!
Postat: Saturday, April 21, 2007 7:50 PM
cum de nu am vazut topicul asta pana acum?
vreau si io in club.
trebuie sa mai dau jos vreo 5 kg si nu-mi iese deloc. de vreo luna tot zic ce de maine ma apuc de dieta aia cu piersici si iaurt, dar degeaba. ma trezesc dimineata, bag un castron mare de cereale cu lapte si zahar sau miere (ca sunt dependenta de ele) si gata; iar zic ca incep de maine. si uite asa vine vara, si eu, nu numai ca nu am ajuns la greutatea dorita, dar nici macar nu am inceput dieta.

sincer, va admir foarte tare pe cele care reusiti sa va mobilizati sa va tineti de dieta si va doresc muuuult succes si la cat mai muuuuulte kg date jos
Subiect: Cu cine veti vota?
Postat: Friday, April 20, 2007 9:49 PM
Basescu firstprize
Subiect: Presedintele Traian Basescu suspendat
Postat: Friday, April 20, 2007 4:49 PM
mie mi se pare inadmisibil ca o turma de parlamentari burtosi si afaceristi care dorm in parlament, isi fac concediile in tari straine pe banii publici si pe care nu ii intereseaza binele tarii, ci exclusiv binele lor si al afacerilor lor sa decida in numele tuturor romanilor suspendarea unui presedinte ales de popor. poate ca nu e perfect, dar totusi este un presedinte popular, simpatic si preferat de majoritatea romanilor a caror parere se pare ca nu mai conteaza.
de ce sa fie Vacaroiu presedinte? ce, lumea l-a votat pe Vacaroiu?
mi se pare aberant acest regulament care spune ca pana la referendum interimatul sa fie asigurat de presedintele senatului. mi s-ar fii parut cat de cat normal ca tot Basescu sa ramana la Cotroceni pana la referendumul care va decide daca populatia il vrea sau nu.

sunt plina de spume. nici macar nu ma pot uita la tv pt ca nu suport sa vad mutrele si declaratiile unora ca tariceanu, voiculescu, ponta, crin antonescu etc carora nu li se pare ceva iesit din comun ceea ce se petrece, ne indeamna la "calm si normalitate", adica, cu alte cuvinte, sa ne vedem de ale noastre ca politica si ce se intampla cu tara asta este exclusiv treaba lor si in puterea lor.
Subiect: Mierea de albine dupa 1 an
Postat: Wednesday, April 11, 2007 4:51 PM
eu, la sfatul dr, ii pun in iaurt 1/2 lingurita miere si ii place la nebunie.
Subiect: Cate mese pe zi de la 1 an?
Postat: Wednesday, April 11, 2007 4:47 PM
si noi incercam sa respectam cat de cat programul de masa. iar, daca la o masa papa mai putin si i se face foame mai tarziu, incerc sa o duc cat mai aproape de masa urmatoare, nu ii dau cand chiar cand vrea ea. io incerc, pe cat posibil, sa tin o disciplina in privinta mesei, atat cu orele de masa, cat si cu servirea mesei care are loc intotdeauna in scaunul ei. nu ma plimb niciodata cu mancarea dupa ea prin casa sau pe afara. nici macar pufuleti sau biscuiti nu papa decat daca sta in scaunul ei.
Subiect: Micul dejun
Postat: Wednesday, April 11, 2007 4:31 PM
Clara papa la 8 - 8.30 240 ml lapte si abia pe la 9.30 - 10 fructe pasate cu biscuiti sau cereale.
Subiect: Pufuleti si pufarine
Postat: Wednesday, April 11, 2007 4:22 PM
si Clara papa cu placere pufuleti. ii dau tot din cei simpli cat mai nesarati. pufarine nu am incercat pt ca mi-e frica sa nu se inece cu ele