Nivel: MEMBRU FONDATOR
Inregistrat: 5/27/2006 Mesaje: 14390
| codruta wrote:nu exista vaccin anti papanasi?
Vaccin-nu stiu, dar sigur e epidemie. Noi iar am papat papanasi, ieri. Nici nu mai stiu a cata oara intr-o saptamana... |
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| ...se pare ca`s tare "la moda" papanasii !
Eu ma abtin cu stoicism saptamana asta, ca si asa sar calul in wee., fiind ziua socrelei si a socrului; prajituri, placinte, tarte, o sa-mi iasa la eco. daca merg... dar cum le terminam, ma reorientez -la papanasi ! |
|
 Nivel: SAFIR
Inregistrat: 3/27/2006 Mesaje: 18834
| Wow, fetelor, ce e aici?
|
|

Nivel: Avansat
Inregistrat: 2/17/2006 Mesaje: 4933
| Chiar am observat ca peridic ne apuca pe toate pofta de ceva dulce si atunci tot forumul gateste acel ceva... |
|

| Diana, sa stii ca ai dreptate. Oricum mie imi sta capul numai la mancare- cum vad ceva gatit de fete, pac! vreau si eu. Ati vazut topicul "poncho cu pui"? Pana sa-l deschid eram convinsa ca e un fel de mancare ... fara sa ma uit, bineinteles in ce subforum este. Acum m-am calmat, ca nu vroiam sa-l citesc de frica poftei care m-ar lua pe neasteptate.
|
|
Inregistrat: 2/15/2006 Mesaje: 6678
| Heeeeeeei, Diana...ai patit ca si mine. De ce crezi ca in poza cu papanasii prajiti sunt numai 4? Ies buni da' mi-au placut si fierti. Pentru copii, totusi, cred ca-s mai buni aia fierti... POfta mare fetelor... |
|

Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 2034
| kali wrote:Diana, sa stii ca ai dreptate. Oricum mie imi sta capul numai la mancare- cum vad ceva gatit de fete, pac! vreau si eu. Ati vazut topicul "poncho cu pui"? Pana sa-l deschid eram convinsa ca e un fel de mancare  ... fara sa ma uit, bineinteles in ce subforum este. Acum m-am calmat, ca nu vroiam sa-l citesc de frica poftei care m-ar lua pe neasteptate.
si io ma gandeam ca am idei pt mancare cand am vazut poncho cu pui Deci, nu e cu de-ale gurii?
Diana, partial adevarat ce spui tu.Ca daca fetele gatesc ceva complicat, eu zic pas, oricat de la moda ar fi. La torturi si avione alambicate si cu multa rabdare, m-ati pierdut. |
|

| codruta wrote:si io ma gandeam ca am idei pt mancare cand am vazut poncho cu pui  Deci, nu e cu de-ale gurii?
Nu, nu E cu de-ale imbracatului. |
|

Inregistrat: 10/4/2006 Mesaje: 6849
| codruta wrote:.Ca daca fetele gatesc ceva complicat, eu zic pas, oricat de la moda ar fi. La torturi si avione alambicate si cu multa rabdare, m-ati pierdut.
Merg si eu...
Poncho cu pui, de ieri m-am luminat... cand am vazut la sub. recente, mi-l si imaginam pe pui asezat pe un platou, in forma de poncho |
|

Nivel: TOP TEAM
Inregistrat: 2/14/2006 Mesaje: 36610
| Cris-DL wrote:Merg si eu... Poncho cu pui, de ieri m-am luminat... cand am vazut la sub. recente, mi-l si imaginam pe pui asezat pe un platou, in forma de poncho
Cat de tare! |
|

| Cris-DL wrote:Poncho cu pui, de ieri m-am luminat... cand am vazut la sub. recente, mi-l si imaginam pe pui asezat pe un platou, in forma de poncho
Uf, bine ca nu-s singura. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| Poncho...
Eu nu am gasit branzica cred ca o sa fac din lapte sa vad cat lapte stric pentru un pumn de branza 
Sa aveti pofta!Sa incercati papanasii cu inghetata langa si putina dulceata o minune! |
|

| Mie papanasii imi plac la nebunie cu dulceata de afine. |
|

Nivel: DIAMANT
Inregistrat: 1/17/2008 Mesaje: 27681
| fdianamaria wrote:Mie papanasii imi plac la nebunie cu dulceata de afine.
Super combinatie |
|

| pun si eu in sfarsit o poza a unor papanasi facuti mai demult...intre timp am reusit sa invat metoda rotirii blatului in asa fel incat sa iasa perfect rotunzi Leuto,
 |
|
|