Nivel: ALBA CA ZAPADA
Inregistrat: 2/12/2006 Mesaje: 17854
| Pentru ce varianta de pantofiori / sandale ati optat sau veti opta? Cu toc, fara, in barete, decupati, cu cristale ....
Hai sa vedem ce pantofiori / sandalute ati avut la nunta.
|

Nivel: Senior
Inregistrat: 1/8/2007 Mesaje: 6843
| Eu am ales un pantof cu toc alb simpli, insa am fost putin inspirata, pentru ca am avut rochie scurta si se vedeau as fi optat pentru ceva mai elegant, si vazusem pantofiori cu perlute superbi asa este cand nu ai pe cineva sa te ajute, sa iti dea un sfat |
 Nivel: SMARALD
Inregistrat: 11/19/2006 Mesaje: 13514
| eu am ales niste pantofiori inchisi in fata,cu bareta in spate,din piele pe interior si exterior,model simplut,cu toc potrivit,stiam din experienta nasei si a unei prietene care se casatorisera inaintea mea ca nu-mi trebuie ceva prea complicat daca am de gand sa dansez toata noaptea si daca vreau sa ma tina picioarele.dar,totusi,pe la vreo 5 dimineata eram in talpile goale prin sala iar rochia a fost lunga,cu putina trena,nu am nici o pozica in care sa se vada pantofii. |
 Nivel: Maestru
Inregistrat: 11/22/2006 Mesaje: 9778
| avand piciorul mare si lat am umblat foarte mult dupa incaltaminte.pe vremea aia aveam impresia ca nu se gasesc pantofi albi,eleganti si mari.am umblat prin targu mures,prin cluj si nu mi-am gasit nimic.aveam o prietena care s-a maritat cu doua saptamani inaintea mea,era si ea pe picior mare si i-a adus matusa ei din germania o pereche de pantofi,asa ca mi i-a imprumutat si mie.norocul meu a fost ca aveam rochia lunga si nu s-au vazut |